leftermann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλή φάση. Και τώρα τι κάνει ο σοβαρός ο άνθρωπος? Καταγγελία ή το ξεχνάει και είναι περισσότερο προσεκτικός την επόμενη φορά? Ο σοβαρός άνθρωπος κάθεται και το σκέφτεται, και τελικά πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει. Μπορεί να πει "προστατεύω τον εαυτό μου, αν ξαναχρειαστώ ποτέ καρδιογράφημα πάλι στον ίδιο θα πάω και αν μου ζητήσει πάλι λεφτά θα του σηκώσω το μεσαίο δάχτυλο". Μη σου πω ότι πηγαίνει πίσω και του ζητάει στα ίσια το δεκαρικάκι του. Αν την δει πιο ρομπέν των δασών, κάνει καταγγελία για να διώξει τον γιατρό ο ΕΟΠΥΥ και υπερασπίζεται και προστατεύει την κοινωνία όλη. Αν κάτσει να σκεφτεί λίγο αλλιώτικα, θα πει "ο γιατρός, επειδή είναι καλός γιατρός, ασχολήθηκε μαζί μου περίπου μισή ώρα. Ο ΕΟΠΥΥ του επιτρέπει 200 ραντεβού τον μήνα, μέσος όρος 10 την εργάσιμη ημέρα, επί μισή ώρα ίσον 5 ώρες. 10 ευρώ μικτά η επίσκεψη, μείον κρατήσεις μείον rebate μείον clawback μείον τις τσουτσότριχες του Άδωνι, παίρνει στο χέρι κάνα 7άρι με το ζόρι, δηλαδή 70 ευρώ για όλο του σχεδόν το απογευματινό ιατρείο. Αν είναι τυχερός και δεν νοικιάζει, ίσως του περισσέψει κάνα 30άρι να βάλει στην τσέπη. Κάτι δεν πάει καλά...". Αλλά μετά θα πει "στα @@ μου, άμα δεν του αρέσει ας φύγει από τον ΕΟΠΥΥ, μου πήρε λεφτά που δεν έπρεπε να μου πάρει, κι εγώ δεν τα βρίσκω στον δρόμο", και θα έχει δίκιο. Δεν ξέρω, σκέψου το. Εγώ θα τον έδινα.
funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ο σοβαρός άνθρωπος κάθεται και το σκέφτεται, και τελικά πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει. Μπορεί να πει "προστατεύω τον εαυτό μου, αν ξαναχρειαστώ ποτέ καρδιογράφημα πάλι στον ίδιο θα πάω και αν μου ζητήσει πάλι λεφτά θα του σηκώσω το μεσαίο δάχτυλο". Μη σου πω ότι πηγαίνει πίσω και του ζητάει στα ίσια το δεκαρικάκι του. Αν την δει πιο ρομπέν των δασών, κάνει καταγγελία για να διώξει τον γιατρό ο ΕΟΠΥΥ και υπερασπίζεται και προστατεύει την κοινωνία όλη. Αν κάτσει να σκεφτεί λίγο αλλιώτικα, θα πει "ο γιατρός, επειδή είναι καλός γιατρός, ασχολήθηκε μαζί μου περίπου μισή ώρα. Ο ΕΟΠΥΥ του επιτρέπει 200 ραντεβού τον μήνα, μέσος όρος 10 την εργάσιμη ημέρα, επί μισή ώρα ίσον 5 ώρες. 10 ευρώ μικτά η επίσκεψη, μείον κρατήσεις μείον rebate μείον clawback μείον τις τσουτσότριχες του Άδωνι, παίρνει στο χέρι κάνα 7άρι με το ζόρι, δηλαδή 70 ευρώ για όλο του σχεδόν το απογευματινό ιατρείο. Αν είναι τυχερός και δεν νοικιάζει, ίσως του περισσέψει κάνα 30άρι να βάλει στην τσέπη. Κάτι δεν πάει καλά...". Αλλά μετά θα πει "στα @@ μου, άμα δεν του αρέσει ας φύγει από τον ΕΟΠΥΥ, μου πήρε λεφτά που δεν έπρεπε να μου πάρει, κι εγώ δεν τα βρίσκω στον δρόμο", και θα έχει δίκιο. Δεν ξέρω, σκέψου το. Εγώ θα τον έδινα. Ναι αυτά σκέφτομαι και δεν ξέρω τι να κάνω. Απ την μία ο γιατρός ήταν πολύ οκ, καλή εξέταση, συζητήσιμος, καλός επαγγελματίας κτλ. Απ την άλλη μου έφαγε 10 ευρώ ενώ δεν έπρεπε. Απ την μία έχει κι αυτός δίκιο γιατί με τα 10 ευρώ ανά επίσκεψη του ΕΟΠΥΥ δεν κρατιέται το ιατρείο. Απ την άλλη έχω κι εγώ δίκιο γιατί άν πληρώνω και φόρους και τους ίδιους τους γιατρούς δεν θα επιβιώσω εγω. Απ την μία αν τον καταγγείλω ίσως γίνομαι υπερβολικός για 10 ευρώ, Απ την άλλη αν δεν τον καταγγείλω επιτρέπω το φαινόμενο της εκμετάλευσης να διαιωνίζεται. Το αν βρεθώ στην ανάγκη του δεν με προβληματίζει γιατί απο γιατρούς βρωμάει ο τόπος. Γιατί θα τον έδινες?
leftermann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί αν δεν σου αρέσουν αυτά που σου δίνει το αφεντικό σου μεγάλε (στον γιατρό αναφέρομαι, και αφεντικό είναι ο ΕΟΠΥΥ) κάνε την επανάστασή σου. Μην κλέβεις τον Funbreaker, και άντε ο Funbreaker με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αργά ή γρήγορα, ανακάλυψε την κλεψιά και δεν θα την ξαναπατήσει, η γιαγιά όμως θα την πατάει συνεχώς, θα την κλέβεις συνεχώς. Και άμα είσαι γαμάτος γιατρός και έφαγες την ζωή σου στα βιβλία και θεωρείς ότι δικαιούσαι ένα γερό μεροκάματο, κάνε ακόμα μεγαλύτερη επανάσταση. 1
australis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν προσέξεις το διάταγμα που παρατέθηκε νωρίτερα: "Οι θεραπευτές ιατροί υποχρεούνται, πέραν της εξέτασης του ασθενούς, να εκτελούν, εφόσον κρίνεται αναγκαίο, τις παρακάτω κατά ειδικότητα ιατρικές πράξεις χωρίς επιβάρυνση του ασφαλισμένου ή του Οργανισμού" γράφει ότι το καρδιογράφημα γίνεται δωρεάν (δεν το πληρώνει ούτε ο ΕΟΠΥ) εφόσον ο γιατρος το κρίνει αναγκαιο (ηξεις-αφίξεις δηλαδή). Εσυ όμως ηθελες καρδιογράφημα ασχετα με τη γνωμη του γιατρου, οποτε δεν υπόκεισαι σε αυτή τη περιπτωση. Είναι σαφεστατο ότι ο ΕΟΠΥ δεν θα το καλυπτε σε καμμια περιπτωση. Καθως, περα απο το χρονο και το μπελαλιδικι, το καρδιογραφημα εχει μηδενικο κοστος ισως να σε "κοπανησε" λιγο αλλα δεν σε εκλεψε. Γνωμη μου, εφόσον ο γιατρος ηταν αψογος κατά τα αλλα , συγχωρητεο το 10-ευρω ΥΓ Φυσικά, λογω των παραπανω, καταγγελια δεν νομιζω ότι μπορεις να κανεις - θα ισχυριστεί ότι δεν ηταν απαραιτητο και ότι εσυ το ζητησες να το κανεις - γι' αυτό αλλωστε και εκοψε αποδειξη
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 imho, σίγουρα είναι καλυμμένος ο ιατρός. Αλλιώς δε θα ήταν χαζός να σου κόψει απόδειξη, θα τα έπαιρνε μαύρα.
funbreaker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 imho, σίγουρα είναι καλυμμένος ο ιατρός. Αλλιώς δε θα ήταν χαζός να σου κόψει απόδειξη, θα τα έπαιρνε μαύρα. Αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Άρα δεν με έκλεψε τελικά. Ο κλέφτης για μια ακόμη φορά είναι ο ΕΟΠΥΥ που δεν καλύπτει καν ένα καρδιογράφημα και ζήτα απ τον γιατρό να το κάνει τζάμπα.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Είχες αμφιβολία για το αν ο ΕΟΠΥΥ είναι κλέφτης ή όχι; :-P 1
leftermann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Θα τρελαθούμε τώρα; Ο ρευματολόγος έκρινε αναγκαίο ένα καρδιογράφημα πριν χορηγήσει μια θεραπεία, και ο ασθενής πήγε και την ζήτησε από τον καρδιολόγο. Παίζουμε με τις λέξεις, αν είναι αναγκαίο και ποιός το έκρινε ή δεν το έκρινε αναγκαίο και ξερωγώ; Ο ΕΟΠΥΥ μια χαρά καλύπτει το καρδιογράφημα. Λέει στον ασφαλισμένο του "αν κριθεί αναγκαίο, ο καρδιολόγος θα σου το κάνει ΔΩΡΕΑΝ". Σαφώς και δεν θα σου το χορηγήσει για πλάκα. Πχ, είναι αναγκαίο ένα καρδιογράφημα κάθε1 χρόνο (ή 2 χρόνια, δεν ξέρω πόσα) σε έναν αθλητή, αλλά δεν είναι αναγκαίο ένα καρδιογράφημα κάθε μήνα έτσι για να είμαι πιό σίγουρος. Στην τελική, ο ΕΟΠΥΥ δεν ζήτησε από τον γιατρό τίποτα. Ο γιατρός πήγε στον ΕΟΠΥΥ και ζήτησε σύμβαση μαζί του.
funbreaker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Θα τρελαθούμε τώρα; Ο ρευματολόγος έκρινε αναγκαίο ένα καρδιογράφημα πριν χορηγήσει μια θεραπεία, και ο ασθενής πήγε και την ζήτησε από τον καρδιολόγο. Παίζουμε με τις λέξεις, αν είναι αναγκαίο και ποιός το έκρινε ή δεν το έκρινε αναγκαίο και ξερωγώ; Ο ΕΟΠΥΥ μια χαρά καλύπτει το καρδιογράφημα. Λέει στον ασφαλισμένο του "αν κριθεί αναγκαίο, ο καρδιολόγος θα σου το κάνει ΔΩΡΕΑΝ". Σαφώς και δεν θα σου το χορηγήσει για πλάκα. Πχ, είναι αναγκαίο ένα καρδιογράφημα κάθε1 χρόνο (ή 2 χρόνια, δεν ξέρω πόσα) σε έναν αθλητή, αλλά δεν είναι αναγκαίο ένα καρδιογράφημα κάθε μήνα έτσι για να είμαι πιό σίγουρος. Στην τελική, ο ΕΟΠΥΥ δεν ζήτησε από τον γιατρό τίποτα. Ο γιατρός πήγε στον ΕΟΠΥΥ και ζήτησε σύμβαση μαζί του. Για την ακρίβεια έχω και χαρτί από τον ρευματολόγο που γράφει "Παράκληση για καρδιογράφημα" και απο κάτω υπογραφή και σφραγίδα. Επομένως μάλλον το καρδιογράφημα κρίνεται ώς αναγκαίο. Άρα τελικά μπορώ να νιώσω κορόιδο.
dr lag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αγαπητέ funbreaker, μαζί σου με τα χίλια στον αγώνα για να πατάξουμε την ανομία σ' αυτή τη χώρα, αλλά μήπως ξεφεύγουμε λιγάκι στη συγκεκριμένη περίπτωση; "Κλέφτης" "να τον δώσεις" χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν σε περιπτώσεις του κοινού ποινικού δικαίου. Δε λέω, αν νοιώθεις έτσι σκίστον ή ακόμα καλύτερα στείλε δυο φουσκωτούς να του σπάσουν τα δάχτυλα να μην ξανακάνει καρδιογράφημα σε πρόβατα και ανήμπορες γριές. Αλλά τέτοιος απατεώνας που να εκδίδει απόδειξη παροχής υπηρεσιών για 10€, ξέρω 'γω... δεν μου κολλάει. Από την άλλη 10€ η αμοιβή του αν σε χρέωνε στον ΕΟΠΥΥ, 10€ σου πήρε κι εσένα - τέτοιου μεγέθους απάτη για να κερδίσει τι; Εκτός κι αν άκουσε τον υπουργό που λέει ότι θέλει να τα πάρει από τους φαρμακοβιομήχανους και να τα μοιράσει στο λαό, σε έκοψε κι εσένα ματσό, οπότε σκέφτηκε να μην χρεώσει το κράτος με την παχυλή αμοιβή του και να ξεπαραδιάσει εσένα. Αναφέρεις επίσης ότι έμεινες απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που σου παρείχε, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που τον έχει πληρώσει από την τσέπη του κι όμως σε χρέωσε με το εξευτελιστικό κρατικό τιμολόγιο, καθόλα νόμιμος κι απέναντι στην εφορία. Αλήθεια, έχεις πληρώσει ποτέ για τις υπηρεσίες που σου παρείχε κάποιος πτυχιούχος (έστω και ΙΕΚ) λιγότερα; Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα πιάσουμε λιγάκι όλα από την αρχή, τι λες; 1
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εκ του νόμου, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και να απαντούν σε γραπτά ερωτήματα των πολιτών, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος (μεχρι 2 βδομάδες ή κάπου τόσο). Στείλε ένα τέτοιο στον ΕΟΠΥΥ, περιγράφοντας με συντομία και σαφήνεια τι ακριβώς συνέβη και ρωτώντας αν τελικά έπρεπε ή όχι να πληρώσεις επιπλέον ποσό για την εξέταση. 1
funbreaker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αγαπητέ funbreaker, μαζί σου με τα χίλια στον αγώνα για να πατάξουμε την ανομία σ' αυτή τη χώρα, αλλά μήπως ξεφεύγουμε λιγάκι στη συγκεκριμένη περίπτωση; Κι εγώ προβληματίστηκα για το ίδιο αλλά δυστυχώς καταλήγω πως δεν ξεφεύγουμε καθόλου και θα εξηγήσω γιατί. "Κλέφτης" "να τον δώσεις" χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν σε περιπτώσεις του κοινού ποινικού δικαίου. [...] Αλλά τέτοιος απατεώνας που να εκδίδει απόδειξη παροχής υπηρεσιών για 10€, ξέρω 'γω... δεν μου κολλάει. Οι όροι που αναφέρθηκαν όντως ακούγονται άσχημα αλλά δυστυχώς όταν κάποιος σου παίρνει λεφτά που δεν δικαιούται εκμεταλευόμενος την δύσκολη θέση ή την ανάγκη στην οποία βρίσκεται είναι κλέφτης και παρανομεί. Μην σου πω ότι όταν πρόκειται για θέμα υγείας είναι και κάτι περισσότερο. Το αν μου έκλεψε 10 ευρώ η περισσότερα δεν έχει καμιά σημασία γιατί: Αν πρόκειται για πάγια τακτική του μπορεί για κάποια άλλη εξέταση να παίρνει περισσότερα παρανόμως πάλι και να πλήτει έτσι ευπαθείς ομάδες. Εγώ μπορεί να μην έχω να φάω και τα 10 ευρώ να μην μου είναι λίγα και δεν χρειάζεται να περιμένω να μου κλέψει τα 10πλάσια για να διαμαρτυρηθώ. Το ότι πάντως μου έκοψε απόδειξη είναι εντυπωσιακό αλλά δεν αναιρεί το παράπτωμά του. Δε λέω, αν νοιώθεις έτσι σκίστον ή ακόμα καλύτερα στείλε δυο φουσκωτούς να του σπάσουν τα δάχτυλα να μην ξανακάνει καρδιογράφημα σε πρόβατα και ανήμπορες γριές. Δεν έχω καμιά τέτοια διάθεση, ούτε να τον σκίσω, ούτε να τον καταγγείλω, ούτε να τον καταστρέψω ή να τον εκδικηθώ. Στην περίπτωση που τον καταγγείλω τελικά θα αισθανθώ πολύ άσχημα γιατί και καλός επαγγελματίας μου φάνηκε και καταλαβαίνω τους γιατρούς πως δυσκολεύονται να επιβιώσουν με τις αμοιβές του ΕΟΠΥΥ. Νιώθω άσχημα και μόνο που το σκέφτομαι. Όπως απ την άλλη η λύση που επιλέγει ο γιατρός απέναντι στις χαμηλές αμοιβές του ΕΟΠΥΥ ποιά είναι? Να πάρει τα υπόλοιπα από τους ασθενείς τους που ενδεχομένως να μην έχουν στον ήλιο μοίρα και να εκμεταλευτεί την ανάγκη τους? Πόσο ηθικό είναι αυτό από έναν γιατρό. Όσο τραγικός και να είναι ο ΕΟΠΥΥ για τις αμοιβές που δίνει, αυτές δίνει και το λέει. Ο γιατρός όμως που επιλέγει σαν αντίμετρο να αναγκάσει κάποιον ασθενή του να του δώσει έστω και λίγα ευρώ είναι πολλαπλάσια τραγικότερος. Αν λοιπόν δεν κάνω κάτι γι αυτό που μου συνέβει δεν θα είναι σαν να συμβάλω στο φαινόμενο που πιθανώς να συμβεί στο μέλλον ξανά σε μένα σε πολύ χειρότερο βαθμό ή σε κάποιο πρόβατο ή γρια? Από την άλλη 10€ η αμοιβή του αν σε χρέωνε στον ΕΟΠΥΥ, 10€ σου πήρε κι εσένα - τέτοιου μεγέθους απάτη για να κερδίσει τι; Εκτός κι αν άκουσε τον υπουργό που λέει ότι θέλει να τα πάρει από τους φαρμακοβιομήχανους και να τα μοιράσει στο λαό, σε έκοψε κι εσένα ματσό, οπότε σκέφτηκε να μην χρεώσει το κράτος με την παχυλή αμοιβή του και να ξεπαραδιάσει εσένα. Όχι. Το ζήτημα είναι πως μαλλον πήρε τα 10 του ΕΟΠΥΥ και πήρε και άλλα 10 από μένα. Αυτό δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα αλλά μου ζήτησε βιβλιάριο, έκανε κάτι στο pc βλέποντας το βιβλιάριο (που υποθέτω πως ήταν για την αμοιβή του απ την επίσκεψη), μετά έκανα κίνηση να φύγω και έβγαλε ένα μπλοκ αποδείξεων και μου είπε είναι 10 για ευρώ για το καρδιογράφημα. Εγώ ψάρωσα μη γνωρίζοντας σίγουρα τι παίζει με το θέμα και δεν είπα τίποτα και του τά έδωσα. Αν δεν πληρώθηκε απ το ΕΟΠΥΥ επειδή είχε κλείσει τα 200 ραντεβού όφειλε να μου το πει από πριν. Τον ρώτησα απ το τηλ αν δέχεται ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και είπε ναι. Κι αν δεν πληρώθηκε το βιβλιάριο στο τέλος τι το ήθελε? Σε κάθε περίπτωση αφού δεν με ενημέρωσε ενώ τον ρώτησα είναι δικό του πρόβλημα αν και όπως φαίνονται τα πράματα τα πήρε και απ τις 2 μεριές. Αναφέρεις επίσης ότι έμεινες απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που σου παρείχε, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που τον έχει πληρώσει από την τσέπη του κι όμως σε χρέωσε με το εξευτελιστικό κρατικό τιμολόγιο, καθόλα νόμιμος κι απέναντι στην εφορία. Αλήθεια, έχεις πληρώσει ποτέ για τις υπηρεσίες που σου παρείχε κάποιος πτυχιούχος (έστω και ΙΕΚ) λιγότερα; Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ τις υπηρεσίες του, την εξέταση και την συμπεριφορά του γενικότερα. Δυστυχώς αυτό όμως δεν αλλάζει τα πράματα, το να σε κλέβουν καλοί επαγγελματίες απ τον να σε κλέβουν κακοί δεν διαφέρει, το ζήτημα είναι πως παρανομούν εις βάρος σου. Επίσης το ποσό κι αυτό δεν αλλάζει τα πράματα και ανέλυσα παραπάνω γιατί οπότε ας μην επαναλαμβάνομαι. Τέλος γι αυτό που λες για τα ΙΕΚ: Αν κάποιος επαγγελματίας του είδους που αναφέρεις πληρωνόταν από το κράτος για μια υπηρεσία που όφειλε να μου προσφέρει δωρεάν και αυτός με χρέωνε 10 ευρώ θα ήταν εξίσου κλέφτης. Με το παράδειγμα αυτό υποννοείς πως ο ΕΟΠΥΥ δίνει χαμηλές αμοιβές για την δουλειά του γιατρού. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι τραγικό και συμπάσχω και δεν κάνω πλάκα. Η λύση που επιλέγουν οι γιατροί για τον εξευτελισμό των αμοιβών τους όμως ποια είναι? Να τις δεχτούν και να εισπράξουν την διαφορά παρανόμως απ τους ταλαίπωρους ασθενείς τους? Πόσο τραγικό και ανήθικο είναι αυτό και πόσο τραγικοί είναι αυτοί που τους δικαιόλογούν? Και παίρνονας αφορμή από αυτό το τελευταίο, επειδή βλέπω το dr στο username σου και υποπτεύομαι πως είσαι γιατρός θέλω να ρωτήσω γιατί έχετε την τάση εσείς οι γιατροί να υπερασπίζεστε τους κακούς συναδέλφους σας? Συχνά σε συζητήσεις για αυθαιρεσιές γιατρών, είτε λόγω κακού επαγγελματισμού, είτε λόγω ανήθικών και παράνομων δράσεων πάντα πετάγεται ένας γιατρός να τους υπερασπιστεί και να δικαιολογήσει το παράλογο. Θεωρείς πως κάνετε καλό στον κλάδο έτσι ή κακό? Μήπως θα έπρεπε να περιθωριοποιείτε τέτοια άτομα που χαλάνε την εικόνα του κλάδου σας αντί να ψάχνετε τρόπους να υπερασπίστείτε κάτι παράλογο? Μου κάνει εντύπωση πραγματικά. Κλείνοντας θέλω να τονίσω για πολλοστή φορά πως συμπάσχω με τους γιατρούς και λυπάμαι για τις κακές αμοιβές τους αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως η λύση στην οποία κατεφεύγουν είναι να δεχτούν τελικά τις εξευτελιστικές αμοιβές για τις οποίες διαμαρτύρονται και να συμπληρώσουν την διαφορά παίρνοντας λεφτά παρανόμως από ασθενείς. Επίσης καλό θα ήταν να σκεφτούν πως την κρίση εκτός από αυτούς την βιώνει και όλη η υπόλοιπη κοινωνία και συχνά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Και προς θεού δεν λέω πως αυτό το κάνουν όλοι, αναφέρομαι στους ελπίζω ελάχιστους που το κάνουν όπως αυτός που πήγα εγώ. Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα πιάσουμε λιγάκι όλα από την αρχή, τι λες; Οπότε μετά από αυτά, μήπως πράγματι πρέπει να το πιάσουμε λιγάκι απ την αρχή αλλά με διαφορετικό σκεπτικό? Θέλω πολύ να ακούσω τις απόψεις σου για το κάθε σημείο που έθιξα. 1
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καήκαμε με τον χυλό, φυσάμε το γιαούρτι.....
john_vam Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό (ολίγον), η επίσκεψη σε απογευματινό ιατρείο νοσοκομείου (για ανασφάλιστο) πόσο πάει ξέρει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα