Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ, αρκετά με βοηθήσατε μπορώ να πώ αλλά με πήγατε μέσω μπερδέματος  :fear: . Κατάλαβα κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξω. Αυτό από το σούπερ μάρκετ το είδα κι εγώ και είναι ενδιαφέρον αλλά έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά κι εγώ από Σαμοθράκη που είμαι.............

Ρωτήσατε τι χρήση θα το κάνω. Να πω την αλήθεια μέχρι πριν μερικούς μήνες αγνοούσα την ύπαρξη αυτού του τύπου εργαλείου (ήξερα μόνο τα <<τρυπάνια>>). Ήρθε σπίτι ένας τεχνίτης και το είδα, βέβαια εκείνος είχε ένα καλό μπλε BOSCH, εγώ θέλω απλά να βρίσκεται στο σπίτι για διάφορα μαστορέματα.

Να σημειώσω και κάτι που μπορεί να χρειάζεται, θα το χρησιμοποιεί κι ο ηλικιωμένος πατέρας μου που έχει βηματοδότη, οπότε λέω μήπως να μην δω καθόλου τα παλμικά;

Δημοσ.

αν μπορεις,παρε κατι με 2 μπαταριες.αυτο που χαλαει σε αυτα τα εργαλεια ειναι η μπαταρια,η οποια εχει και την μικροτερη εγγυηση.

βεβαια αυτα που κοιτας ειναι παιχνιδακια και ειναι για ψευτοδουλειες.αν δεν εχεις 12 βολτ τουλαχιστον,δεν κανεις τπτ περισοτερο απο μικρο-μικροδουλειες.

αν το οικονομικο δεν ειναι θεμα,παρε κατι επωνυμο και ακριβο σε αυτο το μεγεθος.αλλιως παρε καποια κινεζια με περισοτερα βολτ και φθηνοτερο και δυνατοτερο και μεγαλυτερο βεβαιως

Δημοσ.

Από το lidl έχει 3 χρόνια εγγύηση, και δεν νομίζω ότι διαφοροποιείται η μπαταρία σε αυτό. Δηλαδή αν τα παίξει μεσα σε 3 χρόνια, είτε μηχανικά είτε από μπαταρία, λογικά σου το καλύπτουν κανονικά.

Επίσης στο lidl κατά καιρούς φέρνουν ένα parkside που είναι κλώνος του einhel που έδωσε ο φίλος στο λινκ. Το ίδιο επίσης εμφανίζεται συχνά στο crazy Sundays του e- shop. Έχει σπαστή λαβή σε σχέση με το τωρινό του lidl άλλα πρέπει να είναι πιο αδύναμο. Δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Δεν θα προτεινα το συγκεκριμενο σπαστο ουτε για μικροδουλειες...Ενα μεγαλυτερο που βγαζει ειναι αξιοπιστο δοκιμασμενο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγα λόγια,αποφάσισα να παραγγείλω το EINHELL, έκανα και την κατάθεση, μου στέλνουν μήνυμα ότι θα επιβάρυνθω μεταφορικά 19€ταμλαδιαστηκα. Συζήτησα μέχρι και το ενδεχόμενο ακύρωσης κι επιστροφής των χρημάτων μου, μου είπαν ότι γίνεται. Σήμερα το ξανασκέφτομαι και ψάχνοντας βρήκα αυτό:http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.050852&sid=1 Δεν είναι καλύτερο και ταυτόχρονα πιο οικονομικό.
Ευχαριστώ, καλά Χριστούγεννα.

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.

Οι αρχάγγελοι ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, το έγραψα από συσκευή android  και χωρίς να καταλάβω πως, μου έκανε αυτές τις αναγούλες. Τώρα το λινκ δουλεύει.

Δημοσ.

Ενώ και χωρίς το πολλαπλό ποστάρισμα έβγαινε νόημα...

Τέσπα. Μπαταρία λιθίου έχει;

εδιτ: είμαι τυφλός, έχει.

Η eihell δεν είναι και πολύ σοβαρή μάρκα αλλά έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του. Προσοχή στο τσοκ μόνο γιατί δεν σφίγγει καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...