akis_supernatural Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! έχω ένα λαπτοπ acer 5720 και έβλεπα κανονικά τόσα χρόνια 1080 βίντεο στο youtube.... έχει όμως απο την προηγούμενη εβδομάδα κολλάει μέχρι 720 παίζει κανονικά... ταινίες bluray που το συνδέω στην τηλεόραση παίζει κανονικά! τι φταίει? να πω επίσης οτι αυτόν τον καιρό δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο λαπτοπ και έχω scanarei με ccleaner superantispyware malwarebytes και antivirus χωρίς να βρει κάτι.... καμια ιδέα? ευχατιστώ....
trujillo2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μια μπακαλιστικη πρωτη σκεψη θα ηταν αναβαθμιση drivers της καρτας γραφικων
vasilisbilias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα, το youtube τελευταία τα παίζει κάπου κάπου, αλλά απο την άλλη τα βίντεο 1080P είναι βαριά. Δοκίμασε σε άλλες ιστοσελίδες να δείς πως πάει. Επίσης, κοίτα μήπως τρέχει κάτι με το ίντερνετ.
akis_supernatural Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και έχει τα τελευταία drivers.... σε ποιες ιστοσελίδες να δοκιμάσω? το ιντερνετ είναι κομπλέ. ξερω οτι είναι βαριά τα 1080 αλλά τόσα χρόνια τα έπαιζε μια χαρά!!!
vasilisbilias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και έχει τα τελευταία drivers.... σε ποιες ιστοσελίδες να δοκιμάσω? το ιντερνετ είναι κομπλέ. ξερω οτι είναι βαριά τα 1080 αλλά τόσα χρόνια τα έπαιζε μια χαρά!!! Και εμένα τόσο χρόνια καλά τα έπαιζε αλλα τώρα Το πρώτο σιτε που με έρχεται στο μυαλό είναι το https://vimeo.com 1
Stefanos83b Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ισως εχει ανεβάσει το youtube το bitrate στην ανάλυση 1080p . Οπότε λογικό είναι ενώ πρίν δεν ζοριζόταν , τώρα να ζορίζεται .
vasilisbilias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε σε αρκετά βίντεο και πάντα το HD να είναι ενεργοπιοιμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα