VanAthens Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας ! Θα πρέπει να κάνω livestreaming , αλλά πιο επαγγελματικά απο ότι με Ustream ή Livestream . Δηλαδή χωρίς διαφημισεις , πιο σταθερά , με καλύτερη ποιότητα . Είμαι νέος σε livestreaming και τον κόσμο της πληροφορικής εν γένει, έτσι έχω πολλά ερωτήματα πάνω από τον εξοπλισμό και το λογισμικό που απαιτείται . Παρακάτω παραθέτω τον εξοπλισμό που υποθέτω οτι χρειάζομαι και μετά από αυτό τα ερωτήματα μου, γι 'αυτό παρακαλώ διορθώστε με αν έχω λάβει ως δεδομένο κάτι λάθος όσον αφορά τον εξοπλισμό και πραγματικά θα εκτιμούσα αναλυτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις στις ερωτήσεις.. ΕξοπλισμόςΑ) pc ή mac με flash media live encoder media ή quick time broadcaster (ξέρω αλλά μπορεί να γίνει χωρίς υπολογιστή , αλλά με άλλου είδους εξοπλισμό, αλλά δεν μπορώ να το affort έτσι Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή μου )Β ) Μια κάμερα HDMI ή WebcamΓ ) Dedicated serverΔ) Microsoft Media server ή ισοδύναμο λογισμικό που εγκαθίσταται στο dedicated serverΕ) σύνδεση στο InternetΣΤ ) Mικρόφωνο στην περίπτωση που η κάμερα HDMI δεν έχει ενσωματωμένο μικρόφωνοΕρωτήσειςΑ ) Έχω ήδη ένα μια Logitech C920 , ποιο θα είναι το όφελος αν πάω για μια κάμερα HDMI Και οι δύο δεν είναι HD1080p ; Υποθέτω ότι με την δευτερη θα μπορώ να κάνω zoom in/out αλλά τί αλλο..; Β) Ποια είναι η πιο φθηνή κάμερα HDMI που μπορεί να κάνει αυτη τη δουλειά;Γ ) Χρειάζομαι κάρτα καταγραφής-caputre card ( ή άλλο είδος της κάρτας) για τη βελτίωση του livestreaming ;Δ ) Πως να αναβαθμίσω το laptop μου για την καλύτερη δουλεια; Χρησιμοποιώ ένα macbookpro OS X 10.9 , 2.5 GHz Intel Core i5 , 6GB μνήμης RAM , Intel Γραφικών HD 4000 1024 MBΕ) Quicktime broadcaster ή Flashmedialiverencoder ; Ποιο από τα δύο προτείνετε ;ΣΤ ) To Microsoft media server είναι δωρεάν σωστα;Ζ ) Σε περίπτωση που η ταχύτητα upload μου είναι χαμηλό ( μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα usb stick 4g ) το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω αποκλειστική χρήση του router / modem; Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα σύνδεση με καλώδιο παρά ασύρματα σωστά; H ) Σας πλέον κάθε μικρόφωνο που λειτουργεί καλά με macs ; Υπάρχουν κάποια ασύρματα μικρόφωνα που θεωρείτε αξιόπιστα;Ευχαριστώ και πάλι !
SPANK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ο εξοπλισμός σου ειναι μια χαρά οχι οτι χρειάζεται βέβαια και κατι ιδιαίτερο , το κακο η μαλλον μειον με το live streaming ειναι οτι με το upload ου εχουν στις συνδέσεις μας μην περιμένεις τελοια ποιότητα ηχου και εικόνας ακομα και να εχεις τον τέλειο εξοπλισμό , δυστηχώς μας περιορίζεις πολυ το upload της σύνδεσης μας στην ελλάδα Ακομα και vdsl να έχεις που δίνουν καλύτερο upload (το αν το πιάνουμε εσυ ειναι αλλο θέμα) και παλι στεθερή δουλειά χωρις να εχεις προβλήματα δύσκολα θα κανεις , δεν θέλω να σε αποθαρύνω γιατι και εγω ήθελα και θέλω να το κανω ετσι για την φάση αλλα καθε φορά που το προσπάθησα μονο καλο αποτέλεσμα δεν έβγαινε , και το θέμα ειναι να σε βλέπουν / ακουνε / παρακολουθούν και οι αλλοι άνετα. Τι σύνδεση εχεις download / upload ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα