dhmhtrhs79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά εγώ ξύρισα χθες ανάποδα (από κάτω προς τα πάνω) τα αρ***ια μου και σήμερα το πρωί που ξύπνησα τα βρήκα αυτά πάνω και τον π***ο μου από κάτω! Θα ξαναξυριστώ σήμερα για να ξαναγυρίσω όπως πριν γιατί έτσι δεν λέει... 12
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα τα γένια μου είναι έτσι και τα έχω σε τέτοιο μήκος ... Το θέμα είναι ότι έχουν κάποια κενά όπως βλέπετε και στη φώτο (τα κόκκινα σημεια) και όταν πάω να τα τριμμάρω λίγο αν δεν προσέξω τα κενά φαίνονται ακόμα πιο έντονα. Τα τριμμάρω με ψαλιδάκι. ΑΝ πάρω μια μηχανή για τριμμαρίσμα θα είναι καλό το αποτέλεσμα ή θα τα ξυρίζει πολύ και θα φαίνονται τα κενά; Έχω ακούσει καλά λόγια για μια τριμμαριστική philips norelco νομίζω. Ότι γνωρίζετε παρακαλώ να το δηλώσετε γυρω απο τριμμαρισμα.
Sargath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα τα γένια μου είναι έτσι και τα έχω σε τέτοιο μήκος Το θέμα είναι ότι έχουν κάποια κενά όπως βλέπετε και στη φώτο (τα κόκκινα σημεια) και όταν πάω να τα τριμμάρω λίγο αν δεν προσέξω τα κενά φαίνονται ακόμα πιο έντονα. Τα τριμμάρω με ψαλιδάκι. ΑΝ πάρω μια μηχανή για τριμμαρίσμα θα είναι καλό το αποτέλεσμα ή θα τα ξυρίζει πολύ και θα φαίνονται τα κενά; Έχω ακούσει καλά λόγια για μια τριμμαριστική philips norelco νομίζω. Ότι γνωρίζετε παρακαλώ να το δηλώσετε γυρω απο τριμμαρισμα. Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει τίποτα; Εδώ ο φίλος αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ας τον βοηθήσει κάποιος.
elvisjedi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 μπορεις να στρεψεις την προσοχη αλλου και να μην προσεχει κανεις τα κενα (στα γενια) φτιαξε αυτο το συνολακι κ θα π******ς σιγουρα! αυτο το μπλουζακι με αυτο το παντελονι αυτα τα παπουτσια (ενοειται το παντελονι μεσα στα παπουτσια!!!) μπουφανακι να μην κρυωνεις.... αυτα τα γυαλια στο μεγαλυτερο μεγεθος που θα τα βρεις και προαιρετικα ενα τετοιο κανεις και ενα τετοιο κουρεματακι και εισαι κομπλε! 3
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει τίποτα; Εδώ ο φίλος αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ας τον βοηθήσει κάποιος. πήρες τα πάνω σου εσύ ε ; ; και τρολάρεις; O Νέος τύπος κλαρινογαμπρού μουσαχεντίν. Αυτο θα λανσάρεται στα club τη χειμερινή περίοδο 2013-14. 2
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Όποιος ξέρει ας πει. Σε τρολλάρισμα δεν θα απαντήσω...
Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω το bear oil το βρισκουμε εδω στην ελλαδα; Οποτε αφηνω γενια, εχω ξεροδερμια θελω να μην εμφανιζονται ασπρα
saxos55 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για mainstream φάση έχει το Hondos Center ένα που λέγεται Proraso. (μην το ψάξεις στο site γιατί δεν το βγάζει αλλά στα καταστήματα υπάρχει) Υπάρχει και σε άλλα site, απλά αναφέρω το Hondos γιατί υπάρχει σε πολλές περιοχές. Καλούτσικο, όχι κάτι φοβερό και το άρωμά του είναι "κάπως" (εμένα δε με ενοχλεί, στη γυναίκα δεν αρέσει) Από κει και πέρα πας σε hipsteroμπαρμπέρικα, κομμωτήρια κτλ και ρωτάς, ή από το internet (πχ το Hommer που δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι στη λίστα με τα "υπόψιν") Όσο πιο πολύ πας σε premium φάση (με σκατά αιγυπτιακής καμήλας και άσπρη τρούφα Τοσκάνης) εννοείται ανεβαίνει και η τιμή. 1
xpapias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω το bear oil το βρισκουμε εδω στην ελλαδα; Οποτε αφηνω γενια, εχω ξεροδερμια θελω να μην εμφανιζονται ασπρα Σου ξέφυγε. Αλλα και εγω μάλλον αγουροξυπνημενος ψαρωσα.
Pa0ki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω το bear oil το βρισκουμε εδω στην ελλαδα; Οποτε αφηνω γενια, εχω ξεροδερμια θελω να μην εμφανιζονται ασπρα Από φορουμίτισσα http://www.insomnia.gr/topic/562493-λαδι-για-μουσι/?p=54331076
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα