Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να στείλω ένα δέμα από αθήνα προς θεσσαλονίκη το θέμα είναι ότι αυτός που το θέλει μου είπε να βάλω ελενχο δηλαδή πρινι πληρώσει να δει αν ειναι οκ ξέρετε κάτι για αυτό θα δώσω κάτι παρά πάνω έχω στείλει πολλές φορές αντικαταβολη αλλά όχι με ελενχο 

Δημοσ.

φίλε μην μπλέκεις με τέτοια άτομα.

μου έτυχε κάτι αντιστοιχώ, τα ΕΛΤΑ δεν έχουν τέτοια ρύθμιση απαγορεύετε, μόνο οι courier εταιρίες έχουν.

αλλά δεν συμφέρει γιατί είναι χαζομάρα, σκέψου μόνο ότι αν ο άλλος δεν το πάρει θα κάθετε ο courier να το ξανά τυλίγει?

στη δικιά μου την περίπτωση με ΕΛΤΑ επίσης και αντικαταβολή, τους παρακάλεσα αλλά μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνετε, έστειλα και fax στο κατάστημα του αγοραστή με την υπογραφή μου και αριθμό ταυτότητας, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα, ο άλλος δεν το πήρε καν οπότε επέστρεψε πίσω, παντός εγώ το πήρα το μάθημα μου.

Δημοσ.

με εντολη ελεγχου δεν ειναι κακο να στειλεις, αλλα το εχω κανει μονο με γενικη ταχυδρομικη. στα ΕΛΤΑ που ειναι πιο φλου τα πραγματα δεν θα το συνιστουσα. γενικοτερα να το δεχεσαι μονο απο ατομα με αρκετες αξιολογησεις.

Δημοσ.

Ενω ο πωλητής ειναι παλιός και με πλήθος αξιολογήσεων!

Δεν βλέπω το κακό να γίνει έλεγχος πριν την παραλαβή αλλά αυτό ΔΕΝ το κάνουν τα ελτα. 

Προς πωλητή: Να ξέρεις οτι αν ο αγοραστής ειναι άγνωστος (για αυτό κοιτάμε και αξιολογήσεις) και απατεωνίσκος (δεν τον ξέρω, μιλώ παντα θεωρητικά) μπορεί κατά τον έλεγχο να αντικαταστήσει το καλο iphone με ενα αντίγραφο, να μην παραλάβει το κουτί και όπως καταλαβαίνεις ... τον ήπιες. Ο υπάλληλος μπορεί να κοιτά διακριτικά αλλά μη νομιζεις οτι θα ειναι καρφωμένα τα μάτια του στο κουτί σου.

Καλύτερα χέρι-χερι στην περιοχή σου και ας καθυστερήσει η πώληση. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...