Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το εξηγησα καλα το θεμα εννουσα απο μεγαλες αλυσιδες οχι απο τα σκρουτζομαγαζα αλλα ναι σε αυτο εχετε δικιο

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα περισσότερα "γνωστά" σκρουτζομάγαζα έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση κ τιμές απ'τις αλυσίδες, μην τα προσπερνάς έτσι εύκολα...

Δημοσ.

Δεν το εννοουσα με κακη εννοια απλα δεν εχει τοσο γνωστα καταστηματα αυτο ηθελα να πω τελος παντον μην γραφουμε αλλο offtopic συνεχιζουμε :-D

Δημοσ.

Παρολο που μιλαμε για Beta και αργοτερα τα πραγματα θα αλλαξουν στο τελικο παιχνιδι και με οτι drivers βγουν γιαυτο,μια γενικη ματια για BF4 beta σε 1080P Ultra ειναι εδω http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-4-graphics-card-performance,3634-8.html.Προφανως και δεν ειναι 100% σωστη αλλα δινει μια γενικη εικονα του τι να περιμενει ο καθενας απο τις διαφορετικες καρτες γραφικων σε θεματα επιδοσεων.

Μεσα επεσα  B)

Δημοσ.

Η 7970 GHz περναει την R9 280X ?

Το ειδα και αλλου και δεν μου αρεσει καθολου...εγω απ'όσο ξερω η καινουρια νικαει κατα 2-3 FPS...οποις ξερει σχετικα με το θεμα ας μας διφωτισει λιγακι παρακαλω...

Δημοσ.

Το ειδα και αλλου και δεν μου αρεσει καθολου...εγω απ'όσο ξερω η καινουρια νικαει κατα 2-3 FPS...οποις ξερει σχετικα με το θεμα ας μας διφωτισει λιγακι παρακαλω...

Η μια ειναι η ghz edition(7970 ghz) και η άλλη είναι η απλή(r9 280x). Για αυτό νομίζω γίνεται αυτό.

Edit : Μαλλον δίκιο έχω παρακάτω έχει την απλή 7970 και είναι πιο κάτω απο r9 280x.

Δημοσ.

αν είναι στοκ vs στοκ  η 7970 ghz είναι καλύτερη.

Επίσης να ξέρεις ότι πολλά review δείχνουν την νεότερη κάρτα καλύτερη ότι και να γίνει.

Μερικές φορές δε τα σκορ των παλιών καρτών είναι από προηγούμενα review με παλιούς driver.

Δημοσ.

Ναι αλλα με λιγα λογια μπορουμε να πουμε οτι η AMD εβγαλε καινουριες "χειροτερες καρτες"? ουτε καν 2% αυξηση?

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια αλλα απο πανε οι υπολοιποι λενε οτι η GHz ειναι καλυτερη...

κατα τη γνωμη σας ποια αξιζει και γιατι...

Δημοσ.

με λιγα λογια μπορουμε να πουμε οτι εβγαλε ακριβως ιδιες καρτες με χαμηλοτερη τιμη.αφου ιδιες καρτες ειναι.

Ναι ρε παιδια αλλα απο πανε οι υπολοιποι λενε οτι η GHz ειναι καλυτερη...

κατα τη γνωμη σας ποια αξιζει και γιατι...

Οτι ειπε ο Thanos απο πανω.

Δημοσ.

η ghz ειναι καλυτερη γιατι δουλευει απο το εργοστασιο σε 1ghz πυρηνα και πανω.

εαν βαλεις μια 7970 ghz στα 1050 πυρηνα και μια 280Χ οπως θελεις πεστην στα 1050 πυρηνα,ιδια αποτελεσματα θα εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...