Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 925 @plaisio 269 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλισ έκανα και εγώ μια παραγγελία και θα παραλάβω δευτέρα.χρειάζεται αφμ γιατι είναι εταιρική προσφορά.δηλαδή δεν μπορεί να το πάρει οποίος νανε,πρέπει να κοπεί τιμολόγιο.

όταν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία δίνεται η δυνατότητα απόδειξης αντί για τιμολόγιο.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να καταλάβω, ως ιδιώτης μπορώ να παραλάβω με απόδειξη ή πρέπει να είμαι επαγγελματίας για να παραλάβω ανεξαρτήτως απόδειξης-τιμολογίου? 

Δημοσ.

ναι με αποδειξη στα 270 κανονικα παραλαμβανεις..

μια βλακεια ειναι τα περι επαγγελματικου αφμ κλπ για

να το κανει να φανει υπερπροσφορα στα 219..

αλλωστε παντα στους επαγγελματιες το φπα δεν..

• Like 1
Δημοσ.

με πήραν τηλ και πριν μερικές ώρες, και μου έδωσαν δώρο να επιλέξω αναμεσα σε αυτο http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/fortistes/Turbo-X-Handisync-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iPhone-FDKB-TR102-BLK.htm και σε ενα αντάπτορα για iphone, δε πολυκαταλαβα τι ακριβώς καθώς ήμουν στη σχολή και είχα μάθημα οπότε λίγο η φασαρία λίγο το κακό σήμα... και το πρόσθεσαν και στην παραγγελία με αντίτιμο 0.01 ευρώ. Ακόμη το σκέφτομαι όμως, μπορεί να το ακυρώσω το 925.

Δημοσ.

Πάω στο καλάθι online και βάζω το 925 και η μόνη τιμή που βλέπω είναι 349. Να προσθέσω ότι είμαι ιδιώτης και εγώ και δεν έχω λάβει e-mail με την προσφορά όπως μερικοί άλλοι. Στο τηλ πάντως ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει τελική τιμή 219, για το 3G. (Έλεος απλά ο τύπος, μόνο 4G ξέρω ότι βγαίνει και από'τι λένε είναι με ΦΠΑ στα 269)

Δημοσ.

to 820 δεν είναι ίδια κλάση με τα 920 και 925, οπότε δε θα τα σύγκρινα καν (τα 35 ευρώ παραπάνω το 920 τα αξίζει). Η διαφορά 35 ευρώ 920 και 925 επίσης νομίζω ότι είναι λογική

Αρα συμφωνεις οτι δεν ειναι και πολυ 'προσφορα' :)

... και μετα σου λεει η ακατανομαστη 'παρε το 820 αντι του optimus G, το 925 το εχουμε 500 ευρω...' :devil: 

Δημοσ.

Παιδια γιατι το εχω το συγκεκριμενο κινητο.Η οθονη του ειναι φανταστικη επαθα πλακα μωλις το επιασα στα χερια μου.Μην το συγκρινετε με το 920 μερα με την νυχτα η οθονες που εχουν το βαρος τους και η αισθητικη του καθε κινητου.Προην κατοχος s3 μερα με την νυχτα...Εφαρμογες αυτες που χρησιμοποιουμε για την καθημερινοτητα μας υπαρχουν ολες.Το κινητο συγκριση με το s3 ποιοτικοτερο δεν ποιανω την ταχυτητα αναμεταξυ τους γιατι ειναι ανουσιο γιατι δεν πιανετε απλα...απο σταθεροτητα αλλο πραγμα..ολοι μερα να του πινεις την μπαταρια βδομαδα να το αφηνεις ανοικτο χωρις να κανεις restart δεν βλεπεις το παραμικρο lag η σκαλομα η κωλημα,δεν ανοιγω συζητηση για τα ανδροιδ...οποιος δεν τον ενδιαφερει οι αμετρητες εφαρμογες των ανδροιδ με κλειστα τα ματια να το παρει.

Sent from my RM-892_eu_hungary_411

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια γιατι το εχω το συγκεκριμενο κινητο.Η οθονη του ειναι φανταστικη επαθα πλακα μωλις το επιασα στα χερια μου.Μην το συγκρινετε με το 920 μερα με την νυχτα η οθονες που εχουν το βαρος τους και η αισθητικη του καθε κινητου.Προην κατοχος s3 μερα με την νυχτα...Εφαρμογες αυτες που χρησιμοποιουμε για την καθημερινοτητα μας υπαρχουν ολες.Το κινητο συγκριση με το s3 ποιοτικοτερο δεν ποιανω την ταχυτητα αναμεταξυ τους γιατι ειναι ανουσιο γιατι δεν πιανετε απλα...απο σταθεροτητα αλλο πραγμα..ολοι μερα να του πινεις την μπαταρια βδομαδα να το αφηνεις ανοικτο χωρις να κανεις restart δεν βλεπεις το παραμικρο lag η σκαλομα η κωλημα,δεν ανοιγω συζητηση για τα ανδροιδ...οποιος δεν τον ενδιαφερει οι αμετρητες εφαρμογες των ανδροιδ με κλειστα τα ματια να το παρει.

του πινεις τη μπαταρια ολη μερα, κραταει δηλαδη 24 ωρες με μια φορτιση? ..................ναι οκ....καλα 

• Like 1
Δημοσ.

Αρα συμφωνεις οτι δεν ειναι και πολυ 'προσφορα' :)

... και μετα σου λεει η ακατανομαστη 'παρε το 820 αντι του optimus G, το 925 το εχουμε 500 ευρω...' :devil:

Εσώ τώρα πως τα κατάφερες και "πάντρεψες" το πιο hot θέμα της χρονιάς (προσφορά vodafone) με το συγκεκριμένο, ειλικρινά δεν ξέρω... :devil:

Εριξα κι εγώ μια παραγγελία (thanks TS) με παραλαβή από κατάστημα. To 920 το είχα και το έδωσα στο 10ήμερο γιατί ήταν μεν ωραίο κινητό αλλά ταυτόχρονα ήταν και πολύ...τούβλο/βαρύ!!!

• Like 1
Δημοσ.

του πινεις τη μπαταρια ολη μερα, κραταει δηλαδη 24 ωρες με μια φορτιση? ..................ναι οκ....καλα

Ναι του πινω την μπαταρια καθε μερα, δεν μπορω να πω οτι εχει απο τις καλητερες αυτονομιες, αλλα οταν το παρετε για να βελτιωθει λιγο η μπαταρια και να μην ζεστενετε τοσο εκανα preview for developers και μου κατεβασε τα τελευταια updates που δεν ειναι ακομα rel3ased και ειδα βελτιωση.Αυτο που ενωω παραπανω ειναι οτι το android αμα δεν του κανεις ενα restart καθε μια δυο μερες οποιαδηποτε συσκευη δεν την παλευει ενω το windows phone 8 δεν χαμπαριαζει βδομαδα να το αφησεις δεν καταλαβενει.Η μπαταρια του χωρις να κανεις το παραπανω με αυτοσυγκρατιση την βγαζει την μερα....μονο τηλεφωνα και πολυ ελαφρο σερφαρισμα 2 μερες βγαζει, δεν μπορω να πω πως εχει τρελη αυτονομια αλλα αργοτερα μπορει βελτιωθει με τα updates γιατι τα windows phone 8 δεν φημίζονται για την αυτονομια τους τοσο....Αυτα που προσφερει σε αυτη την τιμη ειναι πολυ καλη προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...