spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ναι γιατί να μην μπορείς? χρήματα θα τους δώσεις...! απλά πάρε τηλέφωνο και ακύρωσε την παραγγελία. την πιστωτική στην χρέωσαν?? 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ναι γιατί να μην μπορείς? χρήματα θα τους δώσεις...! απλά πάρε τηλέφωνο και ακύρωσε την παραγγελία. την πιστωτική στην χρέωσαν?? Για την πιστωτική δεν ξέρω, είναι αγροτικής κι επειδή άλλαξε το σύστημα σε πειραιώς δεν έχω ενημέρωση online. H παρραγγελία μου σήμερα έχει αποσταλεί με ελτά courier. Φαντάζομαι θα έχει χρεωθεί.
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω. εγώ δεν θα τους έδινα νταβατζιλίκι 80 ευρώ έτσι. "Φάτα" στα μπουζούκια καλύτερα... 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω. εγώ δεν θα τους έδινα νταβατζιλίκι 80 ευρώ έτσι. "Φάτα" στα μπουζούκια καλύτερα... Ακρόαμα??? 1
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όχι?? Καλύτερα εκεί παρά χάρισμα στο πλαίσιο. Αμα εχεις όρεξη να τους τρέξεις λίγο να ακυρώσουν παραγγελία, do it, it won't be the same.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όχι?? Καλύτερα εκεί παρά χάρισμα στο πλαίσιο. Αμα εχεις όρεξη να τους τρέξεις λίγο να ακυρώσουν παραγγελία, do it, it won't be the same. Mε κάλεσαν και μουν είπαν να παραλάβω και θα μπει πιστωτικό στην καρτέλα μου στο πλαίσιο.
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά δεν θα το δεχόμουν. Εκτός άμα αγοράζεις συχνά από εκεί οπότε και δεν σε πειράζει τόσο.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά δεν θα το δεχόμουν. Εκτός άμα αγοράζεις συχνά από εκεί οπότε και δεν σε πειράζει τόσο. Aν όντως μπει πιστωτικό δεν με πειράζει. Αγοράζω από plaisio οπότε όλο και κάτι θα βρεθεί. Ήταν η δεύτερη καλύτερη λύση. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Σιριαλ το κανατε, καμια 15ρια ποστς. (καλα εκαναν τα παιδια και σε "επρηξαν") Διορθωση. (εταιρικη προσφορα βλεπεις... μολις τωρα διαβασα ΟΛΟ το τοπικ) 1
Magioris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά μία βοήθεια. Πήρα μόλις τηλ και μου είπανε ότι είναι 219 τελική τιμή για το κινητό. Επίσης μου είπανε ότι είναι για το 3G και όχι για το 4G. (Υποθέτω έκανε λάθος ο υπάλληλος γιατί στην σελίδα λέει το 4G.). Και ισχύει μέχρι 26 του μήνα αυτή η προσφορά. Όσον αφορά για το εταιρικό ΑΦΜ δεν τον ρώτησα τι παίζει με αυτό και τι εννοεί. Πάντως δεν έχω λάβει e-mail για την προσφορά αυτή. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής.....1) Θα μπορώ να το παραγγείλω? (και αν ναι, στα 219 τελική τιμή όπως μου είπανε?) 2)Με την εγγύηση τι παίζει? Θα εκτιμούσα μία απάντηση. Ευχαριστω εκ των προτέρων
germants Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά μία βοήθεια. Πήρα μόλις τηλ και μου είπανε ότι είναι 219 τελική τιμή για το κινητό. Επίσης μου είπανε ότι είναι για το 3G και όχι για το 4G. (Υποθέτω έκανε λάθος ο υπάλληλος γιατί στην σελίδα λέει το 4G.). Και ισχύει μέχρι 26 του μήνα αυτή η προσφορά. Όσον αφορά για το εταιρικό ΑΦΜ δεν τον ρώτησα τι παίζει με αυτό και τι εννοεί. Πάντως δεν έχω λάβει e-mail για την προσφορά αυτή. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής.....1) Θα μπορώ να το παραγγείλω? (και αν ναι, στα 219 τελική τιμή όπως μου είπανε?) 2)Με την εγγύηση τι παίζει? Θα εκτιμούσα μία απάντηση. Ευχαριστω εκ των προτέρων Ναι μπορεις να το παρεις αν πατησεις πανω στο newsletter που υπαρχει στην πρωτη σελιδα. Αλλα οχι στα 219 τελικη τιμη αλλα 269 συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ. Προφανως επεσες σε μεγαλη γατα υπαλληλο...
achilles_g_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά μία βοήθεια. Πήρα μόλις τηλ και μου είπανε ότι είναι 219 τελική τιμή για το κινητό. Επίσης μου είπανε ότι είναι για το 3G και όχι για το 4G. (Υποθέτω έκανε λάθος ο υπάλληλος γιατί στην σελίδα λέει το 4G.). Και ισχύει μέχρι 26 του μήνα αυτή η προσφορά. Όσον αφορά για το εταιρικό ΑΦΜ δεν τον ρώτησα τι παίζει με αυτό και τι εννοεί. Πάντως δεν έχω λάβει e-mail για την προσφορά αυτή. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής.....1) Θα μπορώ να το παραγγείλω? (και αν ναι, στα 219 τελική τιμή όπως μου είπανε?) 2)Με την εγγύηση τι παίζει? Θα εκτιμούσα μία απάντηση. Ευχαριστω εκ των προτέρων 219 ευρώ χωρίς ΦΠΑ δηλαδή 269,37 με ΦΠΑ. Ρίξε την παραγγελία σου.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 μόλισ έκανα και εγώ μια παραγγελία και θα παραλάβω δευτέρα.χρειάζεται αφμ γιατι είναι εταιρική προσφορά.δηλαδή δεν μπορεί να το πάρει οποίος νανε,πρέπει να κοπεί τιμολόγιο.
Magioris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 @germans και achilles_g_ thanks... Και 269 καλά είναι. Λέω να το παραγγείλω μάλλον. Η 16αρα ROM μου κάθεται κάπως στον λαιμό, αλλά σε αυτήν την τιμή είναι κομπλέ.
johnieXoX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 μόλισ έκανα και εγώ μια παραγγελία και θα παραλάβω δευτέρα.χρειάζεται αφμ γιατι είναι εταιρική προσφορά.δηλαδή δεν μπορεί να το πάρει οποίος νανε,πρέπει να κοπεί τιμολόγιο. όταν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία δίνεται η δυνατότητα απόδειξης αντί για τιμολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα