zynif Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς πότε ισχύει η ισότητα ; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από zynif
Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αφού το λέει από πλην άπειρο έως συν άπειρο.
Sargath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αφού το λέει από πλην άπειρο έως συν άπειρο. Μαθηματικός είσαι;
Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μαθηματικός είσαι; Χαχαχα οχι ρε αλλα ειναι πολυ απλο δεν βλεπω κατι περιργο ή δυσκολο
Bilbo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 που το βρηκες αυτο? γιατι εμενα δε μου φαινεται σωστο
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χμμ, για f και g που το ολοκλήρωμα τους απο -∞ εως +∞ ειναι ισο με το μηδέν, πχ. sinx, cosx.
zynif Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 που το βρηκες αυτο? γιατι εμενα δε μου φαινεται σωστο Aν θυμάμαι καλά ισχύει ότι το δέυτερο μέλος είναι γενικά μεγάλυτερο ή ίσο από το πρώτο. Και ρωτάω σε ποιές περιπτώσεις ισχύει η ισότητα. 1
Sellers Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για το πότε μπορείς να σπάσεις την ολοκλήρωση σου έτσι. Χωρίς να το ψάξω αν με ρωτούσαν και έπρεπε να απαντήσω θα έλεγα ποτέ ή για κάποιες πολύ συγκεκριμένες συναρτήσεις. Μπορεις ωστόσο πάντα να την σπάσεις έτσι, στην περίπτωση που είχες διπλό ολοκλήρωμα ως προς x και y και οι συναρτήσεις σου ήταν f(x) και g(y). (Τα x και y θα ήταν dummy indices και απλά θα περνούσες την μία ολοκλήρωση έξω σαν σταθερό αριθμό)
Bilbo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για το πότε μπορείς να σπάσεις την ολοκλήρωση σου έτσι. Χωρίς να το ψάξω αν με ρωτούσαν και έπρεπε να απαντήσω θα έλεγα ποτέ ή για κάποιες πολύ συγκεκριμένες συναρτήσεις. ναι το ποτε ειναι σωστο, τα γινομενα ολοκληρωνονται "κατα παραγοντες" (και γι αυτο ειπα και πριν οτι δε μου φαινεται σωστο) αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι αν ο TS ψαχνει δυο συγκεκριμενες συναρτησεις που μπορουσε να ισχυει αυτο (του τυπου f(x)=0 και g(x)=0 αλλα αυτο ειναι καπως αυτονοητο)
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειναι 0 τα δυο παραπανω ολοκληρωσε τα με ορια το απειρο πάντως πρεπει να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις και κάποιος γενικός κανόνας που ισχύει η ισότητα
Bilbo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 http://www.wolframalpha.com/input/?i=integrate+sin%28x%29dx+from+-inf+to+inf ??
ikskarda Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει η f(x) και η g(x) να ειναι συνεχης συναρτησεις απο το -απειρο ως το +απειρο ωστε να ειναι ολοκληρωσιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα