Skierpetros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το Shopforum.gr είναι η μοναδική διαδικτυακή κοινότητα καταναλωτών στην Ελλάδα,που έχει σαν σκοπό την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης στα μέλη της, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών όσον αφορά τις αγορές και την αξιολόγηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχουν αγοράσει ήδη τα μέλη της κοινότητας. Παράλληλα ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μοιραστεί διάφορες προσφορές που βρίσκει σε μαγαζιά με σκοπό να ενημερώσει την κοινότητα. Σύνδεσμος: http://www.shopforum.gr Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για να το βελτιώσω. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις καλοδεχούμενες! 1
Skierpetros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Οποιαδήποτε γνώμη έχει ο καθένας θα είναι πολύ βοηθητική και σημαντική.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ όμορφο σιτε! Το template και τα χρώματα μου άρεσαν πολύ! Το μονο πρόβλημα που είδα, είναι οτι στο κάτω μέρος η ώρα του σιτε σου είναι λάθος! Είναι σε GMT +3 ! 1
Skierpetros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια Μου είχε ξεφύγει αυτό με την ώρα, σε UTC είμαστε +3 και τα μπέρδεψα Οποια άλλη παρατήρηση έχεις ελευθερα μπορείς να μου πεις
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 πολύ καλό και προσεγμένο μου φαίνεται κι εμένα εκ πρώτης.. 2
Skierpetros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια! Περιμένω και από άλλους συμφορουμιτες την γνώμη τους
Skierpetros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καμιά συμβουλή για να γίνει πιο ενεργό το site? Κάνεις που να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα