f1tomso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Χρειάζομαι βοήθεια, υπάρχει κάποιος γιατρός στο forum να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι ιατρικό το θέμα.Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος να απαντήσει ευχαριστώ
tritonas00 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ψαχνεις γιατρο, για μη ιατρικο θεμα, σε τεχνολογικο φορουμ? Αυτα ειναι. 14
Cryptic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να θέλει firmware update ο βηματοδότης τρίτης γενιάς που έχει μέσα. 5
f1tomso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξερω τι forum ειναι ειδα φως και μπηκα καλες δουλειες να εχετε λεω δεν ειναι ιατρικο εννοω δεν θελω να μου κανει διαγνωση ο γιατρος να ρωτησω κατι θελω κυριως γραφειοκρατικο/νομικο ζητημα αλλα ειναι και προσωπικο
Prozac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλά έκανες και ρώτησες, στο μπλα μπλα γίνονται γενικές ερωτήσεις και όχι μόνο τεχνολογικές 1
johnbond Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν την ρίχνεις την ερώτηση; μπορεί να ξέρει και κάποιος άλλος να σου απαντησει.
Cryptic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν την ρίχνεις την ερώτηση; μπορεί να ξέρει και κάποιος άλλος να σου απαντησει.Δηλ. Lucifer.
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Θα έπρεπε να κάνεις την ερώτηση ώστε αν απαντηθεί να υπάρχει και για άλλους που θα έχουν το ίδιο ζήτημα στο μέλλον.
gatokoritso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 αντε ρωτα μην φοβασαι εδω ειμαστε καλα παιδια.
nicoc89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Χρειάζομαι βοήθεια, υπάρχει κάποιος γιατρός στο forum να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι ιατρικό το θέμα. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος να απαντήσει ευχαριστώ δεν είμαι γιατρός αλλα ξέρω κάποια πράγματα ρώτα ότι θες , σήμερα ειναι η τυχερή σου μέρα , με πέτυχες νηφάλιο μόνο οχι σε pm , γιατι δεν θέλω να υπάρξουν υπόνοιες για το άτομο μου έχω ενα όνομα εδω μέσα. 1
f1tomso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πρεπει να παω σε ενα γιατρο να συζητησουμε ενα προβλημα που υπαρχειαλλα το θεμα ειναι οτι σε αυτο το νοσοκομειο υπαρχουν καποιεςαντιπαθεστατες -υποτιθεται- νοσηλευτριες που στηνουν αυτι για ναεχουν να κουτσομπολευουν στα διαλλειματα. Eιναι μεγαλες καργιες ερχονται στην καφετερια που δουλευω.Μπορω λοιπον να ζητησω απο τον γιατρο να τις διωξει; Δεν χρειαζομαινοσοκομα ούτε αίμα θα μου πάρουν ούτε την πίεση. Δεν θέλω νακάνω φασαρία, ευγενικά και πολιτισμένα. Μπορω να επικαλεστω το ιατρικοαπορρητο; Ποιος τρόπος υπάρχει;
nicoc89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ναι ρε μπζηλέ, μπορείς να τις διώξεις σιγά μη κάτσεις να μιλήσεις για το πρόβλημα σου μπροστά στις αντιπαθέστατες κουτσομπόλες κάργιες Πες του γιατρού "έχω ενα πρόβλημα και ειναι προσωπικό , θα ήθελα να το συζητήσουμε μόνοι μας".αυτό ηταν το πρόβλημα ? problem solvedκάτι άλλο ? γιατι θέλω να πάω να την πέσω σε λίγο
Iris_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λυπάμαι που στο λέω, αλλά οι γιατροί με τις νοσηλεύτριες συζητάνε τα πάντα. Sincerely, a nurse
nicoc89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ασε τον άνθρωπο να πάει να φτιάξει το όργανο του (όποιο κ αν ειναι αυτό)απο φόβο και μόνο θα κάτσει να περιμένει μέχρι που θα σαπίσει κ θα πέσει (σχήμα λόγου).φίλαράαακι, πήγαινε κάνε δουλειά σου. Ζήτα να μιλήσεις μόνος με το γιατρό κ αυτό ειναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.δεν μπορείς να εξασφαλίσεις αν θα μιλήσει κρυφά ο άλλος για το πρόβλημα σου , μόνο εκείνη τη στιγμή μπορείς για να μη νιώθεις αμήχανα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα