Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καλυτερο σαμπουαν απ' το Παντεν?

Περιμένω τη μερα που θα διαβάσω τίτλο «Τι χαρτί υγείας χρησιμοποιείτε; »

Χαρτοπετσετες. Δε χρειαζονται κοψιμο ;)

Δημοσ.

Εγώ είχα το πρόβλημα που ότι μετά το μπάνιο με έποιανε φαγούρα στο δέρμα, χέρια περισσότερο, τώρα φαντάζομαι φταίει το νερό που έχουμε εδώ καθώς και κάποια συστατικά που έχουν τα σαπούνια/σαμπουάν.

Είχα δοκιμάσει τα πάντα και τίποτα, σαπούνια πράσινα, βιολογικά κτλ κτλ.

Τελικά πήρα δοκιμαστικά το Johnsons bed time bath και είμαι κομπλέ. Περίεργο αλλα έποιασε :)

Δημοσ.

Ό,τι κάτσει...συνήθως κάποια προσφορά 1+1

Και πάντα κάποιο που είναι και για σώμα και για μαλλιά

Δημοσ.

Αυτά τα kings+queens που πανε συνηθως 1+1 δωρο, καλά ειναι;

Πολλοι τα παιρνετε ρε γμτ... Νομιζω πως ειναι λιγο ακριβα οσον αφορα και τα ml τους...

Δημοσ.

Πολλοι τα παιρνετε ρε γμτ... Νομιζω πως ειναι λιγο ακριβα οσον αφορα και τα ml τους...

'Εχουν πολύ δυνατό ποιοτικό άρωμα για μένα. Μετά από ώρα θα το μυρίζω ακόμη πάνω μου.

• Like 1
Δημοσ.

σαμπουάν, τις περισσότερες φορές είτε heads n shoulders είτε ultrex (έχω ένα θέμα  μ την πυτιρίδα, εμφανίζεται αν παραμελλήσω κάπως τα μαλλιά). Τώρα αφρόλουτρο δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, κάνω πάντα ντουζ. Γι'αυτό, κανα axe ή κάτι παρόμοιο είναι οκ.

Δημοσ.

ειναι πολυ ωραια .ειδικα ενα που εχει μυρωδια σαν ζαχαρωτα ειναι απιστευτο.

Δημοσ.

Βρήκα τώρα ευκαιρία να κάνω την ερώτηση μου. Τα μαλλιά μου λαδώνουν πάρα πολύ. Πρέπει να τα λούζω κάθε μέρα αλλιώς δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, έχω και μια μικρή αραίωση οπότε ίσως και να φαίνεται παραπάνω σ'εμένα. Έχω δοκιμάσει διάφορα σαμπουάν αλλά κανένα δεν έκανε δουλειά. Τώρα πήρα ένα σχετικά ακριβό του Κορρέ που είναι για μαλλιά που λαδώνουν εύκολα, το χρησιμοποιώ μισό μήνα αλλά και πάλι τα ίδια... Καμία βοήθεια;

Έχω ακριβό το ίδιο πρόβλημα λιπαρότητας. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά σαμπουάν αλλά τίποτα. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι το μαλλί μας δεν αλλάζει.

Εντέλει υπάρχει κάποια πρόταση για την έντονη λιπαρότητα;;

Δημοσ.

πλέον και για το κεφάλι και για το σώμα πλένομαι με αυτά και ΔΕΝ παίζει να πάρω ξανά του εμπορίου!

IMG_20131212_183825_zps57da6b98.png

Δημοσ.

Έχω ακριβό το ίδιο πρόβλημα λιπαρότητας. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά σαμπουάν αλλά τίποτα. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι το μαλλί μας δεν αλλάζει.

Εντέλει υπάρχει κάποια πρόταση για την έντονη λιπαρότητα;;

Έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω δοκιμάσει πρακτικά τα ΠΑΝΤΑ.Αυτό που με έπιασε ήταν απο apivita ένα κατά της λιπαρότητας-απίστευτα απαλό για το κεφάλι,το ένιωθα απο την 1η χρήση,χωρίς ερεθισμούς,καθαριότητα κτλ.Τελικά όμως επειδή χρησιμοποιούσα αποκλειστικά αυτό,συνηθισε το κεφάλι και πάει...Οποτε προτείνω αυτό μία φορά την εβδομάδα εναλασσόμενο με κάποιο άλλο ελαφρύ.Η τιμή είναι τσιμπημένη πολύ (7 και κάτι) αλλά για μία φορά την εβδομάδα θα κρατήσει πολύ.

Δημοσ.

Και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει, ότι όποιοι έχουν λιπαρά μαλλιά καλό είναι να αλλάζουν συχνά σαμπουάν.

Χρησιμοποιώ και εγώ τώρα το head & shoulders και είμαι στην αναζήτηση καινούριο σαμπουάν.

EDIT: @lillium σου θυμίζει κάποιο από τα παρακάτω αυτό που χρησιμοποιούσες;;;

Δημοσ.

πλέον και για το κεφάλι και για το σώμα πλένομαι με αυτά και ΔΕΝ παίζει να πάρω ξανά του εμπορίου!

IMG_20131212_183825_zps57da6b98.png

Πρέπει να κάνουν καλό σαγανάκι αυτά ε?

Δημοσ.

Μαλλον για υλικα οικοδομων(τουβλα) κανουν.

Τα σκουρα στιγματα τι ειναι, κακοτεχνιες?

Τετοια ειχαν στο φουλ μετακ τζακετ που τυλιξανε τις πετσετες και βαραγανε το χοντρο :)

Δημοσ.

ειναι πολυ ωραια .ειδικα ενα που εχει μυρωδια σαν ζαχαρωτα ειναι απιστευτο.

Οκ! Με εψησες! :-D  Θα παρω απο χοντος να δοκιμασω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...