Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ερωτηματικό, οπότε (εκτός κι εάν έχει αλλάξει τίποτα στη γλώσσα μας και δεν το ξέρω που παίζει μιας και έχω μείνει στην παραδοσιακή γραφή) παίρνει τόνο. Είναι πάντα ερωτηματικό, όπως και το "ποιος, ποια, ποιο". Θεωρητικά μπορεί να είναι και αιτιολογικό, αλλά τελευταία φορά που το είδα έτσι ήταν στην τρίτη εθνοσυνέλευση. 1
mathsrule Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Είναι πάντα ερωτηματικό, όπως και το "ποιος, ποια, ποιο". Θεωρητικά μπορεί να είναι και αιτιολογικό, αλλά τελευταία φορά που το είδα έτσι ήταν στην τρίτη εθνοσυνέλευση. Ναι, όπως προείπα έχω μείνει στον παλιό παραδοσιακό τρόπο γραφής. 1
silmarien Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 και το χρησιμοποιείται δεν ήταν λάθος. Εγώ το έβλεπα σαν παθητική φωνή για να μην καούν τα μάτια μου
mathsrule Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 και το χρησιμοποιείται δεν ήταν λάθος. Εγώ το έβλεπα σαν παθητική φωνή για να μην καούν τα μάτια μου Μα και ως παθητική φωνή να το πάρουμε, δεν βγάζει νόημα.
Sog96Ch Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το καλό παιδί που διόρθωσε το ορθογραφικό στον τίτλο ας βάλει και έναν τόνο στο "Τι" και είμαστε εντάξει. Μονοσύλλαβο δεν παίρνει τόνο. Εκτός αν είναι τροπικό "πώς". Είναι ερωτηματικό, οπότε (εκτός κι εάν έχει αλλάξει τίποτα στη γλώσσα μας και δεν το ξέρω που παίζει μιας και έχω μείνει στην παραδοσιακή γραφή) παίρνει τόνο. Τί;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι πάντα ερωτηματικό, όπως και το "ποιος, ποια, ποιο". Θεωρητικά μπορεί να είναι και αιτιολογικό, αλλά τελευταία φορά που το είδα έτσι ήταν στην τρίτη εθνοσυνέλευση. Ναι, όπως προείπα έχω μείνει στον παλιό παραδοσιακό τρόπο γραφής. και το χρησιμοποιείται δεν ήταν λάθος. Εγώ το έβλεπα σαν παθητική φωνή για να μην καούν τα μάτια μου Μα και ως παθητική φωνή να το πάρουμε, δεν βγάζει νόημα. Ειστε λιγο offtopic 2
*nenya* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τ'αγαπημένο μου αφρόλουτρο Από σαμπουάν ή διάφορα για βαμμένα μαλλιά του Schwarzkopf (π.χ. το Gliss που είναι πολύ καλό σε συνδυασμό με το αντίστοιχο conditioner πάντα). 1
apozar01 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα... Μπορείτε να μου πειτε ποιο σαμπουάν πιστεύετε ειναι καλύτερο; Schwarzkopf gliss ή orzene?
silmarien Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Από Orzene για λιπαρά μαλλιά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Σαμπουάν http://www.hondoscenter.gr/photos/ad9b3c_Syoss%20shampoo%20volume.jpg Αγαπημένο αφρόλουτρο, αφήνει το δέρμα μου απίστευτα λείο! https://boots.scene7.com/is/image/Boots/10117108?id=C9taY1&fmt=jpg&fit=constrain,1&wid=433&hei=548
Daemonos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τ'αγαπημένο μου αφρόλουτρο Από σαμπουάν ή διάφορα για βαμμένα μαλλιά του Schwarzkopf (π.χ. το Gliss που είναι πολύ καλό σε συνδυασμό με το αντίστοιχο conditioner πάντα). +1 για το Johnsons!! είναι πολύ καλό!!! τελευταία φορά πήρα το μπλε αλλα το μοβ είναι πολύ καλύτερο!!! Επίσης πρόσφατα χρισημοποίησα το head and shoulders... με τη σαπουνάδα, βγάζει ενα πολύ έντονο άρωμα και αρχίζει να σε κάνει να νιώθεις κάτι σαν "παγωμάρα" στο δέρμα... το έχει παρατηρήσει κανείς?
revolver1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Στα 5.5 ευρώ το προτιμώ.Μερικές φορές σουφρώνω και το ακόλουθο από το αδερφάκι μου. το βάζω και κοιμάμαι .
Daemonos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Στα 5.5 ευρώ το προτιμώ.Μερικές φορές σουφρώνω και το ακόλουθο από το αδερφάκι μου. το βάζω και κοιμάμαι . Πόσο τα αγοράζεις αυτά?
silmarien Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Σορρυ 5,5 ευρω τα 300ml? Να κάνω μπάνιο με χρυσο αν είναι 1
*nenya* Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εμ τα Apivita και τα Frezyderm είναι πιασοκωλέ, τί να κάνουμε... καθένας αγοράζει ό,τι μπορεί.
revolver1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Σορρυ 5,5 ευρω τα 300ml? Να κάνω μπάνιο με χρυσο αν είναι To πάνω που είναι 250 κάνει 5.5,το άλλο 6.5. Είναι φυτικά και πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Κάτι άλλο σε φυτικό είναι του Κορρές σε πολύ καλές τιμές 2,5-3 ευρώ τα 250ml. Αυτό λογικά θα σπέρνει..δεν το χω δοκιμάσει. Το johnsons το χω αλλά δεν το χρησιμοποιώ συχνά.Συνήθως σε ποδόλουτρο μετά από πολύ περπάτημα.Σε μισή ώρα βελούδο τα ποδαράκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα