mxz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι...πριν μερικες μερες βρηκα μια αγγελια για δουλεια και πηρα τηλεφωνο. Ηταν μια κυρια,μου μιλησε λιγο για την δουλεια και μετα απο 2μερες, με λιγα λογια βρεθηκα μαζι της σε μια καφετερια να μου πει τι ακριβως κανεις σε αυτην την δουλεια! αυτη η κυρια δουλευει στην εταιρια herbalife... και απο οτι εχω δει σε διαφορα φορουμ οι πιο πολλοι λενε οτι προκειται για απατη κ οτι συνεχεια σε βαζουν να πληρωνεισ τα επιμορφωτικα σεμιναρια...εμενα παντως το μονο που μου ειπε ειναι οτι πληρωνω 54 ευρω στην αρχη για να μου δωσει και ενα προιον να το δοκιμασω ... την ρωτησα 5φορες αν θα πρεπει να δωσω και αλλα λεφτα στο μελλον και μου ειπε οχι! Αν ξερει καποιοσ κατι πειτε μου!!... 1
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω απατη με βάση τον ορισμό της λέξης, αλλά ευκαιρία ΔΕΝ είναι. Μακριά!
παπι Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ενω ο χαρακτηρισμος "δουλεια" ειναι οτι πρεπει. -Παιδια, επιασα δουλεια. -Μπραβο ρε μπαγασα, και ποσα παιρνεις; -Α, δεν παιρνω, πληρωνω... 16
gigisoni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι... πριν μερικες μερες βρηκα μια αγγελια για δουλεια και πηρα τηλεφωνο. Ηταν μια κυρια,μου μιλησε λιγο για την δουλεια και μετα απο 2μερες, με λιγα λογια βρεθηκα μαζι της σε μια καφετερια να μου πει τι ακριβως κανεις σε αυτην την δουλεια! αυτη η κυρια δουλευει στην εταιρια herbalife... και απο οτι εχω δει σε διαφορα φορουμ οι πιο πολλοι λενε οτι προκειται για απατη κ οτι συνεχεια σε βαζουν να πληρωνεισ τα επιμορφωτικα σεμιναρια...εμενα παντως το μονο που μου ειπε ειναι οτι πληρωνω 54 ευρω στην αρχη για να μου δωσει και ενα προιον να το δοκιμασω ... την ρωτησα 5φορες αν θα πρεπει να δωσω και αλλα λεφτα στο μελλον και μου ειπε οχι! Αν ξερει καποιοσ κατι πειτε μου!!... Το google δεν το έχεις ακουστά; Το πως κάνουν αναζήτηση στο φόρουμ ούτε; Πάντως να ανοίγεις θέμα γνωρίζεις.....
javavall Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το κόλπο της πυραμίδας: http://www.zougla.gr/greece/article/to-kolpo-tis-piramidas 1
lupo2109 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Οι 2 προηγουμενες αναρτησεις κανουν μια πολυ καλη απαντηση.ΜΑΚΡΙΑ
mxz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ενω ο χαρακτηρισμος "δουλεια" ειναι οτι πρεπει. -Παιδια, επιασα δουλεια. -Μπραβο ρε μπαγασα, και ποσα παιρνεις; -Α, δεν παιρνω, πληρωνω... αχαχαχαχαχα ναι εχεις ενα δικιο....αλλα στην ουσια πληρωνεισ το προιον που σου δινουν το οποιο εχει 40ευρω...οποτε σκεφτομουν οτι κ να μην αξιζει σαν ''δουλεια'' τουλαχιστον θα ειναι σαν να εχω αγορασει απλα αυτο το προιον... Δηλαδη εγω εχω κατι να χασω? Γιατι στην ουσια αν μου ζητησουν αλλα λεφτα,απλα θα πω οχι ευχαριστω,γεια σας... δεν υπαρχει καποιο συμβολαιο που σε αναγκαζει να μεινεις...
gigisoni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πέρνα καμιά βόλτα και από Βρυξέλλες....θα μου ήσουν χρήσιμος....χρήσιμη, whatever.
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαστε ψαρια στη θαλασσα και σου λεμε μακρια απο το δολωμα. Αν εσυ θες να το δοκιμασεις γιατι θεωρεις οτι θα ξεφυγεις απο το αγκίστρι ... προβλημα σου 5
Cryptic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Οι αγγελίες συνήθως περιέχουν κάποιες λέξεις-κλειδιά που δείχνουν τι περιλαμβάνει το αντικείμενο της αγγελίας. Αν βλέπεις πολλές αγγελίες που μοιάζουν, κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πχ, οι @@ριές τύπου herbalife συνήθως περιέχουν αναφορές τύπου "εργασία από το σπίτι", "έως και χ000000 ευρώ το μήνα", "ευέλικτο ωράριο" κτλ κτλ.
arc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 η "εργασια "που θα κανεις,πια ειναι? Αυτό είναι το κόλπο. Ποτέ δεν τους λένε την κύρια εργασία, μεχρι να το καταλάβουν μόνοι τους. Αντίθετα τους λενε οτι θα πουλάνε "φοβερα" φυσικά/φυτικά προϊόντα αδυνατίσματος με μεγάλο κέρδος. Η πραγματική εργασία είναι να βάζουν νέα θύματα-πωλητές σε σχήμα πυραμίδας. Επισης δεν τους λένε οτι ολα τα έξοδα διαφήμισης, προώθησης, εκπαίδευσης, demo προϊόντων, κλπ βαρύνουν τους ίδιους τους πωλητές. Το κερασάκι: Όλα μαύρα (εννοείται και τα έξοδα). Απορώ πως δεν εχει εμφανιστεί κάποιος με τις κλασσικές ατάκες "Δεν είναι ολοι γεννημένοι νικητές", "Όποιος δουλέψει, αμοιβεται", κλπ ατακες που τους μαθαίνουν στα σεμινάρια προώθησης (στα οποία οι πωλητές ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να παρακολουθήσουν
mylo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 καλύτερα παίξε τζόκερ αξίας 54 ευρώ παρά να τα δώσεις σε αυτούς. ποιο πολλές πιθανότητες έχεις για κέρδος έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα