stakas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα έχω έναν εκτυπωτή xerox workcentre 5016, σαν συνδέσεις έχει μόνο usb. Στο χώρο μου έχω 3 pc's και για να εκτυπώσουν και τα άλλα 2pc's είχα συνδέσει τον εκτυπωτή στο ένα pc και τον είχα κάνει κοινόχρηστο. Επειδή όμως αυτό προϋποθέτει να είναι ανοιχτό το pc που είναι εγκατεστημένος ο εκτυπωτής έτσι λοιπόν λέω να τον συνδέσω πάνω στο router και να τον κάνω δικτυακό, όμως όπως είπα απο εξόδους έχει μόνο usb και όχι ethernet . Τί λύσεις μου προτείνεται ? Στο μυαλό μου έχω κάποιο καλώδιο μετατροπέα απο usb σε ethernet.
tsakonas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 http://www.sdac.gr/index.php/products_id/3302/route/product_info print server usb
stakas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Με αυτό δλδ βάζω usb και βγάζει ethernet και είναι κομπλε.
basilis5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 εχω εναν εκτυπωτη που πηγα να συνδεσω με usb στο ρουτερ (εχει θυρα για αυτο τον λογο) αλλα δεν γινοταν τπτ. με τα πολλα βρηκα πως ο εκτυπωτης εχει λιγη μνημη και δεν μπορει να εχει εκει τους drivers ή κατι αλλο αντιστοιχο που δεν καταλαβα καλα λογω ελλειψης γνωσεων. δες αν εχει καποιο τετοιο περιορισμο ο δικος σου -αν ειπα κατι ασχετο σορρυ.
stakas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε Βασίλη να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω αυτό που μου λες θα το κοιτάξω ελπίζω να μας διαφωτίσει κάποιος απο εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα