Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Την πρωτη φορα που ξυριστικα  τα ειχα παρει λαθος και αντι να τα παρω απο το λαιμο προς το πιγουνι (απο κατω προς τα πανω) τα πηρα απο το πιγουνι προς τα κατω με αποτελεσμα να μην φαινονται ωραια τωρα. Υπαρχει λυση να αλλαξω την φορα των γενιων ???

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη αν απο εδω και περα τα παιρνω κοντρα θα αλλαξουν φορα οι τριχες ??

EDIT: Τα εχω ξυρισει καμια εικοσαρια φορες απο το πιγουνι προς τα κατω.

Δημοσ.

Το καλύτερο νομίζω είναι αν ξυριστείς μια φορά κανονικά, να το συνεχίσεις έτσι. Αν ξυριστείς κόντρα, να το συνεχίσεις κόντρα. Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου έτσι έχω ακούσει απλά από πολλούς και μου ακούγεται λογικό.

Δημοσ.

Ειναι καθρα θεμα αισθητικης. Μου εχουν πει οτι δεν φαινεται ωραιο.

Δεν ειμαι ακομα γεματος γενια αλλα εχω αρκετα. Πιο μετα που θα γεμησω περισσοτερο δεν θα φαινεται ???

Δημοσ.

Δηλαδη αν απο εδω και περα τα παιρνω κοντρα θα αλλαξουν φορα οι τριχες ??

EDIT: Τα εχω ξυρισει καμια εικοσαρια φορες απο το πιγουνι προς τα κατω.

Τι διαβάζω μεσημεριάτικα, και κάνει και κρύο βρουυυυυυυυυυυυ παγώσαμε

Πήγαινε στους αρβύλα θα σε κανουν πρωτο θεμα.

Δημοσ.

Τι διαβάζω μεσημεριάτικα, και κάνει και κρύο βρουυυυυυυυυυυυ παγώσαμε

Πήγαινε στους αρβύλα θα σε κανουν πρωτο θεμα.

Δεν σε υποχρεωσε κανενας να το διαβασεις και να απαντησεις.

Δημοσ.

Νομιζω οτι οι τριχες σου οπως και να τις ξυρισεις αυτες θα βγουν στην κατευθυνση που ναι τωρα.

Ποσο χρονων εισαι;

Απ'οσο ξερω μονο στις τριχες των φρυδιων μπορεις να διαμορφωσεις την ξατευθυνση κι γι αυτο αλλωστε τα βγαζουν απο κατω προς τα πανω... Και οχι αντιθετα.. (Ας το επιβεβαιωσει καποια γυναικα αυτο...)

• Like 2
Δημοσ.

Τα γένια βγαίνουν με στάνταρ φορά.Είναι γενετικό.Τέλος.Αν θες να τα ξυρίζεις και να φαίνεσαι ξυρισμένος καλά,πάρε τα κόντρα.Η πληρης εμφάνιση τριχοφυίας στο πρόσωπο ολοκληρώνεται στα 18-24 περίπου και σε μερικές περιπτώσεις λίγο πιο μετά.Όταν τα ξυρίζεις φρόντιζε να παίρνεις όλες τις τρίχες και να μην αφηνεις τρίχες ξέρω γω στο λαιμό να πετάγονται η' κοντά στα αυτιά.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα είναι αλλού ξανθά και αλλού καστανά :wacko: .Γενικώς πάντως δεν βλέπω γιατί να έχει κάποιος γένια,κομμουνιστές είμαστε;

• Like 1
Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειναι να ΤΑ ΞΥΡΙΖΕΙΣ....

σορυ κιολας αλλα εχει καταντησει λιγο αηδια αυτη η μοδα με τα μουσια....

βγαινεις σε κανα μπαρ και νομιζεις οτι απο λεπτο σε λεπτο θα πεσουν ολοι στο πατωμα και θα προσευχονται....

• Like 4
Δημοσ.

Δε νομιζω να αλλαζει η φορα τους, αν εχεις πολυ αραια ξυριζε τα αν εχεις πυκνα αφησε τα να μακρυνουν και φτιαξτα λιγο με μια μηχανη να μην πετανε οι τριχες. 

Εμένα είναι αλλού ξανθά και αλλού καστανά :wacko: .Γενικώς πάντως δεν βλέπω γιατί να έχει κάποιος γένια,κομμουνιστές είμαστε;

Και γιατι να ξυριζομαστε, χρυσαυγιτες ειμαστε?

• Like 3
Δημοσ.

Και γιατι να ξυριζομαστε, χρυσαυγιτες ειμαστε?

Έχεις πέσει σε παραλήρημα,βλέπεις αυτοί οι λεβέντες να είναι ξυρισμένοι;

5.jpg

130912205445_5921.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...