benign Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ξερω πολυ κοσμο που υποφερει και τα φερνει δυσκολα βολτα.Αλλα ολα γινονται προχειρα και την τελευταια στιγμη οπως παντα. Ας φροντιζαν εγκαιρως,πριν μηνες, να στησουν εναν μηχανισμο που να δουλεψει σωστα,ωστε να βηθησουν αυτους που πραγματικα εχουν αναγκη,αντι να καπηλευονται την ανθρωπινη δυστυχια για να φανουν ευεργετες των πολιτων και να κατευνασουν την οργη απενταντι τους. 1
Cossutius. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Οι περισσότεροι που δεν έχουν ρεύμα ειναι αυτοί που δεν μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Απ όσο ξέρω το μετρό αυτό καταργήθηκε οπότε αν κάποιος εχει πληρώσει το ρεύμα του αλλά αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι, το ρεύμα θα επανέρχεται και θα εχει πλέον να κάνει με την εφορία. Κατα τα αλλα έχουμε δώσει δις ευρώ για τις τράπεζες από τις τσέπες μας. Το να δώσουμε και 50 λεπτα ακόμα για απόρους χωρίς ρεύμα δεν ειναι προβλημα! Προβλημα όμως ειναι ότι εχει ήδη επιβληθεί η εισφορά αλληλεγγύης ακριβώς ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοια ζητήματα... Αλλά όπως έντονα ακούγεται όλα αυτά τα χρήματα πανε στο... χρέος. <p>Εγω ξερω πολυ κοσμο που υποφερει και τα φερνει δυσκολα βολτα..</p> Δεν εχει φτωχούς η Ελλάδα... Αφού οι καφετέριες ειναι γεμάτες :- p
παπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εδω έχουμε εισφορά αλληλεγγύης, τι ψάχνεις Με το ζόρι αλληλεγγύος......μόνο στην Ελλάδα αυτά. Το οποιο δεν παει για αλληλεγγυη.
PCharon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δε συμφωνώ καθόλου, μα καθόλου, με την ιδέα της χορηγίας, όπως την άκουσα. Ούτε για μία ημέρα επανασύνδεσης δε θέλω να χορηγήσω το λογαριασμό κανενός, Πρώτον επειδή όπως το άκουσα «θα διαιρέσουμε το ποσό με τον αριθμό λογαριασμών και θα πληρώνει ο καθένας τόσο ακόμα» είναι άδικη και μη αναλογική οικονομική εισφορά και δεύτερον επειδή δε μπορεί εγώ να μετράω ποιές ώρες θα ανοίξω τη θέρμανση και να κλείνω τα φώτα μου για οικονομία ώστε το παξιμάδι σκατό μου να επαρκεί για να πληρώσω το δικό μου λογαριασμό κι ο άλλος να χορηγείται να τα ανοίγει όλη την ημέρα. Τί σόι πουστιά είναι αυτή; Άμα είναι έτσι, να πάω να το κόψω κι εγώ το ρεύμα. Κι εγώ είμαι κοντά στα όρια της φτώχειας, το ότι βαστιέμαι να μην κοπούν και τα δικά μου και δε μπήκα ακόμα στη κατηγορία των υπό ανέχεια δε με κάνει ικανό άφρονα χορηγό των άλλων. Το επόμενο βήμα ποιό είναι; Να χορηγούμε και το νερό και τις δόσεις των δανείων και τους υπερβολικούς φόρους όσων δεν έχουν να τους πληρώσουν και... και τί άλλο; Τί εξυπνάδα είναι αυτή; Αυτή είναι η πρόνοια για τους πολίτες, να φορτώνουμε τους υπόλοιπους πολίτες ακόμα περισσότερα; Στην αρχή μπορεί να ακούγεται ωραίο «ά, θα δώσω μισό € το μήνα για να έχουν κι οι φτωχοί» αλλά για σκεφτείτε το καλύτερα τί σημαίνει και πού καταλήγει, σε κοινωνίες όπου η φτώχεια είναι αυξανόμενη αλλά κάποιοι θέλουν σταθερές εισπράξεις... 1
παπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δε συμφωνώ καθόλου, μα καθόλου, με την ιδέα της χορηγίας, όπως την άκουσα. Ούτε για μία ημέρα επανασύνδεσης δε θέλω να χορηγήσω το λογαριασμό κανενός, Πρώτον επειδή όπως το άκουσα «θα διαιρέσουμε το ποσό με τον αριθμό λογαριασμών και θα πληρώνει ο καθένας τόσο ακόμα» είναι άδικη και μη αναλογική οικονομική εισφορά και δεύτερον επειδή δε μπορεί εγώ να μετράω ποιές ώρες θα ανοίξω τη θέρμανση και να κλείνω τα φώτα μου για οικονομία ώστε το παξιμάδι σκατό μου να επαρκεί για να πληρώσω το δικό μου λογαριασμό κι ο άλλος να χορηγείται να τα ανοίγει όλη την ημέρα. Τί σόι πουστιά είναι αυτή; Άμα είναι έτσι, να πάω να το κόψω κι εγώ το ρεύμα. Κι εγώ είμαι κοντά στα όρια της φτώχειας, το ότι βαστιέμαι να μην κοπούν και τα δικά μου και δε μπήκα ακόμα στη κατηγορία των υπό ανέχεια δε με κάνει ικανό άφρονα χορηγό των άλλων. Το επόμενο βήμα ποιό είναι; Να χορηγούμε και το νερό και τις δόσεις των δανείων και τους υπερβολικούς φόρους όσων δεν έχουν να τους πληρώσουν και... και τί άλλο; Τί εξυπνάδα είναι αυτή; Αυτή είναι η πρόνοια για τους πολίτες, να φορτώνουμε τους υπόλοιπους πολίτες ακόμα περισσότερα; Στην αρχή μπορεί να ακούγεται ωραίο «ά, θα δώσω μισό € το μήνα για να έχουν κι οι φτωχοί» αλλά για σκεφτείτε το καλύτερα τί σημαίνει και πού καταλήγει, σε κοινωνίες όπου η φτώχεια είναι αυξανόμενη αλλά κάποιοι θέλουν σταθερές εισπράξεις... Λογικα θα εχουν καποιο οριο καταναλωσης. Τωρα θα μους λογικη στην Ελλαδα...
Geosim79 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ....Ας φροντιζαν εγκαιρως,πριν μηνες, να στησουν εναν μηχανισμο που να δουλεψει σωστα,ωστε να βηθησουν αυτους που πραγματικα εχουν αναγκη.... Ψάχνω να βρω πότε έγινε κάτι τέτοιο στον τόπο αυτό...
Dannie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Aν εισαι ανεργος εισαι και απορος, δε ξερω τι αλλα στοιχεια εξεταζουν. Δε μιλανε μονο για επανασυνδεση κομμενου ρευματος, κανεις αιτηση και εχεις τσαμπα ρευμα εφοσον ανηκεις στις ευπαθεις ομαδες, ετσι καταλαβα Φυσικα οχι εξεταζουν αν εχεις απο αλλου εισοδηματα και το Ε9 αν και ξερω ατομο που ζει σε δικο του σπιτι παιρνει ενα ενοικιο απο ενα παλιο διαμερισμα αλλα ειναι ανεργος δεν μπορει να τα βγαλει περα θα μου πεις να πουλησει το ενα παλιοσπιτο ελα που μονο τσαμπα το παιρνουν...! Τα πραγματα παντα εχουν πολλες οψεις προσωπικα δεν με ενοχλει να πληρωνω 1-2 ευρω και καποιες οικογενειες να εχουν ρευμα βεβαια αυτο δεν δινει απαλλαγη ευθυνης της ανικανης πολιτικης καταστασης που υπαρχει με 300 ζωα στην βουλη να κοιταζουν την τσεπη τους ας γινουν 150 εντελει...ΑΡΚΕΤΑ! 1
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 και μετά απο όλα αυτά μερικοί ακόμη πιστεύουν οτι δεν έχει επέλθει πτώχευση.....
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να καταλαβεις καποια στιγμη πως αυτα τα 300 "ζωα" οπως λες ειναι νομιμα εκλεγμενοι αντιπροσωποι δικοι μας οχι των εξωγηινων.Αρα ειμαστε και εμεις ζωα που τους ψηφισαμε αν εσυ δεν τους ψηφισες δεν παιζει κανενα ρολο σημασια εχει πως τους ψηφισαν οι περισσοτεροι συμφωνα με τον εκλογικο νομο. Αν δεν κανουν καλα την δουλεια τους μπορουμε να τους αλλαξουμε στις εκλογες.Αν 150 χρονια σε αυτο τον τοπο δεν κανουν ποτε καλα την δουλέια τους οι πολιτικοι αλλα σε καποιες χωρες την κανουν οπως π.χ Δανια τοτε την ευθυνη την εχουμε εμεις οι πολιτες αυτης της χωρας που συνεχως εκλεγουμε αχρηστους-διεφθαρμενους πολιτικους αρα ειμαστε εμεις τα ζωα και μαλιστα με περικεφαλάια διοτι αυτοι κονομανε. Συμπερασματικα δεν μπορεις να αποκαλεις ζωα στα δημοκρατικα πολιτευματα τους εκλεγμενους αντιπροσωπους διοτι εξ 'αντανακλασεως αποκαλεις ζωο τον εαυτο σου. Ελπιζω να εγινα κατανοητος . 4
manbook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αλλοιώς τους ψηφίσαμεκι αλλοιώς εξελλίχτηκαν. Μην παγκαλίζεις.(μαζιταφαγαμε) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις