Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νιωθω αμηχανια ρε φιλε το θεμα ειναι οτι καθονται και ψαχνουν τα παντα και μετα κανουν την τριχα τριχια
πχ ειχα πει στον γιατρο οτι παιρνω κρεατινη και μετα εβγαιναν και ελεγαν σε οποιοδηποτε οτι παιρνω αναβολικά

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά το ιατρικό απόρρητο περιλαμβάνει ΚΑΙ τις νοσοκόμες,που σημαίνει οτι αυτο που κάνανε είναι παράνομο.Μίλα με τον γιατρό και πες του ευγενικά πως θα ήθελες να μιλήσετε κατ'ιδίαν.Μπορεί να μιλάνε μεταξύ τους αλλά σε τρίτους απλα απαγορευεται.

Δημοσ.

δεν νιωθω αμηχανια ρε φιλε το θεμα ειναι οτι καθονται και ψαχνουν τα παντα και μετα κανουν την τριχα τριχια

πχ ειχα πει στον γιατρο οτι παιρνω κρεατινη και μετα εβγαιναν και ελεγαν σε οποιοδηποτε οτι παιρνω αναβολικά

μπζηλέ , για μένανε δε θες να ξέρεις τι έχει ακουστεί και όλα ειναι ψέματα 

στη γειτονιά μου με αποφεύγουν κ με φοβούνται οι περισσότεροι 

και δεν καταλαβαίνω γιατί. 

μίλα με το γιατρό πριβέ και ας τους να κλάνουν απ το στόμα 

This.

και η λύση πια ειναι ? να τους γράψει και να κάνει τη δουλειά του.

Δε θα κάτσει να χειροτερέψει το πρόβλημα του (αν έχει) με το φόβο μη βγει ψεύτικη φήμη .

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι η φήμη. Το οτι κάποιες εκεί μέσα είναι κουτσομπόλες και ξινές είναι επειδή δεν κάνουν συχνά σεξ :P Οι γιατροί ανταλλάσσουν πληροφορίες για ασθενείς είναι νορμάλ, μαθαίνουμε, με την καλή έννοια :) 

"Επιπλέον, ο ιατρός είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τακτικά τους βοηθούς του, ώστε οι τελευταίοι να μην αποκαλύψουν προσωπικά στοιχεία του ασθενούς, αλλά και να τους ενημερώνει μόνο με όσα στοιχεία είναι απαραίτητο να γνωρίζουν και όχι με παραπάνω πληροφορίες."

Απλά σου επισημαίνω πως το νοσηλευτικό προσωπικό, ή έστω το προσωπικό του γιατρού που πας, ξέρουν κάποια πράγματα για σένα. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι η φήμη. Το οτι κάποιες εκεί μέσα είναι κουτσομπόλες και ξινές είναι επειδή δεν κάνουν συχνά σεξ :P Οι γιατροί ανταλλάσσουν πληροφορίες για ασθενείς είναι νορμάλ, μαθαίνουμε, με την καλή έννοια :)

"Επιπλέον, ο ιατρός είναι υποχρεωμένος να ελέγχει τακτικά τους βοηθούς του, ώστε οι τελευταίοι να μην αποκαλύψουν προσωπικά στοιχεία του ασθενούς, αλλά και να τους ενημερώνει μόνο με όσα στοιχεία είναι απαραίτητο να γνωρίζουν και όχι με παραπάνω πληροφορίες."

Απλά σου επισημαίνω πως το νοσηλευτικό προσωπικό, ή έστω το προσωπικό του γιατρού που πας, ξέρουν κάποια πράγματα για σένα. 

Αυτό είναι normal δεν μπορείς να εμποδίσεις να μιλάνε μεταξύ τους,το θέμα είναι όμως αυτές οι συζητήσεις να μην βγαίνουν παραέξω σε ξένους ως κουτσομπολιό.Δεν είναι δυνατόν ο άλλος να έχει πρόβλημα και να φοβάται να πάει στον γιατρό μηπως το μάθει όλος ο κοσμος...

Δημοσ.

Αυτό είναι normal δεν μπορείς να εμποδίσεις να μιλάνε μεταξύ τους,το θέμα είναι όμως αυτές οι συζητήσεις να μην βγαίνουν παραέξω σε ξένους ως κουτσομπολιό.Δεν είναι δυνατόν ο άλλος να έχει πρόβλημα και να φοβάται να πάει στον γιατρό μηπως το μάθει όλος ο κοσμος...

Οι πληροφορίες σε ξένα άτομα απαγορεύονται δια ροπάλου, μία μαλακία να κάνεις και βρέθηκες στα σύνορα ( έτσι μας έλεγαν στη σχολή χαχα ) 

Αν ήξερες σε πόσα νοσοκομεία έχω πάει για σοβαρά πράγματα, αλλά ποτέ δεν άκουσα κάτι, ούτε καν στη συμπεριφορά. Δε θέλουν να χάσουν την δουλειά τους για λίγο κουτσομπολιό! Ρε TS, πήγαινε και μην φοβάσαι τίποτα, δεν είμαστε σε χωριό για να σε κράξουμε ή να σε λιθοβολήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαστε σε χωριο αλλα ειμαι αθλητης και την προηγουμενη φορα μου δημιουργησαν προβλημα.
τεσπα αφηστε το παιδια θα προσπαθησω να αλλαξω βαρδια στη δουλεια και θα παω σε αλλο νοσοκομειο

να'στε καλα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα χάλια έχουν και το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό δυστυχώς...

Καλά κάνει ρε ο Άδωνις,εύχομαι να αγιάσει!

Δημοσ.

Όταν όμως είσαι στην ανάγκη τους δεν είναι τόσο χάλια ε :)

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια, υπάρχει κάποιος γιατρός στο forum να ρωτήσω κάτι;

Δεν είναι ιατρικό το θέμα.

Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος να απαντήσει

ευχαριστώ

Δεν ξερω τι forum ειναι ειδα φως και μπηκα καλες δουλειες να εχετε

λεω δεν ειναι ιατρικο εννοω δεν θελω να μου κανει διαγνωση ο γιατρος να ρωτησω κατι θελω κυριως γραφειοκρατικο/νομικο ζητημα αλλα ειναι και προσωπικο

πρεπει να παω σε ενα γιατρο να συζητησουμε ενα προβλημα που υπαρχει

αλλα το θεμα ειναι οτι σε αυτο το νοσοκομειο υπαρχουν καποιες

αντιπαθεστατες -υποτιθεται- νοσηλευτριες που στηνουν αυτι για να

εχουν να κουτσομπολευουν στα διαλλειματα. Eιναι μεγαλες καργιες ερχονται

στην καφετερια που δουλευω.

Μπορω λοιπον να ζητησω απο τον γιατρο να τις διωξει; Δεν χρειαζομαι

νοσοκομα ούτε αίμα θα μου πάρουν ούτε την πίεση. Δεν θέλω να

κάνω φασαρία, ευγενικά και πολιτισμένα. Μπορω να επικαλεστω το ιατρικο

απορρητο; Ποιος τρόπος υπάρχει;

δεν ειμαστε σε χωριο αλλα ειμαι αθλητης και την προηγουμενη φορα μου δημιουργησαν προβλημα.

τεσπα αφηστε το παιδια θα προσπαθησω να αλλαξω βαρδια στη δουλεια και θα παω σε αλλο νοσοκομειο

να'στε καλα

Συγκέντρωσα όλα τα post σου και την λύση την βρήκες μόνος σου(bold)...

Είδες ότι δεν χρειαζόσουν γιατρό??

Το πρόβλημα δεν είναι οι νοσοκόμες,είναι ότι οι γιατροί του συγκεκριμένου νοσοκομείου δεν τηρούν το ιατρικό απόρρητο

Εγώ πάντως τον γιατρό που τραγούδησε(γιατί τραγούδησε..) θα τον έκανα ρόμπα...

Δημοσ.

Πιο ανατριχιαστική πρόταση δεν έχω ξαναδιαβάσει...

Δημοσ.

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά οι γιατροί με τις νοσηλεύτριες συζητάνε τα πάντα.

Sincerely, a nurse :P

Πέρα από τις συζητήσεις, προχωρούν και παρακάτω μερικές φορές (google search ουρολόγος, νοσηλεύτριες, βίντεο)

Δημοσ.

Όταν όμως είσαι στην ανάγκη τους δεν είναι τόσο χάλια ε :)

Αδοκιμος ο ορος, δουλεια τους ειναι δεν σου κανουν χαρη. Για αυτο πληρωνονται, αυτο πρεπει να κανουν, δεν "πεφτει κανεις στην αναγκη τους"....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...