Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολλυ φιλε μου.το  προβλιμα ειναι  οτι δεν  ξερω  να   κανω  φορματ και  ζοριζομαι

ειναι πολυ απλο , κατεβαζεις την εκδοση του λειτουργικου windows που χρησιμοποιεις και αφου κανεις την εγκατασταση τοποθετεις το κλειδι που εχεις απο κατω απο το λαπτοπ (λογικα απο κατω πρεπει να ειναι) και τα windows που φαινονται πειρατικα γινονται αυθεντικα οποτε οι "κυριοι" απ το πλαισιο και καθε τεχνικη υποστηριξη σου βαζουν τα ιδια windows που εχεις κατεβασει απλα με το δικο σου το κλειδι . νομιζω υπαρχει αναλυτικος οδηγος στο ιντερνετ . 

αν χρειαστεις κατι κανε μου ΠΜ

Δημοσ.

μακρυα απο turbox παιδια.την ειχα πατησει ασχημα πιο παλια και απο τοτε δεν αγοραζω ουτε usb stick απο πλαισιο.και τζαμπα να μου το δωσουμε turbox δεν βαζω στο μηχανιμα μου πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

μακρυα απο turbox παιδια.την ειχα πατησει ασχημα πιο παλια και απο τοτε δεν αγοραζω ουτε usb stick απο πλαισιο.και τζαμπα να μου το δωσουμε turbox δεν βαζω στο μηχανιμα μου πλεον.

εχεις δικιο φιλε.ομως ειχαν  καλη  τιμη με τα παραγματα που  εχει  το  λαπ τοπ  που πηρα για ενα σονυ ας πουμε ειθελα 2 κατοσταρικα . ακομα.το βλεπεις παντος και  στην  κινισει  στο  πλαισιο.καποτε  μπεναμε στην  ουρα.τςρα ειναι  αδια. ουτε γω  ξαναπαω πλαισιο .επιδει δεν  ξερω  και  πολλα  οπως καποιοι πυ μπορουν  να  κανουν  φορματ η  καποια αλλα  πραγματα  πιο  εξιδικευμενα.εχω  αγαναχτιση

Δημοσ.

μακρυα ναι αλλα χρειαζομουν ενα λαπτοπ  Με SSD και i3 οπωςδηποτε ! και ηταν σε τιμη ευκαιριας αλλα δεν μου εβγαλε αλλο προβλημα απο τοτε που φτιαχτηκε

Δημοσ.

τοσα χρονια ειχα ενα  σταθερο υπολογιστη απ το  2006 ηταν  απ τα  πρωτα  διπλοπιρινα .ασους .ποτε μα ποτε  δεν  ειχα κανενα  προβλημα.και  εχω καταλιξει  παλι εκει  και  με   ενα   σμαρτφον γτ το  λαπ  τοπ  κλεει

Δημοσ.

εχω δει και εγω λαπτοπ turbox να κραταει 5χρονια με μοναδικο προβλημα τις ανεβασμενες θερμοκρασιες.αλλα επειδη η δικια μου εμπειρια ητανε πολυ ασχημη,σε πλαισιο δεν μπαινω ποτε.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το  προβλιμα  λυθηκε .εκανα το  εξης.πιγα κατευασα τα ντραιβ τισ  καρτας γραφικων.πιγα μετα εκανα απεγγατσταση και επανεκινιση.ομως πριν  προλαβω  να  τα  εγγαταστησω  τα κατευασε  παλι  μονο  του αλλι  εκδοση  και  τα εγγατεστισ μονο  του  και  προς το  παρων ολα καλα.δεν  μου  κανει  πλεον  ποβλιματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...