Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.<br><br><br>

Έχω στο σπίτι μου ενα υπόγειο και έχω τηλεόραση γενικά χώρο καλο αλλα δεν έχω ποτέ σήμα στο κινητό ποτέ! Εχετε καμία πρόταση για καμία κεραία κάτι;<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είχε βγάλει η voda ένα μαραφετι που ήταν σαν μίνι κεραία για τέτοια σημεία μέσα στο σπίτι.

Πρέπει να ταν πριν κανά τριαρι χρόνια και βάλε ,δεν ξέρω αν περπάτησε και το πάρεχουν ακόμα αλλά μπορείς να το τσεκάρεις

• Moderators
Δημοσ.

Είχε βγάλει η voda ένα μαραφετι που ήταν σαν μίνι κεραία για τέτοια σημεία μέσα στο σπίτι.

Πρέπει να ταν πριν κανά τριαρι χρόνια και βάλε ,δεν ξέρω αν περπάτησε και το πάρεχουν ακόμα αλλά μπορείς να το τσεκάρεις

Αυτο. Full σημα νομιζω πως λεγεται. Εχει και η cote τετοιο. Μοναδικη προυποθεση να εχεις adsl αν θυμαμαι καλα. Επισης οταν τους το ζητησεις θα σου πουν πως κοστιζει Χ ευρω (καμια 70ρια νομιζω). Εσυ θα τους πεις πως το θελεις δωρεαν διοτι ειναι βλακεια να πληρωνεις παγια κλπ διχως να εχεις σημα σπιτι σου. "Ειδικα για σενα" θα στο δωσουν δωρεαν ή +- 10 ευρω ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς και με ενισχυτή. Δεν το προτείνω λόγω ακτινοβολίας (και τιμής). Ψάχνω και εγώ κάτι παθητικό , χωρίς ενισχυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...