snik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια, σε λιγες μερες θα ειναι τα γενεθλια μου και θελω να βγαλω εξω καποιους φιλους μου. Θα ειμαστε περιπου 20 ατομα και το να το κανω σε καποιο σπιτι δεν γινεται μιας και δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος. Σκεφτηκα λοιπον την λυση μιας ταβερνας με ζωντανη μουσικη που θα πιουμε το κρασακι μας και θα μπορουμε να χορεψουμε οσο θελουμε και γενικα να το χαρουμε αλλα δυστυχως 2 που εχω στα υποψιν μου ειναι ειτε μακρια για τους περισσοτερους ειτε πανακριβες οποτε βγαινει πολυ ανα κεφαλι. Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι που εχετε παει και σας αρεσε; Θα παμε Σαββατο και θελω καποιο που να εχει ζωντανη μουσικη, χωρο να χορεψουμε σχετικα καλο φαγητο και σχετικα φυσιολογικες τιμες. Ψαχνω καποιο μαγαζι που να ειναι στην Αττικη αλλα να μην ειναι πολυ βορεια μιας και οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι απο νοτιες περιοχες.
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 http://www.stoukorre.gr/portal/ Καλή μουσική και φαγητό, από τιμές δεν ξέρω γιατί ήμουν καλεσμένος , πολύ κοντά στο μαγαζί έχει ιδιωτικό parking .
Tmark Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ντο μινόρε, Άγιος Δημήτριος Χορός των γεύσεων, Αργυρούπολη.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 οπως και να εχει το 400αρι δεν το γλιτώνεις.
N3k21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Περιστέρι υπάρχουν αρκετά τέτοια ταβερνάκια, κοντά στους σταθμούς μετρό και σχετικά φτηνά. Πόσα άτομα υπολογίζεις να είστε;
adi32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 http://www.athensmenu.gr/%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BF/%CE%A4%CE%91%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%99_%CE%9C%CE%91%CE%A3_%28%CE%A4%CE%9F%29
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα