papresa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι για ένα φθηνό κατσαβίδι μπαταρίας, είμαι μεταξύ των παρακάτω τριών:www.ebw.gr/el/product/90459/3...6-volt-upgradewww.skroutz.gr/s/263869/Black...r-KC460LN.htmlwww.plus4u.gr/showitem.php?ID=120084645.Μου φαίνεται καλή περίπτωση το ENHELL (τρίτο) που έχει και περισότερες μύτες, αλλά δεν μου κάθεται καλά η μάρκα (ίσως επειδή δεν την ξέρω), είναι καλή ή να προτιμήσω κάποιο από τα άλλα 2 ή έχετε να μου προτίνετε κάτι καλύτερο αλλά το πολύ μέχρι 50€.Αν χρειαστώ εξτρά μύτες θα βρω εύκολα;
Superuser Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το ENHELL ροπή στρέψης χαμηλή αλλά με εξτραδάκια Τα Bocsh είναι αξιόπιστα Το black & deker έχει ροπή στρέψης διπλάσια σχεδόν από τα αλλα δύο(έτσι λέει μέχρι 7.5 Nm..) Σχεδόν όλες οι μύτες σε ένα τύπο τσοκ κουμπώνουν θα βρείς παντού Μύτες συνοδεύονται από τα εργαλεία,αλλά αν είναι να πάρεις έξτρα μην διαλέξεις φθηνές Εγώ θα έπαιρνα αυτό: http://www.bestprice.gr/item/2151226604/makita-td090dwe με ροπή στρέψης 90Nm Βέβαια ότι πληρώνεις παίρνεις Επίσης με τα παραπάνω που παρέθεσες μην νομίζεις ότι θα κάνεις κ ξυλουργικές κατασκευές.. Με 4-6 Nm ροπή να ξεβιδώνεις βίδες από ηλεκτρικές συσκευές καλά είναι Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από Superuser
lupo2109 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Οντας επαγγελματιας υδραυλικος μπορω να πω πως η einhel ειναι μια αξιοσεβαστη μαρκα.Αλλα γιατι δεν περιμενεις και λιγο να βγει κατι σε γνωστο Γερμανικο super market;Τα πρωτα μου εργαλεια (κρουσης αλλα και βιδολογος) ηταν απο εκει και αντεξανε πολλες κακουχιες για 4 χρονια.Εαν δεν σκεφτεσαι να το σκισεις το εργαλειο και μπορεις να περιμενεις,κατ'εμε,ειναι καλη επιλογη.Το makita επισης ειναι πολυ καλη επιλογη.Και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,καλης ποιοτητας bits.Αυτα παιζουν βασικοτερο ρολο. Κατι ενδιαμεσο: http://www.bestprice.gr/item/2152796239/bosch-psr-144v-li-2-0603956t0f-0603956t0e-0603956t01 Δεν διαφημιζω κατι και εαν δωθει αυτη η εντυπωση παρακαλω να αφαιρεθει η αναρτηση μου.
Superuser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ίσως κάτι σαν αυτό το στύλ που παρέθεσε ο lupo αλλά πιο φθηνό είναι πολύ καλή πρόταση Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από Superuser
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μα καλά, το παιδί ενδιαφέρεται για ένα κατσαβιδάκι για βιδούλες και για τον υπολογιστή και εσείς του προτείνετε μακιτα παλμικό, και επαγγελματικά και δεν συμμαζεύεται; Πέρα από το ότι δεν του λέτε για τον τύπο εργαλείου που ζήτησε, του προτείνετε να δώσει τα τριπλάσια και βάλε λεφτά από όσα είπε ότι έχει. Ον τοπικ απάντηση: Το δεύτερο λινκ δεν ανοίγει. Μεταξύ των άλλων δυο, το Μπος είναι καλύτερο διότι είναι πιο ποιοτική μάρκα από την einhel(η οποία είναι πάνω κάτω της πλάκας) αλλά πολύ περισσότερο επειδή έχει μπαταρία λιθίου. Που σημαίνει ότι θα το έχεις ετοιμοπόλεμο όποτε το χρειάζεσαι. Το άλλο(που δεν αναφέρει τι μπαταρία έχει - άρα δεν έχει λιθίου) θα το αφήνεις αχρησιμοποίητο για 5 μέρες και μετά όταν θα το χρειάζεσαι για κανα βίδωμα της στιγμής θα έχει πέσει η μπαταρία και θα πρέπει να περιμένεις σαν τον μαλάκα να φορτίσει για να κάνεις την δουλειά σου. Επίσης το εινχελ απότι φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες έχει υποδοχή εξάγωνη με μπίλια που χρειάζεται μύτες με εγκοπή που κλειδώνουν, που δεν είναι τόσο κοινές όσο οι απλές μαγνητικές, και δεν χρειάζονται για ερασιτεχνική χρήση
mobile_32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Οντας επαγγελματιας υδραυλικος μπορω να πω πως η einhel ειναι μια αξιοσεβαστη μαρκα.Αλλα γιατι δεν περιμενεις και λιγο να βγει κατι σε γνωστο Γερμανικο super market; Απο 12/12 το έχει προσφορά στα 24,99€ (αν ειναι για απλη οικιακή χρήση νομίζω οτι αξίζει) http://www.lidl.gr/cps/rde/SID-97FEB2BD-F8BFEFE5/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=3109
archsatan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κθούλου επειδή το συγκεκριμένο μπός δυστυχώς το πήρε ένας φίλος έχω να πω ότι το κατσαβίδι αυτό είναι για παιδιά. Πήγα να βιδώσω βίδα σε ούπα και με το ζόρι την έπερνε. Τσάμπα λεφτά είναι, και στην τελική σιγά τις πολλές βίδες που ξεβιδώνει/βιδώνει ο ΤΣ για να του χρειαστεί κατσαβιδιέρα.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Απο 12/12 το έχει προσφορά στα 24,99€ (αν ειναι για απλη οικιακή χρήση νομίζω οτι αξίζει) http://www.lidl.gr/cps/rde/SID-97FEB2BD-F8BFEFE5/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=3109 Ωραίο και αυτό. Για ερασιτεχνική ελαφριά χρήση είναι πολύ τίμια επιλογή αυτά τα parkside και έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά τους Κθούλου επειδή το συγκεκριμένο μπός δυστυχώς το πήρε ένας φίλος έχω να πω ότι το κατσαβίδι αυτό είναι για παιδιά. Πήγα να βιδώσω βίδα σε ούπα και με το ζόρι την έπερνε. Όλα τα παλάμης για παιδιά είναι. Τσάμπα λεφτά είναι, και στην τελική σιγά τις πολλές βίδες που ξεβιδώνει/βιδώνει ο ΤΣ για να του χρειαστεί κατσαβιδιέρα. Οπότε να μην πάρει τίποτα δηλαδή...
archsatan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Όλα τα παλάμης για παιδιά είναι. Δεν το πιασα αυτό; Εννοείς όλα τα ηλεκτρικά; Οπότε να μην πάρει τίποτα δηλαδή... Ακριβώς.
lupo2109 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μην λετε οτι σας κατεβει,βοηθηστε οπως εσεις ξερετε καλυτερα.Το να κραξεις καποιον που θελει βοηθησει εναν συμπολιτη του το θεωρω απλα....ηλιθιοτητα. Γνωμη μου ειναι να γνωστοποιησει ο ενδιαφερομενος τι εργασιες θα κανει ωστε να γνωριζει κανεις τι να προτεινει.Τελος αν ζητα επαναφορτιζομενο για 3-4-10-100 βιδες που θα "λυνει" μια φορα το χρονο,δεν δινει το δικαιωμα σε κανεναν να τον δουλευει...
Superuser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μα καλά, το παιδί ενδιαφέρεται για ένα κατσαβιδάκι για βιδούλες και για τον υπολογιστή και εσείς του προτείνετε μακιτα παλμικό, και επαγγελματικά και δεν συμμαζεύεται; Πέρα από το ότι δεν του λέτε για τον τύπο εργαλείου που ζήτησε, του προτείνετε να δώσει τα τριπλάσια και βάλε λεφτά από όσα είπε ότι έχει. Μάστορα.. Νομίζω ότι γράφω πως η πρόταση για το makita είναι προσωπική και τι μπορεί να κάνει με τα παιχνιδάκια που παρέθεσε Επίσης όλα λιθίου μπαταρία έχουν
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπική ίσως, αλλά και πάλι να προτείνεις εργαλείο με τριπλάσια τιμή, επαγγελματικό και μάλιστα παλμικό είναι τραβηγμένο Επίσης όλα λιθίου μπαταρία έχουν Σωστά, δεν το πρόσεξα πριν
Superuser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Είπα τι θα έπαιρνα εγώ Το μηχάνημα βιδώνει βίδα 5.0 x 15 σε ξύλο πίνοντας καφέ
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και λοιπόν; Πάντα υπάρχει καλύτερο αλλά το θέμα είναι αν βολεύει, και πάνω απόλλα πόσο κάνει
Superuser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Άστο μάστορα..θα το κουράσουμε Ας πάρει το πιο φθηνό να μην του φανούν κ πολλά τα λεφτά γι αυτό που μπορούν να κάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα