kamasoutra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 πώς γνωρίζεις την γλώσσα ..τέλος πάντων θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για να μην ξεφύγει το θέμα.
evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 πώς γνωρίζεις την γλώσσα ..τέλος πάντων θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για να μην ξεφύγει το θέμα. κανω μαθηματα, ειμαι ακομα στην αρχη βεβαια.
kamasoutra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 κανω μαθηματα, ειμαι ακομα στην αρχη βεβαια. μένεις μακριά απο το μέρος που ψάχνω?
evabb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μένεις μακριά απο το μέρος που ψάχνω? πολυυυυυ
gigisoni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μένεις μακριά απο το μέρος που ψάχνω? Το απάντησα πριν το ρωτήσεις στην προηγούμενη σελίδα..
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Την επόμενη φορά, κάντε αίτηση. https://www.universityadmissions.se/intl/search?period=VT_2014&freeText=Japane&distance=on
kamasoutra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Την επόμενη φορά, κάντε αίτηση. https://www.universityadmissions.se/intl/search?period=VT_2014&freeText=Japane&distance=on μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισσότερο ,αν δεν κάνω λάθος είναι για να πάς σε πανεπηστήμιο 1 χρόνο στην ιαπωνία και παράλληλα μαθαίνεις και την γλώσσα η είμαι εκτός θέματος?πάντως είχα διαβάσει για αιτήσεις πρός ιαπωνία αλλά εκτός πώς μόνος μου δεν είμαι ακόμα έτοιμος να πάω ,έπρεπε να έχω καλές βαθμολογίες πράγμα δύσκολο γιατί χρωστάω αρκετά μαθήματα. τελικά γνωρίζει κανένα παιδί περισσότερους καθηγητές στην πάτρα η κάτι σχετικά με τον έναν που έχω βρεί?
gigisoni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισσότερο ,αν δεν κάνω λάθος είναι για να πάς σε πανεπηστήμιο 1 χρόνο στην ιαπωνία και παράλληλα μαθαίνεις και την γλώσσα η είμαι εκτός θέματος?πάντως είχα διαβάσει για αιτήσεις πρός ιαπωνία αλλά εκτός πώς μόνος μου δεν είμαι ακόμα έτοιμος να πάω ,έπρεπε να έχω καλές βαθμολογίες πράγμα δύσκολο γιατί χρωστάω αρκετά μαθήματα. τελικά γνωρίζει κανένα παιδί περισσότερους καθηγητές στην πάτρα η κάτι σχετικά με τον έναν που έχω βρεί? Swedish Universities, distance courses, spring 2014, τα λέει περιληπτικά όλα στον τίτλο, που το είδες το erasmus στην Ιαπωνία πολύ θα ήθελα να ήξερα.... 1
kamasoutra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Swedish Universities, distance courses, spring 2014, τα λέει περιληπτικά όλα στον τίτλο, που το είδες το erasmus στην Ιαπωνία πολύ θα ήθελα να ήξερα.... μαθήματα εξ αποστάσεως λοιπόν ,προτιμώ να είμαι μαζί με τον καθηγητή ώστε να εξηγεί τις απορίες σου καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα