rezoma Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν ερθει καποιος με πτυχιο απο Αμερικη και θελει να δουλεψει στον ιδιωτικο τομεα στην Ελλαδα, χρειαζεται να κανει καποιο ειδος μετατροπης-μεταφρασης στο πτυχιο του ή αναγνωριση? Προσοχη, μιλαω για ιδιωτικι τομεα και οχι δημοσιο.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά ΔΙΚΑΤΣΑ αλλά γιατί να χρειαστεί να περάσει διαδικασία αναγνώρισης εφόσον προκειται να δουλέψει στον ιδιωτικο τομεα; Εκτός και αν ανοιξει δική του επιχείριση.
rezoma Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο ρωταω, χρειαζεται στον ιδιωτικο? Ρωταω γιατι θα μπορουσε καποιος να εχει πλαστο πτυχιο απο το εξωτερικο…
Miracle Worker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω ακούσει ποτέ να ζητάνε να δούνε το πτυχίο. Συνήθως το μόνο που ζητάνε είναι συστατικές από καθηγητές ή πρώην εργοδότες.
rezoma Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω ακούσει ποτέ να ζητάνε να δούνε το πτυχίο. Συνήθως το μόνο που ζητάνε είναι συστατικές από καθηγητές ή πρώην εργοδότες.Συστατικες επιστολες απο καθηγητες? Για εργασια?
Miracle Worker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Συστατικες επιστολες απο καθηγητες? Για εργασια? Γιαπ. Βασικά συστατικές επιστολές. Αν δεν έχεις από εργοδότη τότε συμβιμάζονται με καθηγητή. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι γνωστοί μου που βρήκαν σοβαρή και καλή δουλειά τελευταία, πήγαν είτε μέσω καθηγητή είτε μέσω πρώην εργοδότη, είτε συνέχισαν από πρακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα