Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Πιστεύω πως η μεγάλη πλειοψηφία αντιμετωπίζει πρόβλημα το χειμώνα με σκασμένα χείλη και χέρια.

Για την αποφυγή αυτών ή ακόμα και για τη θεραπεία τι χρησιμοποιείτε;

Π.χ η αισθητικός μου για τα χέρια μου είχε πει να βάζω κρέμα και μετά να αφήνω τα χέρια μου μέσα σε γάντια για κανένα μισάωρο. Δεν είμαι διατεθειμένη να το δοκιμάσω βέβαια γιατί λόγω υπερκινητικότητας σιγά μην κάτσω με τα χέρια έτσι.

Για τα χείλη έχω βρει ένα πολύ καλό lip balm με κολαγόνο που ναι μεν καίει λίγο αλλά εξαφανίζει πετσάκια σε 1-2 βράδια. Προφανώς δεν εφευρέθηκε γι αυτή τη δουλειά αλλά ποιος νοιάζεται; 

Οπότε αν θέλετε να παραθέσετε τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης, όλο και κάποιον μπορεί να βοηθήσετε, και τέλος τι κρέμες-μάσκες-lip balm κτλ χρησιμοποιείτε;;

Επεξ/σία από katiepie
Δημοσ.

Lip balms

Για την ημέρα με spf EOS-Lip-Balm-Smooth-Sphere-SPF-15-Lemon- pBBW1-16471768enh-z8.jpg
Για την υπόλοιπη μέρα χωρίς spf
eos%20lip%20balm%20honeysuckle%20mint.jp

Σαν μάσκα ύπνου COBigelowMyFavoriteNightBalm.jpg 

Κρέμες χεριών

Πάντα έχω αυτό στο σακίδιο μου λόγω compact μεγέθους eos+hand+lotion+1.jpg

Αυτή παίζει να είναι η καλύτερη κρέμα χεριών που έχω βάλει. Συνήθως την φοράω πριν κοιμηθώ.
24243m_l.jpg

Πάντως δύσκολα θα βρεις κάποιο από αυτά στην Ελλάδα. Αν δεν τα έχω πάρει από ebay είναι αγορές από το εξωτερικό.

Για ελληνικά προϊόντα ο Κορρές έχει μια καλή σειρά lip butter και της Apivita η σειρά lipbalm επίσης.
Για κρέμες χεριών η μαμά μου χρόνια χρησιμοποιεί την atrix όπως και πολλά άτομα που σκάνε τα χέρια τους στο κρύο.

atrix_intensive_cream.jpg

Επίσης παλιότερα είχα δοκίμασει κάποιες καλές κρέμες από bodyshop

P1000773.JPGDSC032101.jpg 

Tέλος έχω ακούσει καλά λόγια για την L'occitane με shea butter αλλά είναι αρκετά ακριβή.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει την  atrix αλλά δε μου έκανε τόσο δουλειά, έχω βολευτεί αυτήν παραδόξως

0051533_l.jpg

Επίσης αυτό που έλεγα για τα χείλη είναι

dior-jazz-club-collection-fall-2009-lip-

Δεν κάνει για άντρες γιατί γυαλίζει σα lip gloss αλλά με έχει σωσει 2 χειμώνες. Παρόλα αυτά πανάκριβο και καλά μεγαλώνει τα χείλη (ούτε καν αλλά αφού βγάζει τα πετσάκια fine by me)

Δημοσ.

Για τα χείλη αλάτι ψιλό με χυμό λεμόνι και ιδρώτα βίκινγκ, για τα χέρια αλάτι χοντρό, ρινίσματα ατσαλιού και αίμα κράκεν.

• Like 3
Δημοσ.

Για αυτούς/αυτές που ασχολούνται με το άθλημα,  

για προστασία χεριών από αντίξοες συνθήκες έχετε να προτείνετε κάτι;

/sc

Δημοσ.

Για τα χείλη αλάτι ψιλό με χυμό λεμόνι και ιδρώτα βίκινγκ, για τα χέρια αλάτι χοντρό, ρινίσματα ατσαλιού και αίμα κράκεν.

ξεχασες και λιγο ξυδακι...

Δημοσ.

Μόνο στο κρύο. (-20 μέχρι -48) χρησιμοποιώ καλό σαπούνι, και NIVEA ,το μπλε κουτάκι για τα χέρια. για τα χείλη απλά δεν τα βρέχω/γλύφω, γιατί παγώνουν και πέφτουν.

για οτιδήποτε άλλο δεν ανχώνομαι.

Δημοσ.

Επειδή εγώ έχω σκασμένα χείλη χειμώνα-καλοκαίρι η παραδοσιακή λύση των γιαγιάδων μας είναι επάλειψη με μέλι. Κάποτε μια δερματολόγος (που την είχα επισκεφθεί για άλλο θέμα )μου είχε δώσει μια αλοιφή σαν βερνίκι που μύριζε σαν αίμα Κράκεν που αναφέρθηκε παραπάνω. Την έβαλα 2 φορές και λογικά θα πρέπει να έκανε δουλειά αλλά δεν συνέχισα επειδή βαριόμουνα. Δεν θα έκανε κακό να επισκεφθείς έναν δερματολογο αν είναι έντονο το πρόβλημα.

Επίσης απορώ με τα γαμωλιποζάν. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σου μαλακώσουν τα χείλη για να βγάζεις τις πέτσες πιο νια νια. Αστα διάλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...