kamasoutra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ενδιαφερόμαστε με έναν φίλο να μάθουμε την συγκεκριμένη γλώσσα ,όμως δεν έχω βρεί τίποτα στο κέντρο της πάτρας.Μήπως ξέρει κανείς σας αν υπάρχει κάποιο φροντηστήριο η κάποιος καθηγητής που να κάνει ιδιαίτερα?
revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 http://www.patras24.com/ads/32-paradoseis-mathhmaton/160-mathhmata-iaponikon.html
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αντε κι οταν μαθεις πες να κανουμε εξασκηση μαζι.
kamasoutra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 το είχα βρεί το συγκεκριμένο αλλά πίστευα ότι είναι αρκετά παλιό ώστε να ισχύει ακόμα. θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω μαζί τους ,έχετε να μου πείτε κάτι για αυτόν αν γνωρίζετε πρίν μιλήσω? evabb πές μου περισσότερα ,κάνεις και εσύ μαθήματα στην πάτρα η ξέρω γώ!
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 το είχα βρεί το συγκεκριμένο αλλά πίστευα ότι είναι αρκετά παλιό ώστε να ισχύει ακόμα. θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω μαζί τους έχετε να μου πείτε κάτι για αυτόν αν γνωρίζετε? evvab πές μου περισσότερα ,τι εννοείς! οταν μαθεις λιγο γιαπωνεζικα ενωω να τα εξασκουμε μαζι.
kamasoutra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αχα κατάλαβα απλά δεν το διατύπωσα σωστά. κοίτα το edit μου.
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 eva γραψε μας στα γιαπωνεζικα φτου σκουληκομυρμηγκοτρυπα
gigisoni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 οταν μαθεις λιγο γιαπωνεζικα ενωω να τα εξασκουμε μαζι. Μια που είστε και δίπλα, Πάτρα-Βρυξέλλες ένα τσιγάρο δρόμος 2
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 eva γραψε μας στα γιαπωνεζικα φτου σκουληκομυρμηγκοτρυπα ξερω κατι γλωσοδετες κατσε να βρω που τους εχω σημειωσει. tonari no kiuku wa yoku kaki kuu kiuku da με λατινικα γραμματα για να διαβαζεται. καντζι δεν εχω μαθει ακομα μονο χιραγκανα και κατακανα ξερω. となり の きゆくは よくかきくう きゆくだ δεν μου ξερω ολα τα κολπα ακομα για να γραφω σωστα στον υπολογιστη, καποια γραμματα θα επρεπε να ειναι μικρα στην προταση, 1
kamasoutra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τελικά γνωρίζει κανείς αυτόν η μία αναζήτηση κάνατε και μου τον βρήκατε? evabb δεν μου φαίνεται να τα εννοείς ..
gigisoni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ξερω κατι γλωσοδετες κατσε να βρω που τους εχω σημειωσει. tonari no kiuku wa yoku kaki kuu kiuku da με λατινικα γραμματα για να διαβαζεται. καντζι δεν εχω μαθει ακομα μονο χιραγκανα και κατακανα ξερω. 暖かくなったから、暖かい服を使った(あたたかくなかったから、あたたかい ふく を つかった) Atatakakunakattakara, atatakai fuku wo tsukatta
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μια που είστε και δίπλα, Πάτρα-Βρυξέλλες ένα τσιγάρο δρόμος στο 2013 ζουμε. υπαρχουν και υπολογιστες 暖かくなったから、暖かい服を使った (あたたかくなかったから、あたたかい ふく を つかった) Atatakakunakattakara, atatakai fuku wo tsukatta なたむぎなまごめなまたまご nata mugi nama gome nama tamago τελικά γνωρίζει κανείς αυτόν η μία αναζήτηση κάνατε και μου τον βρήκατε? evabb δεν μου φαίνεται να τα εννοείς .. τι να ενωω; 暖かくなったから、暖かい服を使った (あたたかくなかったから、あたたかい ふく を つかった) Atatakakunakattakara, atatakai fuku wo tsukatta btw πως γραφεις τα μικρα στο word; πρεπει να αγορασω στικερς για το πληκτρολογιο μου, μου την δινει να γραφω romaji
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβο για την υπομονη και προσπαθεια σας να μαθετε την γλωσσα !
gigisoni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 なたむぎなまごめなまたまご nata mugi nama gome nama tamago 深遠思念と親切心寝室にがあります Shin'en shinen to shinsetsushin shinshintsu ni ga arimasu
evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 深遠思念と親切心寝室にがあります Shin'en shinen to shinsetsushin shinshintsu ni ga arimasu μιλας με γριφους γεροντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα