fucile24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα.και ποια ειναι η διαδικασια για να κανω μηνυση?αν υπαρχει καποιος να γνωριζει ευχαριστω.
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 μήνυση Θα σου κάνω μάτια μου σου λέω Που την καρδιά μου έκλεψες Και δεν έχεις Ελέω ~Zeniath 12/12/2013 5
Iris_89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς σε witch doctor για τέτοιο θέμα. Sent from my GT-I9305 using Insomnia
PCharon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πας σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα. Λες στο σκοπό κάτω «καλημέρα, θέλω να κάνω μια μήνυση». Σου απαντάει «ανεβείτε στον όροφο τάδε στο γραφείο τάδε». Λες «ευχαριστώ πολύ». Ανεβαίνεις εκεί που σου είπε. Λες πάλι «καλημέρα θέλω να κάνω μια μήνυση». Αυτός που είναι εκεί συντάσσει την αναφορά και σου λέει τί να κάνεις. Νομίζω πληρώνεις κιόλας το παράβολο για να κάνεις μήνυση, 100στάρι, ίσως και κάτι ψιλά ακόμα. Καλύτερα όμως είναι να κάνει τη μήνυση ο/η δικηγόρος σου, όχι εσύ, γιατί λόγω άγνοιας του νομικού πλαισίου μπορεί να πεις μπούρδες που δε θα καταλήξουν κάπου. Εξάλλου αν δεν έχεις δικηγόρο «πού πας ρε Καραμήτρο». Αρα βρες πρώτα ένα δικηγόρο συμβουλέψου τον και βάλε αυτόν να διαχειριστεί το πρόβλημά σου.
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 βαλε 150 ευρω στο πορτοφολι και ξεκινα για το κοντινότερο ΑΤ... Αν και χωρις δικηγόρο/χωρις σωστα τεκμηριωμενα επιχειρήματα δε σε βλεπω καλα...
rus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι δε στελνεις εξωδικο πρωτου κανεις τη μυνηση?
kfyros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι δε στελνεις εξωδικο πρωτου κανεις τη μυνηση? Για να πληρώνεις κερατιάτικα χωρίς λόγο σε δικηγόρο και κλητήρα; Το εξώδικο έχει λίγο περισσότερη αξία από τη συστημένη επιστολή με courier με αποδεικτικό παραλαβής.. Απλά βεβαιώνει ότι αυτός που το έστειλες ενημερώθηκε. ΑΝ είναι σωστή η διεύθυνση που το έστειλες. Δηλαδή τρίχες. Νομίζω έχει πάει 180 το παράβολο για τη μήνυση.. Μία από τις πολλές διατάξεις που επιβεβαιώνουν την κατάλυση του πολιτεύματος και της νομιμότητας στη μπανανία που ζούμε. Αν δεν έχεις τα λεφτά για το παράβολο, δεν μπορείς να προσφύγεις στη δικαιοσύνη.. Μπουρδέλο ! 1
rus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Χωρις λογο ειναι τα εξωδικα? Θα στοιχισει πολυ λιγοτερο απο τη μυνηση και το δικαστηριο οποτε γινει, και ισως την αποτρεψει κιολας.
kalogeros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πήγαινε σε δικηγόρο και θα τα αναλάβει όλα αυτός. Πρόσφατα εκδικάστηκε μια μήνυση που είχα κάνει. Όλη η ιστορία, μαζί με την αμοιοβή του δικηγόρου για παράσταση σε δίκη ειρηνοδικείου, μου βγήκε 400 ευρω. Από αυτά, πήρα πίσω τα 120 ευρώ γιατί κέρδισα την δίκη. Άρα, η μήνυση μαζί με το δικηγόρο μου στοίχισε 280 ευρώ.
parasaser Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 φίλε πρώτα πρώτα ηρέμισε, πριν το δικαστήριο υπάρχουν και άλλες λύσης, χαλάρωσε λίγο. μίλησε του πρώτα, απείλησε τον ότι θα του αφήσεις αρνητικό feedback... και δες τι θα σου πει μετά. βλέποντας και κάνοντας, το δικαστήριο είναι η τελευταία λύση.
rus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πήγαινε σε δικηγόρο και θα τα αναλάβει όλα αυτός. Πρόσφατα εκδικάστηκε μια μήνυση που είχα κάνει. Όλη η ιστορία, μαζί με την αμοιοβή του δικηγόρου για παράσταση σε δίκη ειρηνοδικείου, μου βγήκε 400 ευρω. Από αυτά, πήρα πίσω τα 120 ευρώ γιατί κέρδισα την δίκη. Άρα, η μήνυση μαζί με το δικηγόρο μου στοίχισε 280 ευρώ. Ποσο χρονο πηρε απο τοτε που την εκανες? Εφεση θα υπαρξει? Τι ζητουσες με τη μυνηση απ τον αντιδικο σου, λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα