bluesattack Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ειδα κατι υπεροχα διακοσμητικα και αποφασισα να δοκιμασω την τυχη μου και να σκοτωσω (!) δημιουργικα τον χρονο μου. Θελω να χρησιμοποιησω πηλο λοιπον και μαλιστα αυτον που δεν χρειαζεται ψησιμο αλλα στεγνωνει μονος του.Εχετε να προτεινεται καποια μαρκα, χρωμα για καποιος λογο (βλεπω λευκο καφε ) tips για την πλαση , το ψησιμο , την ζωγραφικη πανω σε αυτον ?
nicoc89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Η μάρκα Fimo είναι καλήπουλάνε το μισό κιλό @ 1,99 στα jumbohttp://www.e-jumbo.gr/pd/pilos-staedtler-fimo-air-basic-terracotta-500gr-1899.htm
Pintsie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει μόνο τον καφέ. Αλλά γενικά θα προτιμούσα τον άσπρο για να μην χρειαστεί να τον βάψω. Το μόνο που έχω να σου δώσω ως συμβουλή είναι όταν θα τον βάλεις να στεγνώσει, να βρέχεις συχνά τα δάχτυλά σου για να "ενώνεις" τις ρωγμές που θα βγάζει
bluesattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οταν στεγνωσει ειναι οκ ? Η το αποτελεσμα ειναι ''ευθραστο'' ας πουμε σε σχεση με το ψησιμο στο φουρνο.Ενημερωτικα γιατι για ψησιμο ουτε φυσικα εχω την δυνατοτητα ουτε σκοπευω να την εχω επι πλήρωμη
Pintsie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο είναι. Ψήσιμο σε απλό φούρνο πάντως θέλει το άλλο. Όχι τίποτα εξεζητημένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα