Προς το περιεχόμενο

windows 8.1 καταργηση υπερσυνδεσμων σε emails/search μετα απο καθαρισμο registry


louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον παιδια υστερα απο μια εκαθαριση μητρωου με ενα κ^%^%^%προγραμμα μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Τοσο στα email browsers του desktop(yahoo/hotmail) οσο και στις επιλογες των windows (πχ στο search) δε δουλευουν οι υπερσυνδεσμοι δηλαδη ενα email οταν εχει υπερσυνδεσμους και τους παταω δε γινεται τιποτα το ιδιο και σε μια επιλογη του search(τη βλεπω την παταω και δε γινεται τιποτα).

Καμια ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως ειναι αυτο

 

http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/tweaking_com_windows_repair,1.html

 

Παντως τα mails σε desktop mode δουλεουν κανονικα.Μονο σε metro mode μπλοκαρει τους υπερσυνδεσμους.

Καμια ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι φορμάτ, καλύτερα πέτα το κατευθείαν χαχαχα. Μα καλά, απαντήσεις είναι αυτές?

Πιθανότατα κάποιες καταχωρήσεις σχετικές με τη συσχέτιση αρχείων έχουν σβηστεί στη registry. Δεν ξέρω τώρα ποιες ακριβώς μπορεί να είναι αυτές, αλλά αν ρωτήσεις στα φόρουμ της microsoft κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν λύση. Ίσως δε να μπορείς να δεις τι αλλαγές έκανε το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες(αν δημιουργεί κάποιο αρχείο log) και να βγάλεις άκρη και μόνος σου. Επίσης υπάρχει και η επαναφορά που επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα επαναφέρει τη λειτουργία αυτή.

Τέλος, δεν είναι και τόσο σοβαρό πρόβλημα αυτό για τη λειτουργία του συστήματος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο πλοηγό ή τη desktop έκδοση του internet explorer μέχρι να βρεις λύση.

 

Δοκίμασε επίσης μήπως μπορείς να το διορθώσεις από τον Πίνακα Ελεγχου -> Προεπιλεγμένα προγράμματα -> Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμματων. Από εκεί επέλεξε τον Internet Explorer και το Επιλογή προεπιλογών για αυτό το πρόγραμμα. Εκεί, αν δεν είναι ήδη τσεκαρισμένα, τσέκαρε τα όλα εκτος τα .xht, .xhtml, ftp(έτσι είναι σε μένα τουλάχιστον), και μετά επέλεξε και την επιλογη Ορισμος αυτού του προγράμματος ως προεπιλεγμένο. Ίσως έτσι διορθωθεί το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα.

Το προγραμμα το εβαλα για ν αλυσω ενα αλλο ζητημα που ειχα (και εχω) συμφωνα με το οποιο στο windows search οταν το βαζω να ψαξει κατι το βρισκει αλλα πατωντας το δεν γινεται τιποτα.Ετσι δεν μπορω να ρυθμισω και την επαναφορα συστηματος(τη βρισκει αλλα δεν μπορει να επιλεγει).

Καμια αλλη ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκίμασε και αυτό:
Πήγαινε Πινακας Ελεγχου(κατηγορίες) -> Προγράμματα -> Προγράμματα και Δυνατοτητες -> Ενεργοποίηση και Απενεργοποίηση δυνατοτήτων των Windows  και δες αν είναι τσεκαρισμένο το Internet Explorer 11, αν όχι ενεργοποίησέ το, αν είναι τότε απενεργοποίησέ το, πάτα οκ, μετά ξανάνοιξε το Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση .... και τσέκαρέ το ξανά. 

 

EDIT:

Eπίσης δες αν έχεις την ενημέρωση KB2756872(Πίνακας ελέγχου -> Σύστημα και Ασφάλεια -> Windows Update -> Ιστορικό ενημερώσεων). Αν την έχεις απεγκατέστησέ την. Υπάρχουν αναφορές στο διαδίκτυο ότι δημιουργεί προβλήματα με την αναζήτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Ξεκινω απο τη δευτερη.Δεν εχω την ενημερωση.Η κατασταση στο search επιδεινωθηκε γιατι ενω πριν μου εβγαζε καποια αποτελεσματα σε ξεχωριστο πινακα τα οποια οσο και να παταγα δεν ανοιγαν τωρα δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα και δινει πιθανες πιλογες απο κατω οι οποιες επισης δεν ανοιγουν.Παρατηρησα ομως οτι ακριβως το ιδιο προβλημα παρουσιαζει και το laptop (με 8.1 και αυτο).

Εκανα και οσα λες στην πρωτη απαντηση σου και δυστυχως τιποτα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο των windows(στην επιφάνεια εργασίας αριστερά στην μπάρα εργασιών) και άνοιξε την γραμμή εντολων με δικαιώματα διαχειριστή. Έπειτα γράψε την παρακάτω εντολή και πάτησε το enter:

 

sfc /scannow

 

Ίσως έχουν πρόβλημα κάποια αρχεία συστήματος και η παραπάνω εντολή τα επαναφέρει. Ίσως χρειαστεί καμιά ώρα να ολοκληρωθεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε εκανα αυτο που ειπες αλλα δυστυχως η ζημια μεγαλωσε κατα πολυ.Πλεον δεν ανοιγει καν οποιοδηποτε tile και δεν μπορω να κανω και επαναφορα γιατι μου λεει οτι στις σκιωδεις διεργασιες συνεβη ανεπενορθωτο σφαλμα κτλ.

Αντι να λυσω το προβλημα το εκανα μεγαλυτερο δυστυχως......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η παραπάνω εντολή υποτίθεται ότι επαναφέρει αρχεία συστήματος σε περίπτωση που λείπουν ή είναι corrupted. Περίεργο λοιπόν να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός? Τον έχεις ελέγξει? Η παρακάτω εντολή κάνει έλεγχο στην επόμενη επανεκκίνηση:

chkdsk /f /r

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον ο υπολογιστης κατα 99% βγηκε εκτος.Σκληρος δεν ειναι χθες τους ελεγξα με το hard disk sentinel και μου εβγαζαν υγεια 100%.

Δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ουτε καν τη γραμμη εντολων,Πηγα να την αναοιξω και μου εβγαλε αυτο.

29xg1he.jpg

η φωτο ειναι απο κινητο.

Δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ουτε καν να τον κλεισω πληρης καταρρευση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λυπάμαι που τ' ακούω αυτό. Μήπως έκανες και τίποτ' άλλο παράλληλα όμως? Πολύ περίεργο η παραπάνω εντολή να κάνει περισσότερη ζημιά. Την έχω τρέξει άπειρες φορές και σε διαφορετικές εγκαταστάσεις και ποτέ δεν υπήρξε παρόμοιο πρόβλημα. Όπως και να' χει σ' αυτή την περίπτωση μόνο με boot από το dvd των windows ίσως μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις από εκεί την επιλογή Repair.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι διαβασα τα 8.1 ειναι εξαιρετικα ευαισθητα στο θεμα registry.εβαλα το iso kai moy λεει οτι δεν μπορει να κανει εγκατασταση γιατι κατι λειπει.Σε safe mode λειτουργει (σχεδον) κανονικα και ελεγα μηπως μπορω να κανω κατι απο εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...