drapanakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 kapoios exei kanei profil "Manolis Kokotsakis" kai exei anevasei fotografies sou!!1 esy eisai? Αυτο το μηνυμα δεν ειναι αληθινο ουτε σταλθηκε ποτε απο το φιλο μου. Του ειχε ερθει και του ιδιου το ιδιο μηνυμα. Το ανοιξα και εχει αρχεια δικα μου. Ειναι επικινδυνο ? Ειναι υιος ? Εβαλα το security essentials να ψαχνει. Πρεπει να κανω κατι αλλο. Ξερει κανεις. Ευχαριστω.
flik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχει αρχεία δικά σου μέσα στο μήνυμα; Αυτά τα αρχεία είναι εικόνες που έχεις ανεβάσει στο facebook; Δεν αφορά το mse αυτό το πράγμα, αλλά αν έχει γίνει κάτι, είναι απο λάθος τακτικές του χρήστη. Αλλάζεις κωδικούς στα social networks σου, κάνεις τις φωτογραφίες να μην είναι public κτλ. Αλλά πες πρώτα ακριβώς τι έγινε.
drapanakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Aπο ενα φιλο-επαφη στο φβ μου ηρθε αυτο το μηνυμα.Νομισα οτι μου εστειλε τα αρχεια που βρηκε και υποτειθεται ανεβασα εγω εκει. Το ανοιξα και εχει φοτο που ειχα στο φβ και κατι adobe αρχεια. Να εχω τσιμπησει κανα υιο ? Ψαχνω τωρα να δω και θα βαλω και το malware μετα να ψαχνει. Τι μπορει να ειναι και τι αλλο μπορω να κανω ?
drapanakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 To θεμα ειναι τι γινεται αμα το ανοιξεις???
flik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αμα ανοίξεις το zip φήμες λένε οτι καταστρέφεται ο υπολογιστής. Σοβαρά τώρα, αν είναι κανονικό zip, μπορείς κάλλιστα να το ανοίξεις, να κάνεις extract και μετά να δεις και τι αρχεία έχει μέσα, ποια είνια εκτελέσιμα κτλ. Στην χειρότερη περίπτωση να είναι self extracting archive. Και να τρέχει μόνο του ένα εκτελέσιμο. Δεν μολύνεσαι απο μήνυμα, μολύνεσαι αν ο άλλος σου στείλει μια βλακεία, το ανοίξεις, και το εκτελέσεις κιόλας.
flik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι απο πρόβλημα ή λάθος δικό σου. Άρα συνεχίζεις όπως πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα