Orpheas1992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις πέσει σε παραλήρημα,βλέπεις αυτοί οι λεβέντες να είναι ξυρισμένοι; Δεν θα μπω στον κοπο να σου ποσταρω και εγω φωτογραφιες απο κομμουνιστες που ειναι ξυρισμενοι γιατι δεν εχει νοημα.....το θεμα ειναι να καταλαβεις το ποσο ασχετα ειναι τα μουσια με τις πολιτικες πεποιθησεις. 3
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 η καλυτερη λυση ειναι να ΤΑ ΞΥΡΙΖΕΙΣ.... σορυ κιολας αλλα εχει καταντησει λιγο αηδια αυτη η μοδα με τα μουσια.... βγαινεις σε κανα μπαρ και νομιζεις οτι απο λεπτο σε λεπτο θα πεσουν ολοι στο πατωμα και θα προσευχονται.... Χαχαχαχαχα πολυ καλο αν κ λιγο ρατσιστικό αλλα καλο.
gatokoritso Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 <p>η καλυτερη λυση ειναι να ΤΑ ΞΥΡΙΖΕΙΣ....</p> <p>σορυ κιολας αλλα εχει καταντησει λιγο αηδια αυτη η μοδα με τα μουσια....</p> <p>βγαινεις σε κανα μπαρ και νομιζεις οτι απο λεπτο σε λεπτο θα πεσουν ολοι στο πατωμα και θα προσευχονται....</p> 1
Gtr34 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 η καλυτερη λυση ειναι να ΤΑ ΞΥΡΙΖΕΙΣ.... σορυ κιολας αλλα εχει καταντησει λιγο αηδια αυτη η μοδα με τα μουσια.... βγαινεις σε κανα μπαρ και νομιζεις οτι απο λεπτο σε λεπτο θα πεσουν ολοι στο πατωμα και θα προσευχονται.... Τρίχες 1
Daemonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πάμε ρε Μουσάτοι γερά!!! http://www.beards.org/
vk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Την πρωτη φορα που ξυριστικα τα ειχα παρει λαθος και αντι να τα παρω απο το λαιμο προς το πιγουνι (απο κατω προς τα πανω) τα πηρα απο το πιγουνι προς τα κατω με αποτελεσμα να μην φαινονται ωραια τωρα. Υπαρχει λυση να αλλαξω την φορα των γενιων ??? Κοίτα ισχύει γενικά ο κανόνας ότι πρέπει να ξυρίζεσαι ακολουθώντας τη φορά των τριχών σου. Αυτο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο όμως. Προσωπικά έχω σχεδόν 10 χρόνια που ξυρίζομαι και πάντα ακολουθώ φορά από πάνω προς τα κάτω και σε μάγουλα και σε πηγούνι με φορά προς το λαιμό. Κόντρα ξυρίζομαι στο τέλος για να παρω ότι έχει μείνει καμιά φορά. Πάντως δεν νομίζω ότι θα δεις και καμιά διαφορά ειδικά στην περιοχή του λαιμού μιας και εκεί οπτικά δεν φαίνονται τόσο πολύ τα γένια, απλά κερδιζεις πιο βαθύ ξύρισμα... Μήπως έχεις πολύ αραιά γένια εκεί και λες ότι δεν φαίνονται ωραία τώρα;
trucktrock10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα ισχύει γενικά ο κανόνας ότι πρέπει να ξυρίζεσαι ακολουθώντας τη φορά των τριχών σου. Αυτο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο όμως. Προσωπικά έχω σχεδόν 10 χρόνια που ξυρίζομαι και πάντα ακολουθώ φορά από πάνω προς τα κάτω και σε μάγουλα και σε πηγούνι με φορά προς το λαιμό. Κόντρα ξυρίζομαι στο τέλος για να παρω ότι έχει μείνει καμιά φορά. Πάντως δεν νομίζω ότι θα δεις και καμιά διαφορά ειδικά στην περιοχή του λαιμού μιας και εκεί οπτικά δεν φαίνονται τόσο πολύ τα γένια, απλά κερδιζεις πιο βαθύ ξύρισμα... Μήπως έχεις πολύ αραιά γένια εκεί και λες ότι δεν φαίνονται ωραία τώρα; Ισως η πιο κατατοπιστικη απαντηση. Ναι δεν εχω πολλα γενια στο κατω μερος λογω ηλικιας. ΣΑς ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια.
Fotis13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις πέσει σε παραλήρημα,βλέπεις αυτοί οι λεβέντες να είναι ξυρισμένοι; Αν ειναι αυτοι ειναι λεβεντες εγω ειμαι η Heidi η μικρουλα των Αλπεων . Στο θεμα μας το μουσι ειναι στην μοδα εδω και 2 χρονια οποτε καλως το εχουμε .Εκτος αυτου του πλαισιου ειναι για ναυαγους.Μιλαμε παντα για μουσια και οχι για γενια καποιων ημερων εστω και αρκετων επειδη πολυ το μπερδευουν .Ξυραφι στο προσωπο απλα δεν υφιστατε ειναι ελεεινο ετσι και αλλιως.
The_Judas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εσείς που αφήνετε μούσια μετά πως τα περιποιείστε; Όσες φορές δοκίμασα να τα αφήσω για πολύ καιρό είχα πρόβλημα με ερεθισμούς. Τα έπλενα με σαμπουάν και νερό αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά. Διάφορα trimmers που δοκίμασα μου τα έκοβαν αρκετά στραβά και αναγκαζόμουν να ξυριστώ!
giorgos147 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εσείς που αφήνετε μούσια μετά πως τα περιποιείστε; Όσες φορές δοκίμασα να τα αφήσω για πολύ καιρό είχα πρόβλημα με ερεθισμούς. Τα έπλενα με σαμπουάν και νερό αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά. Διάφορα trimmers που δοκίμασα μου τα έκοβαν αρκετά στραβά και αναγκαζόμουν να ξυριστώ! Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα. Απλά κάθε φορά που κάνω μπάνιο, σίγουρα θα βάλω αφού τελειώσω και ένα σαπούνι καθαρισμού προσώπου. Κατά τα άλλα, κατά τη διάρκεια του μπάνιου, κλασικά με σαμπουάν για τα μαλλιά. Όσον αφορά το κόψιμο... είναι ψιλοπίκρα. Προσπαθώ να το διατηρώ φτιάχνοντας τη γραμμή του λαιμού και των φαβορίτων πριν βγάλω αρκετή τριχοφυΐα πάλι προκειμένου να μπορώ να τα κόψω εύκολα, ειδάλλως καθρεπτάκι και υπομονή για να μη γίνει λάθος. Για το κόψιμο εγώ αρχικά αν έχω βγάλει αρκετά στο λαιμό με τη μηχανή και μετά με ένα ξυραφάκι για να τα πάρω βαθιά. Απλά όπως είπα θέλει υπομονή και απόλυτα σταθερό χέρι, ειδάλλως παίζει να είσαι σαν κλόουν^. Δυστυχώς, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά "αφήνουν" μούσια χωρίς καν να τα περιποιούνται με αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημο, όπως π.χ. στο σημείο του λαιμού. 1
vk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όλα είναι σχετικά. Σε κάποιους πάνε τα γένια και τα μούσια σε κάποιους όχι. Επίσης όσο άσχημα μπορεί να είναι τα μακρυά και ακανόνιστα μούσια άλλο τόσο για μένα είναι και τα απειροελάχιστα (σχεδόν καθόλου) γέννια σε κάποιους που δείχνουν σα σπανοί. Σίγουρα προτιμώ το πρώτο από το δεύτερο. Μετά από κάποιο καιρό (μετά από 3-4 εβδομάδες) τα δικά μου γίνονται αρκετά ακανόνιστα και κάπως κατσαρά. Τότε είναι που αναγκαστικά τα τριμμάρω με προσοχή, γιατί αν τα αφήσω κι άλλο μοιάζω με άνθρωπος των σπηλαίων.... Επίσης τα λούζω με λίγο σαμπουάν την ώρα του μπάνιου και όλα κομπλέ, δεν έχω θέμα να με τρυπάνε... Από τότε που σταμάτησα να βάζω ξυράφι το πρόσωπο μου έστρωσε και καθάρισε και αυτός είναι ένας λόγος επιπλέον που αποφεύγω το ξύρισμα.
xarda Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ξυρισε τις τριχες των ποδιων/%$#%# αναποδα για να βγουν αναποδα.Τι αλλη βλακεια θα διαβασω θε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα