Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κάποια αντιστιχα σιτε με αγγελίες όπως το insomnia,xe,aggeliopolis,ricardo που μπορώ να βάλω ένα PC προς πωλήσει. Είναι μεγάλη ανάγκη και επείγει η πώληση του. 

Δημοσ.

Το σπάσιμο ειναι μια καλή λύση αλλά απαιτεί πολλαπλάσιο χρόνο διεκπεραίωσης

Για να πουληθεί γρήγορα ο βέλτιστος τρόπος ειναι η χαμηλή τιμή και παράδοση χερι χερι

Δημοσ.

αν η τιμή που θα το βάλεις ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ θα φυγει άμεσα...

Αν επειδη το πλήρωσες πριν 3 χρόνια 1000 ευρω νομίζεις οτι θα το δώσεις τώρα πάνω απο 400-500 (τυχαια νούμερα) εισαι γελασμένος...

βαλτο εδω μεσα

• Like 1
Δημοσ.

www.thelab.gr

το άμεσα σχετικό είναι.. αν είναι σταθερός σπάστο σε κομμάτια. θα φύγει πιο εύκολα.

Το thelab σου ζηταει 6 μηνες παραμονη και 300 μυνηματα πρωτου βαλεις αγγελια.

• Like 1
Δημοσ.

σωστό κι αυτό μου διέφυγε.. πάντως ένα pc που είχα βάλει σε εργοστασιακή κατάσταση και το είχα σκοτώσει στην κυριολεξία τις καλές εποχές έφυγε με λίγο ζόρι..

Σήμερα δεν ξέρω πόσο πρέπει να σκοτώσεις ενα προιόν για να φύγει άμεσα..

Δημοσ.

Οταν πουλας κατι μεταχειρισμενο πρεπει να το βαλεις σε πολυ καλη τιμη με βαση τα σημερινα δεδομενα, η οποια να δελεαζει τον αγοραστη.

Αν εχεις π.χ. το iphone 3gs (τυχαιο παραδειγμα) και το βαζεις 150 ευρω δεν ψαχνεις αγοραστη αλλα μ@λ@κ@...

• Like 1
Δημοσ.

σωστό κι αυτό μου διέφυγε.. πάντως ένα pc που είχα βάλει σε εργοστασιακή κατάσταση και το είχα σκοτώσει στην κυριολεξία τις καλές εποχές έφυγε με λίγο ζόρι..

Σήμερα δεν ξέρω πόσο πρέπει να σκοτώσεις ενα προιόν για να φύγει άμεσα..

Μάλλον θα ήσουν άτυχος. Καλές εποχές πούλαγες ότι ήθελες σε καλά χρήματα, τώρα αλλάξανε τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...