Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτα.συνηθως απο hondos τα περνω.πηγαινε να μυρισεις εχει και αντρικες και γυναικείες μυρωδιές.λεμονια,καπνους,νερατζια ,γιασεμια κτλ

κοιτα εδω τα λεει ολα http://www.forkingsandqueens.com/

Θα το παραγγείλω μάλλον να λούζομαι μια φορά την εβδομάδα κάθε μήνα με αυτό μπας και δω διαφορά.

Ευχαριστώ :)

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιούνται ακόμα πράσινα?!?! θυμάμαι ο Παππούς μου το χρησιμοποιούσε, τι μου θύμησες! 

Παρόλα αυτά δέν νομίζω να κάνουν τόση δουλειά όσο τα σημερινά Nivea, Dove κτλ

Εγώ πιστεύω πως κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά. Δεν μπορώ να πω σαν επιχείρημα το ότι το δέρμα μου μετά το μπάνιο με σαπούνι ΤΡΙΖΕΙ απο καθαριότητα και το νιώθω απόλυτα καθαρό αλλά το πως καθαρίζει το σαπούνι με τις υδρόφιλες και υδροφοβικές άκρες των μορίων που δημιουργούνται τα σπάει απλά. 

ένα πρόχειρο link για να δεις τι παίζει χονδρικά

http://oliviart-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2528.html#axzz2nSvDALfl

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο τα KINGS & QUEENS ποιο ανδρικο αφρολουτρο προτεινετε;

Γιατι; Άλλα ειναι γυναικεια και άλλα αντρικα;

Ακομα δε πηρα. Αλλά με τη πρωτη ευκαιρια θα τα δοκιμασω

Δημοσ.

Γιατι; Άλλα ειναι γυναικεια και άλλα αντρικα;

Ακομα δε πηρα. Αλλά με τη πρωτη ευκαιρια θα τα δοκιμασω

Νομιζα οτι ηταν αλλα τα ανδρικα και αλλα τα γυναικεια

Δημοσ.

Καλέ ούτε εγώ ξέρω!

Ας μας πει κάποιος που τα χρησιμοποιεί αν όντως υπάρχει διαχωρισμός αντρικού και γυναικείου

Δημοσ.

Καλέ ούτε εγώ ξέρω!

Ας μας πει κάποιος που τα χρησιμοποιεί αν όντως υπάρχει διαχωρισμός αντρικού και γυναικείου

http://www.hondoscenter.gr/products/beauty/everyday-care-products/kings-amp-queens/1555-showergel

Εδω γραφει μερικα τα ονοματα τους

GEORGE III LIME . SULTAN GRANADA LEMON FLOWER . QUEEN ISABELLA CINNAMON ORANGE . NEFERTITI HONEY . EMPEROR AKBAR MANGO . MYTHICAL CUCA COCONUT . AZTEC KING VANILLA PEAR . QUEEN ELISABETH SUGAR . CHINESE PRINCESS JASMINE . CASPAR MYRRH . KING OF SUMATRA PEPPER BERGAMOT . TSAR PETER TOBACCO

Αυτα με τα εντονα μαυρα νομιζω οτι ειναι γυναικεια λογω των ονοματων

Για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν είναι ότι άμα πάρει μια γυναίκα το Tsar Peter Tobacco δεν θα ανοίγει η συσκευασία επειδή είναι γυναίκα. Απλά θα μυρίζει tobacco. Δείτε τι σας αρέσει σαν μυρωδιά και πάρτε εκείνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ τα πρώτα που φτάνω με το χέρι μου ανάλογα από πού έχω μπει στον διάδρομο.

Ως τώρα κάτι μπάντεντας και κάτι σανσιλκ πιάνω, άμα αλλάξει η διαρρύθμιση θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Μονοσύλλαβο δεν παίρνει τόνο. Εκτός αν είναι τροπικό "πώς".

Είναι ερωτηματικό, οπότε (εκτός κι εάν έχει αλλάξει τίποτα στη γλώσσα μας και δεν το ξέρω που παίζει μιας και έχω μείνει στην παραδοσιακή γραφή) παίρνει τόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...