Salonikios933 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 <p>φιλε σαλονικιε τον πηρες τον midea και αν ναι πες μου εντυπωσεις γιατι ψηνομαι και εγω να παρω και ειμαι αναμεσα σε αυτον και τον budget apo to praktiker</p> Καλησπέρα. Όχι φίλε. Θα πάω στο γιατρό πρώτα να ρωτήσω. ...παιδίατρο εννοώ. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
NICK1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγω τον παραγγειλα στα 88ε απο eshop με κωδικο. Θα σου πω νεοτερα οταν παραλαβω. Απο οτι εψαξα σε ξενα σαιτ βρηκα οτι ειναι 250w νομιζω και βουλγαρια τον εχουν 120ε....
Salonikios933 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγω τον παραγγειλα στα 88ε απο eshop με κωδικο. Θα σου πω νεοτερα οταν παραλαβω. Απο οτι εψαξα σε ξενα σαιτ βρηκα οτι ειναι 250w νομιζω και βουλγαρια τον εχουν 120ε.... Που βρήκες κωδικό φίλε ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Salonikios933 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Σε μια σελιδα οπως το εψαχνα. Βαλε 1339 Δινεις λιγο το link για να μην ψαχνω ; Εννοω αυτο που παραγγειλες.
NICK1982 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη γραφω απο κινητο δεν μπορω και δεν γνωριζω κιολας... στην παραγγελια στην σελιδα του eshop στο τελος εχει ενα κενο που γραφει εδω βαλτε τον κωδικο εκπτωσης, η καπως ετσι. Ο κωδικος αυτος σιγουρα ειναι απο newsletter. Οταν μου ηρθε απαντητικο μηνυμα ελεγε πως εχω κανει χρηση κωδικου εκπτωσης και επειδη πηρα τηλ να αλλαξω τον τροπο παραδοσης μου ειπε τιμη 88ε. Επειδη κατω τον 90ε βαζουν μεταφορικα θα το παρω απο καταστημα ειμαι πολυ κοντα
Salonikios933 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη γραφω απο κινητο δεν μπορω και δεν γνωριζω κιολας... στην παραγγελια στην σελιδα του eshop στο τελος εχει ενα κενο που γραφει εδω βαλτε τον κωδικο εκπτωσης, η καπως ετσι. Ο κωδικος αυτος σιγουρα ειναι απο newsletter. Οταν μου ηρθε απαντητικο μηνυμα ελεγε πως εχω κανει χρηση κωδικου εκπτωσης και επειδη πηρα τηλ να αλλαξω τον τροπο παραδοσης μου ειπε τιμη 88ε. Επειδη κατω τον 90ε βαζουν μεταφορικα θα το παρω απο καταστημα ειμαι πολυ κοντα Ευχαριστώ φίλε μου . Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
NICK1982 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Προλαβες το παραγγειλες γιατι τωρα το βγαζει εξαντλημενο... για να δουμε θα παραλαβουμε? Εμενα 3μερες τωρα εχει μεινει στην συγκεντρωση προιοντων η παραγγελια
Salonikios933 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Προλαβες το παραγγειλες γιατι τωρα το βγαζει εξαντλημενο... για να δουμε θα παραλαβουμε? Εμενα 3μερες τωρα εχει μεινει στην συγκεντρωση προιοντων η παραγγελια Δεν υπαρχει. θα περιμενω τις γιορτες για καλυτερη προσφορα !
Salonikios933 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα παραγγειλα αυτον,τριτη θα τον εχω μου ειπαν... http://www.skroutz.gr/s/431299/Chicco-De-Humi.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα