Daemonos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ χρισημοποιώ Axe shower gel kai johnsons baby για αφρόλουτρο, είμαι αρκετά ευχαριστημένος καθώς λόγο της σκληρότητας του νερού στο Ηράκλειο δεν έχω φαγούρα στο σώμα μετά το μπάνιο, πράγμα που συνέβαινε με άλλα που έβαζα.
mary Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ αυτη τη περιοδο σαμπουάν SYOSS (ενίοτε pantene και wella), conditioner pantene http://images-its.chemistdirect.co.uk/Pantene-Pro-V-Repair--Protect-Conditioner-4093.jpg?o=tmEXhClXByZKFFGedGnyXO0wD@cj&V=mscY&q=70" /> και αφρολουτρο lux (τότε που ειχε τα 1+1 δώρο επερνα με μανία τα le petit marseillais) Btw, προς το γυναικειο κοινό του ινσομνια: γιατι τα wella δε τα βρισκω πια;; Μιλάμε ουτε τα Hondos δε τα φερνουν... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από mary1
gatokoritso Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 σαμπουαν ή ενα συγκεκριμενο πιτυρίδας (που ειναι χαλαρα το καλυτερο που εχω δοκιμασει και φυσικα σταματησαν να το φερνουν ελλαδα) ή ενα με χαμομηλι πολυ φτηνο απο το σκλαβενιτηή ενα 2-1 απο το λουξ απο αφρολουτρο οτι κατσει αρκεί να μυριζει πολυ πολυ ωραια.πχ τωρα εχω αυτο edit:κρεμα μαλλιων αν και λεω να την αλλαξω γιατι μου βαραίνει το μαλλι edit:δεν εχω ασχοληθει με wella εδω και χρονια αλλα θα κοιταξω να δω αν εχουν στα δικα μου hondos απο περιεργεια
Daemonos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 To Marseillais έχει πολύ καλό άρωμα αν δεν κάνω λάθος, επίσης χρισημοποίησα μια δυο φορές το φανταστικό adidas Αλλα δέν το ξαναβρήκα πουθενά!!! :( Χρησιμοποιώ αυτη τη περιοδο σαμπουάν SYOSS (ενίοτε pantene και wella), conditioner pantene και αφρολουτρο lux (τότε που ειχε τα 1+1 δώρο επερνα με μανία τα le petit marseillais) Btw, προς το γυναικειο κοινό του ινσομνια: γιατι τα wella δε τα βρισκω πια;; Μιλάμε ουτε τα Hondos δε τα φερνουν... Αυτά είναι πανάκριβα νομίζω...
gatokoritso Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 φτηνα ειναι εχουν και συχνα προσφορες. 2
mary Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά είναι πανάκριβα νομίζω... φτηνα ειναι εχουν και συχνα προσφορες. Στη κανονικη τους τιμη εχουν ~4-5ευρω. Μια φορά που τα ειχαν σε προσφορά τα δοκιμασα και με ενθουσιασαν! Παρα πολυ ωραια η υφη και η αισθηση που σου αφηνει στο λουσιμο! Γατοκοριτσο, αντρικο σαμπουν χρησιμοποιεις;
gatokoritso Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μην το γελας καθαριζουν καλα τα μαλλια
IOSTEFO Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό, υπάρχει και στην Ελλάδα με άλλη ονομασία.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 της loreal είναι πολύ καλά σαμπουάν και τα σνόμπαρα αρκετά .. μου έχουν στρώσει το μαλλί.. μακριά απο Pantene head shoulders και σαπουνόνερα τέτοια..
Daemonos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 τώρα εξαρτάται και το μαλί που έχεις, παντος μου έχουν πει και εμένα για loreal. τώρα και το Fructis και κάτι νέα Nivea ου είπαν αλλα δέν ξέρω, δέν τα έχω δοκιμάσει! Τα Syoss νόμιζα ακριβά ήταν, τα δίνουν και στα φαρμακεία αν δεν κανω λάθος?
Daemonos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χρισημοποιείται Ναι το είδα αλλα επειδή έχω script στον browser το έβλαε έτσι και το είδα μετα :/ :/ Sorry anyway
katiepie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Χρησιμοποιώ σαμπουάν και conditioner Gliss [ Αφρόλουτρο Kings and Queens ή κάποιο Lux Και μάσκα 2
captainf2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Βρήκα τώρα ευκαιρία να κάνω την ερώτηση μου. Τα μαλλιά μου λαδώνουν πάρα πολύ. Πρέπει να τα λούζω κάθε μέρα αλλιώς δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, έχω και μια μικρή αραίωση οπότε ίσως και να φαίνεται παραπάνω σ'εμένα. Έχω δοκιμάσει διάφορα σαμπουάν αλλά κανένα δεν έκανε δουλειά. Τώρα πήρα ένα σχετικά ακριβό του Κορρέ που είναι για μαλλιά που λαδώνουν εύκολα, το χρησιμοποιώ μισό μήνα αλλά και πάλι τα ίδια... Καμία βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα