DmC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας, Θελω να ανοιξω δικο μου τραπεζικο λογαριασμο (ειμαι φοιτητης ) και μου ζητανε φορολογικη δηλωση για να τον ανοιξω. Ειμαι 18 και δεν εχω κανει μεχρι τωρα... Εβγαλα κανονικα κλειδαριθμο κλπ. ,ζω με τους γονεις μου, δεν εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο γραμμενο πανω μου και εχω μηδεν εισοδημα. Εχει κανεις ιδεα τι φορολογικη δηλωση θα πρεπει να κανω (δηλ. Ε1 , Ε2 ) ? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από DmC
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεσαι φορολογική δήλωση, αλλα βεβαίωση αφμ, και φορολογική ενημερότητα. Με αυτα ανοίγεις λογαριασμό
DmC Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μα εφοσον δεν εχω κανει ποτε φορολογικη δηλωση πως θα παρω φορολογικη ενημερωτητα ??
status Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Παίρνεις Δεν παίρνεις, πέρσι πήρα, φέτος πήρα τα 3 μου.
DmC Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω.. !!! Προλαβα τελευταια στιγμη και εβγαλα απο την εφορια τελικα φορολογικη ενημεροτητα !! Ελπιζω να το δεχτουν στη τραπεζα γιατι διαβασα για τα απαιτουμενα πιστοποιητικα πελατη για το ανοιγμα λογαριασμου και γραφει οτι ζητανε "Εκκαθαριστικο σημειωμα τελευταιου οικονομικου ετους η' Ειδικη υπευθυνη δηλωση περι μη υποχρεωσης σε υποβολη δηλωσης φορου εισοδηματος σφραγισμενη απο τον Προισταμενο ΔΟΥ "
panosno1com Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ανοιξε το λογαριασμο στο ονομα της μαμας ή του μπαμπα σου και μπες κ εσυ συνδικαιουχος αν ολα τα αλλα αποτυχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα