Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

εχω ξεκινησει το aion εδω και λιγες μερες. Επειδη εχω κλοκαρει cpu εχω παντα HWmonitor ανοιχτο να βλεπω τι γινεται.

Σημηρα πριν λιγο ειχα κατι κολληματακια στα aion και παραξενευτικα αμεσως και γυρισα στην καρτελα του HWmonitor να δω τι γινεται.

Ειδα την καρτουλα μου να παιζει σε βαθμους απο 64-71 ηταν σταθερη 64-69 το 71 ηταν στιγμιαιο max temp.

Το Pc το καθαρισα πριν κανα μηνα δεν εχει σκονη ειναι μια χαρα.

οπως βλεπεται δεν ειναι προβλημα ανεμιστηρων καρτας γιατι οταν παει πανω απο 65 βαθμους δουλευουν στο φουλ 2000rmp.

post-239414-0-54918600-1386973955_thumb.png

Υ.Γ την παρακολουθουσα παντα την καρτα 2 χρονια που την εχω δεν ειχε περασει ποτε τους 50-52 βαθμους.

Υ.Γ 2: ειναι το pc1  της υπογραφης.

Υ.Γ 3 ειμαι σε 314.22 γιατι οποιον και να βαλω απο εκει και περα μου κανει κολληματα.

Δημοσ.

Ε εντάξει δεν ειναι και για φοβερή ανυσηχία , και εμενα να φανταστείς η 570 μετα απο 2 χρόνια χρήσης ειχε αρχίσει και σήκωνε μεγαλύτερες θερμοκρασίες και ας την καθάριζα κτλπ , βασικα αυτο που θα μπορούσες να κανεις ειναι να έβγαλες τους ανεμιστήρες πανω απο την κάρτα και την καθαρίσεις τελειως απο τις σκόνες και θα βοήθαγε ισως να της έβαζες και καινούργια πάστα , αλλα δεν νομιζω οτι πρέπει να ανυσηχείς για την ωρα

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ακριβως καθαρισμα,βγαλε ανεμιστηρες ,καθαρισε την παλια παστα,βαλε μια καινουργια καλη http://www.eworld.com.gr/products/details/198/IC-Diamond-7-Carat-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%A0%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1 και θα δεις σιγουρα διαφοραμε τις τωρινες θερμοκρασιες σου :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μόνο αν δεις πάνω από 80 βαθμούς τώρα τον χειμώνα πρέπει να σε προβληματίσει 

Δημοσ.

Ε εντάξει δεν ειναι και για φοβερή ανυσηχία , και εμενα να φανταστείς η 570 μετα απο 2 χρόνια χρήσης ειχε αρχίσει και σήκωνε μεγαλύτερες θερμοκρασίες και ας την καθάριζα κτλπ , βασικα αυτο που θα μπορούσες να κανεις ειναι να έβγαλες τους ανεμιστήρες πανω απο την κάρτα και την καθαρίσεις τελειως απο τις σκόνες και θα βοήθαγε ισως να της έβαζες και καινούργια πάστα , αλλα δεν νομιζω οτι πρέπει να ανυσηχείς για την ωρα

Και εγω 2χρονια την εχω.Με προβληματισε πιο πολυ επειδη τοσες μερες που επαιζα το ιδιο παιχνιδι δεν επιανε 65αρια...το εκανε ξαφνικα σαν κατι να μην πηγαινει καλα...

Θα βγαλω ανεμιστηρες σιγουρα οσο για την παστα η silver 5 δεν κανει;;; νομιζω κανει και για vga επειδη την εχω.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μόνο αν δεις πάνω από 80 βαθμούς τώρα τον χειμώνα πρέπει να σε προβληματίσει

Η συγκεκριμενη καρτα καλοκαιρι 38 βαθμους θερμοκρασια εξω δεν ειχε περασει ποτε τους 50

Δημοσ.

Κανει και η arctic silver 5 , δες και παρακατω οδηγίες σε ενα βίντεο πριν ομως το κανεις άνοιξε την κάρτα καθάρισε τους ανεμιστήρες και αν παλι δεν δεις αλλαγή αλλάζεις και πάστα , ενταξει δεν ειναι τιποτα σε ολες σχεδον σε τις κάρτες συμβαίνει μετα απο ορισμένα χρόνια χρήσης.

Δημοσ.

Κανει και η arctic silver 5 , δες και παρακατω οδηγίες σε ενα βίντεο πριν ομως το κανεις άνοιξε την κάρτα καθάρισε τους ανεμιστήρες και αν παλι δεν δεις αλλαγή αλλάζεις και πάστα , ενταξει δεν ειναι τιποτα σε ολες σχεδον σε τις κάρτες συμβαίνει μετα απο ορισμένα χρόνια χρήσης.

Σε ευχαριστω για το βιντεο θα το δω μολις παω σπιτι γιατι στελνω απο τον δρομο.

Εγω μαζι σου οτι συμβαινει μετα απο 2 χρονια χρησης αλλα δεν ειναι περιεργο που τοσες μερες παιζοντας παλι aion δεν εκανε τετοια...

Ξεχασα να πω σε idle ειναι 30 βαθμους κομπλε δηλαδη

Δημοσ.

Πιστεύω οτι με το καθάρισμα των ανεμιστήρων θα εισαι κομπλέ , δοκιμασε το και βλέπουμε παλι παντως μην ανησυχείς κιολας

Δημοσ.

αν και καποια μου ειχε πει να μη δινω σημασια στα volt που δειχνει το hwmonitor, απο τη φωτο που παραθετεις, τα νουμερα φαινονται σχετικα χαμηλα

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες σου είναι καλές.Για μένα δεν επείγει να κάνεις κάτι.

Με τους οδηγούς να το κοιτάξεις περισσότερο και με τα patches του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες ειναι οντως καλες. εγω πιο πολυ μιλησα για τα voltages. Τα οποια φανταζομαι δεν σχετιζονται με το θεμα της καρτας. εγω απλα το ανεφερα σαν εξτρα.

Δημοσ.

Φανταζομαι απο driver εχεις τον 331.93 Beta, ή τον παλιοτερο 314.22 WHQL

To λεω αυτο γιατι ολοι οι drivers μετα τους 314.22 και μεχρι τους 331.82 παρουσιαζουν σοβαρα προβληματα με τις Geforce 460/560 GPUs:

Δες το topic εδω:

https://forums.geforce.com/default/topic/621899/geforce-drivers/desktop-internet-browser-freeze-or-tdr-thread-w-geforce-460-560-gpus/

Οι νεοι drivers 331.93 Beta διορθωνουν τα προβληματα ασταθειας κλπ., ομως καποιοι χρηστες εξακολουθουν να διαμαρτυρονται για αυξηση στις θερμοκρασιες. (οχι μεγαλη αυξηση, αλλα διακριτη)

Θα προτεινα να βαλεις του 314.22 (να κανεις καθαρη εγκατασταση, βγαζοντας τους drivers που εχεις ηδη εγκατεστημενους) και να δεις αν ανεβαζει θερμοκρασιες.

Παντως μια GTX 560 αυτην την εποχη λογικα βγαζει 58-60 βαθμους σε full load (η GTX 560 Ti ισως ειναι λιγο πιο ζεστη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...