Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ότι βρώ μπροστά μου εκείνη την στιγμή ,συνήθως υπάρχει το wash n go  που το θεωρώ κακό σαμπουάν πλέον γιατί μία περίοδο είχα  πυτιρίδα εξαιτίας του αλλά μου άρεσε που είχα μαλακά μαλλιά. Τελευταία βάζω της μάνας μου ένα που πετυχαίνω της garnier με γεύση λεμόνι αν δεν κάνω λάθος και γράφει κάτι για λαδερά μαλλιά(ένα χέρι κάνω) και τα μαλλιά μου ακόμα υπάρχουν ,το θεωρώ αρκετά καλό! Βέβαια πρέπει να ψάξω να βρώ το ιδανικό για να πέφτουν οι κοπέλες πιο εύκολα πάνω μου λόγω των αισθησιακών μαλλιών μου αλλά που χρόνος(φοιτητής ,oh yeah babe)!

Δημοσ.

Το σαμπουάν, πολύ καλό χωρίς φαγούρες και άλλες παρενέργειες και με ωραίο διακριτικό άρωμα.

0048592_l.jpg

Και all time classic shower gel

1256718_max.jpg

Δημοσ.

Οκ! Με εψησες! :-D  Θα παρω απο χοντος να δοκιμασω

Στα Hondos τα έχουν μόνο?? πήγα στο Super Market χθές και το έψαχνα αλλα δέν το βρήκα, αυτό λέμε έτσι? 

kings-and-queens2.jpg

Ποιό απο όλα λέτε?

Για σαπουνι ελιας εχω ακουσει τα καλυτερα...εχει κανεις αποψη για αυτο http://www.tiselias.gr/11PROIONTA.htm ?

έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια, παρόλα αυτά δεν έχω δοκιμάσει. ήταν και ένα που είχε και Aloe νομίζω

Δημοσ.

Και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει, ότι όποιοι έχουν λιπαρά μαλλιά καλό είναι να αλλάζουν συχνά σαμπουάν.

Χρησιμοποιώ και εγώ τώρα το head & shoulders και είμαι στην αναζήτηση καινούριο σαμπουάν.

EDIT: @lillium σου θυμίζει κάποιο από τα παρακάτω αυτό που χρησιμοποιούσες;;;

Αυτό με δενδρολίβανο και πρόπολη,απέφυγα την τσουκνίδα γιατί την έχω δοκιμάσει σε άλλα σαμπουάν.Καλά που το θυμήθηκα σκέφτομαι να δοκιμάσω το μέντα και πρόπολη που θα είναι πιο δυνατό μάλλον,αλλά σε αραιή χρήση.

Δημοσ.

Στα Hondos τα έχουν μόνο?? πήγα στο Super Market χθές και το έψαχνα αλλα δέν το βρήκα, αυτό λέμε έτσι? 

ναι αυτα.συνηθως απο hondos τα περνω.πηγαινε να μυρισεις εχει και αντρικες και γυναικείες μυρωδιές.λεμονια,καπνους,νερατζια ,γιασεμια κτλ

κοιτα εδω τα λεει ολα http://www.forkingsandqueens.com/

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να κάνουν καλό σαγανάκι αυτά ε?

Πρέπει να έχεις φτιάξει 0 σαγανάκια στη ζωή σου, ε;!

Μαλλον για υλικα οικοδομων(τουβλα) κανουν.

Τα σκουρα στιγματα τι ειναι, κακοτεχνιες?

Τετοια ειχαν στο φουλ μετακ τζακετ που τυλιξανε τις πετσετες και βαραγανε το χοντρο :)

93b153b0e54560364826e00d2dba11f0fb14f1e7

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα. Και τι θα ήθελες να πεις με αυτό το βιντεάκι; 

Τα σαπούνια στην εικόνα είναι ψυχρής μεθόδου, φτιαγμένα από εμένα και τη θεία μου, μερικά μόνο με ελαιόλαδο, άλλα με ελαιόλαδο-καρυδέλαιο-φοινικέλαιο-καστορέλαιο-αμυγδαλέλαιο-βερυκοκέλαιο-jojoba κλπ (σε διάφορους συνδιασμούς), τα περισσότερα έχουν εμπλουτιστεί και αρωματιστεί με φυσικά αιθέρια έλαια (αρκετά ακριβά θα έλεγα) και οι "κακοτεχνίες" είναι νιφάδες βρώμης, άνθη καλέντουλας, πολυτρίχι, αλεσμένο χαμομήλι κλπ άλλα βότανα/μυρωδικά μέσα στα σαπούνια. Τώρα όσον αφορά στο καλούπι, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα. Και τι θα ήθελες να πεις με αυτό το βιντεάκι; 

Τα σαπούνια στην εικόνα είναι ψυχρής μεθόδου, φτιαγμένα από εμένα και τη θεία μου, μερικά μόνο με ελαιόλαδο, άλλα με ελαιόλαδο-καρυδέλαιο-φοινικέλαιο-καστορέλαιο-αμυγδαλέλαιο-βερυκοκέλαιο-jojoba κλπ (σε διάφορους συνδιασμούς), τα περισσότερα έχουν εμπλουτιστεί και αρωματιστεί με φυσικά αιθέρια έλαια (αρκετά ακριβά θα έλεγα) και οι "κακοτεχνίες" είναι νιφάδες βρώμης, άνθη καλέντουλας, πολυτρίχι, αλεσμένο χαμομήλι κλπ άλλα βότανα/μυρωδικά μέσα στα σαπούνια. Τώρα όσον αφορά στο καλούπι, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. 

Tιποτα δεν ηθελα να πω, απλα βρηκα ενα βιντεακι για παρασκευη σαπουνιου και το βαλα.

Υπαρχει και θερμη μεθοδος? :)

Για σαπουνι ελιας εχω ακουσει τα καλυτερα...

Kι εγω που και που χρησιμοποιω πρασινο, σαν αυτο εδω, αλλα δε κανουν μπολικη σαπουναδα, δηλαδη ειναι μονο για τα χερια οχι για μπανιο. Οταν δε πλησιαζουν να τελειωσουν γινονται χαλια και πρεπει να προσεξεις που θα τα ακουμπησεις γιατι μπορει να λερωσουν ολο το χωρο.

assets_LARGE_t_1463_105669123.JPG

Δημοσ.

To σαπουνι μόνο με ελαιόλαδο δεν κάνει τον γνώριμο πλούσιο αφρό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν καθαρίζει.

Ναι, υπάρχει θερμή μέθοδος, γίνεται συνήθως με ζωικά έλαια όμως. Δεν την έχω δουλέψει προσωπικά.

Δημοσ.

Χρησιμοποιούνται ακόμα πράσινα?!?! θυμάμαι ο Παππούς μου το χρησιμοποιούσε, τι μου θύμησες! 

Παρόλα αυτά δέν νομίζω να κάνουν τόση δουλειά όσο τα σημερινά Nivea, Dove κτλ

Δημοσ.

Για καιρό λουζόμουνα με Head  & Shoulders. Εν τω μεταξύ το Ultrex.. απο όσο το θυμάμαι, δεν έχει σταματήσει να κάνει αλλαγές και να βελτιώνεται (όχι οτι το πρώτο δεν κάνει, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό). Πλέον πιστεύω πως το τελευταίο είναι ότι πιο ιδανικό (του εμπορίου πάντα) και απο άποψης αρώματος αλλά και αποτελεσματικότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...