ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δεν με ενοχλεί τόσο αν θέλετε το ποσό εγγραφής όσο το ότι σε αναγκάζουν να προσεγγίζεις το άμεσο κοινωνικό σου περιβάλλον είτε ως πελάτες είτε ως συνεργάτες. Οπότε πλέον οι φίλοι/οικογένειά σου σε βλέπουν ως "ωχ πάλι αυτός/αυτή" που θέλει να πουλήσει προϊόντα. Φιλίες έχουν χαλάσει είτε επειδή κάποιος θέλει να κάνει τον άλλον συνεργάτη και επειδή ο άλλος αρνείται θεωρεί ότι ο φίλος/φίλη του δεν τον στηρίζει, είτε επειδή κάποιος εμπιστεύτηκε την "γαμάτη" επαγγελματική πρόταση...και μπήκε μέσα χειρότερα απο ότι ήταν. Άλλωστε σε καμία δουλειά, γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να μπλέκουμε το άμεσό μας περιβάλλον. Γνώμη μου είναι ότι σε όποιον αρέσουν τα προϊόντα ας τα χρησιμοποιεί και αν θέλει ας βγάζει και κανα χαρτζηλικάκι πουλώντας τα σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται, χωρίς όμως να ρισκάρει χρήματα/κοινωνικές σχέσεις. 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 @ts: Φιλε, σου προσφερω κι εγω τετοια δουλεια που με 50 ευρω σου δινω ενα σαμπουαν για δοκιμη (ειμαι πιο φθηνος απο αυτην που βγηκες για καφε κατα 4 ευρω, ελπιζω να το εκτιμησεις). Αμα ενδιαφερεσαι πες και σε φιλους σου, ενδιαφερομαι να εργοδοτησω κι αλλους. Επισης κερναω καφε και κουλουρακι στη συναντηση μας. Συν οτι εγω δεν θα στα πρηξω για την αποτελεσματικοτητα του σαμπουαν, ουτε για το ποσο θα βελτιωθει η ζωη σου πιανοντας δουλεια σε μενα! Θα σου μιλησω για γαυρο και βαζελο μεχρι να εισπραξω το 50ευρω και μετα δεν θα σε ξαναενοχλησω! ΥΓ. Διαβαζοντας το τοπικ αυτο, οπως και πολλα αλλα, πλεον ειμαι βεβαιος οτι τα προιοντα που πουλανε οι πυραμιδες ειναι 1000% αποτελεσματικα. Παραδειγμα: Εχετε δει εσεις ατομο που ασχολειται με πυραμιδες, να κανει ποστ με λιγοτερες απο 10 παραγραφους πχ? Εχετε πιασει κουβεντα με πυραμιδοτετοιο και σας εχει αφησει να μιλησετε παραπανω απο 5 λεπτα σε διαρκεια 1 ωρας? Προφανως οτι τους δινουν, τους πιανει. Γιαυτο και σπανε τις δικες μας μπαλες μετα.
manbook Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ομοιοπαθητηκη είναι τα βότανα; Ένα μπούστη κοίτα ρε. Μπόζο,ξανακοίτα: Μίλησα για ομοιοπαθητική και αποφυγή χημικής θεραπείας μέσω προϊόντων της φύσης (βότανα) Έχει πιό μεγάλα γράμματα για τους μύωπες της αντίληψης άραγε;
mindtrapper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλύτερα που δεν έχει μιας και τα προϊόντα της φύσης χημική θεραπεία είναι στην τελική... Μήπως θες να πεις συνθετική;
madsc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπα όχι Μάριε. Η έλλειψη αντίληψης της ουσίας των γραφομένων δεν διορθώνεται με fonts, το ψάξαμε. Δηλώνει έλλειψη εργαλείων για βασικό συλλογισμό. Για όσους το πράττουν βεβαίως βεβαίως. ( Για να δούμε ποιός θα πιάσει τη μύγα απαντώντας... ) Και για να ξαναγυρίσουμε ontopic μιλάω για τα ίδια εργαλεία συλλογισμού που στερούνε από κάποιον την δυνατότητα να αναρωτηθεί: " Γιατί όλοι αυτοί στα mlm νοιάζονται να με κάνουν τόσο πλούσιο... ; " Αχ, τα λατρεύω αυτά τα mlm... σου λένε πάντα όλη την αλήθεια, ... και επίσης εγώ δεν banάρω ποτέ όσους ξεφεύγουν από τη συζήτηση. /sc p.s. Είσαι καλά αγόρι;
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ένα μπούστη κοίτα ρε. Μπόζο,ξανακοίτα: Έχει πιό μεγάλα γράμματα για τους μύωπες της αντίληψης άραγε; A αυτα που δεχεται η ιατρικη σαν φαρμακα λες? Τι μου λες ρε παιδι μου, πες ακομη τιποτα αλλο σε καλιαρντα μπας και γεμισει λιγο η απαντηση σου με ανουσιες λεξεις και μην διαβασεις τι λεω.
manbook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπα όχι Μάριε. Η έλλειψη αντίληψης της ουσίας των γραφομένων δεν διορθώνεται με fonts, το ψάξαμε. Δηλώνει έλλειψη εργαλείων για βασικό συλλογισμό. Για όσους το πράττουν βεβαίως βεβαίως. ( Για να δούμε ποιός θα πιάσει τη μύγα απαντώντας... ) Και για να ξαναγυρίσουμε ontopic μιλάω για τα ίδια εργαλεία συλλογισμού που στερούνε από κάποιον την δυνατότητα να αναρωτηθεί: " Γιατί όλοι αυτοί στα mlm νοιάζονται να με κάνουν τόσο πλούσιο... ; " Αχ, τα λατρεύω αυτά τα mlm... σου λένε πάντα όλη την αλήθεια, ... και επίσης εγώ δεν banάρω ποτέ όσους ξεφεύγουν από τη συζήτηση. /sc p.s. Είσαι καλά αγόρι; Ζεις εσύ ρε;Έφαγες κάτι τρικυμίες απ' ό,τι έχω διαπιστώσει. Καμια φορά χρειάζεται καμια μπούφλα εν είδει μεγάλης γραμματοσειράς. A αυτα που δεχεται η ιατρικη σαν φαρμακα λες? Τι μου λες ρε παιδι μου, πες ακομη τιποτα αλλο σε καλιαρντα μπας και γεμισει λιγο η απαντηση σου με ανουσιες λεξεις και μην διαβασεις τι λεω. Κοίτα,επειδή καταγίνεσαι με φαγητά,ελπίζω να μπορέσεις να αποδεχτείς το βότανο St John Worth. Ελπίζω επίσης να αποδέχεσαι τις ιδιότητές του σχετικά με την ενίσχυση της διαμεταγωγής της νευροδιαβιβαστικής ορμόνης σεροτονίνης. Ελπίζω το γκουγκλ του μυαλού σου να συσχετίσει τη συμμετοχή αυτής της ορμόνης στην καταπολέμιση της μάστιγας που λέγεται κατάθλιψη. Τα καλλιαρντά που θες,θα τα ακούσεις μόνο στις λούγκρες που νταραβερίζεσαι,από μένα μόνο μαλακίες θα ακούσεις.
elvisjedi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 μονο εγω νιωθω να χαθηκα λιγο σε αυτο το θεμα? 1
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ζεις εσύ ρε;Έφαγες κάτι τρικυμίες απ' ό,τι έχω διαπιστώσει. Καμια φορά χρειάζεται καμια μπούφλα εν είδει μεγάλης γραμματοσειράς. Κοίτα,επειδή καταγίνεσαι με φαγητά,ελπίζω να μπορέσεις να αποδεχτείς το βότανο St John Worth. Ελπίζω επίσης να αποδέχεσαι τις ιδιότητές του σχετικά με την ενίσχυση της διαμεταγωγής της νευροδιαβιβαστικής ορμόνης σεροτονίνης. Ελπίζω το γκουγκλ του μυαλού σου να συσχετίσει τη συμμετοχή αυτής της ορμόνης στην καταπολέμιση της μάστιγας που λέγεται κατάθλιψη. Τα καλλιαρντά που θες,θα τα ακούσεις μόνο στις λούγκρες που νταραβερίζεσαι,από μένα μόνο μαλακίες θα ακούσεις. Καταλαβαινεις οτι δεν μιλαω για αυτο το πραγμα? Και οτι τα βοτανα που εχουν αναγνωρισμενες ιδιοτητες θεωρουνται φαρμακα και οχι χορτα που κανουμε πιτες ετσι?/δεν ειναι μορια ουσιας μεσα σε 100 λιτρα νερου? Που να το ειχα πει και απο την αρχη δηλαδη
madsc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Νόμιζα ότι θα συνεχίζαμε όλοι να γράφαμε εντός θέματος. Έκανα λάθος για κάποιους ; /sc 1
Silverage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τί είναι αυτό το /sc που βάζεις σε κάθε μήνυμά σου;
Cryptic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τί είναι αυτό το /sc που βάζεις σε κάθε μήνυμά σου;sarcasm?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα