Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για το lama v3 και v4 που μου αρεσουν και βρηκα το v3 σε αγγελια 40 ευρώ.

το z bruce το σκεφτομουν για 1 φιλο που δεν θελει να ψαχτει πολυ με αυτα  αλλα δεν έχει pc:(

Δημοσ.

To z bruce φορτιζει και απ το χειριστηριο με καλωδιο το οποιο ειναι ενσωματωμενο επανω στο χειριστηριο και οπως ειπα συνοδευεται και απ το καλωδιο usb..απλα η φορτιση θα διαρκει λιγο παραπανω και θα τρωει λιγο πιο γρηγορα τις μπαταριες του χειριστηριου..Ουδεν προβλημα λοιπον..

Και το lama ομως εξαιρετικο το βρισκω..Η αποφαση δικη σου..

Δημοσ.

Jumbo ειναι πεταμένα λεφτά καμία σχέση η αντίδραση του χειρηστηριου με αυτο ενός ελικοπτέρου των 250€

Αλλού για αλλού παει. Μιλώ εκ πείρας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ειναι πεταμενα λεφτα..Το παληκαρι ανεφερε καποιο συγκεκριμενο ποσο που θελει να δωσει..Αν ηθελε να ριξει παραπανω χρημα ξερουμε να τον  συμβουλεψουμε ολοι σχεδον.Οποτε δεν χρειαζεται να αναφερεις συγκρισεις μεταξυ ελικοπτερων των 40 euro και ελικοπτερων των 250 euro.Λογικο ειναι το ακριβο να ειναι καλυτερο.Το ξερει και ο ιδιος.

Δημοσ.

Άλλο 40-60 € κι άλλο Jumbo

Όσο φθηνότερο τόσο πιο πολύ απέχει απο την πραγματικότητα ο χειρισμός κ η συμπεριφορά του ελικοπτέρου/αεροπλάνου.

Το λέω γιατι παλιότερα πέταγα θερμικό αεροπλάνο κ ηλεκτρικό ελικόπτερο & εχω δοκιμάσει κ τα εντελώς παιδικά.

Δεν ανταποκρίνονται σωστά.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χριστός Ανέστη, έχω ένα ελικόπτερο 27mhz 650mha με πρόβλημα όταν το συνδέω ξεκινάει από μόνο του ! Διορθώνεται ο δέκτης για μόνο αντικατάσταση !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...