dagnir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα με το ρουτερ μου και είπα να σας συμβουλευτώ. Που και που μου κάνει κάτι αδικαιολόγητα reset μόνο του και μετά που επανέρχεται βλέπω το custom ssid του δικτύου μου στη λίστα με τα wifi networks, αλλά μαζί του και το default ssid σαν ξεχωριστό unprotected δίκτυο! Ειδικά χτες, μου έκανε το ίδιο, αλλά έβαλε και ένα τρίτο δίκτυο, πάλι unprotected με την default ssid, αλλά το πρώτο γραμμα ήταν λάθος! (Uhomson αντί για Thomson) Για το τελευταίο έχω και screenshot: Πιο πολύ το μοιράζομαι μαζί σας από περιέργεια να δω τι παίζει. Το κάνει αρκετά σπάνια για να μη με νοιάζει. Και μετά από λίγο επανέρχεται στο κανονικό. Απλά θα ήθελα να μάθω το γιατί και το αν φτιάχνεται.
xinetd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Βρηκα μια αναφορα σε πολωνικο site με το ιδιο... Η σελιδα μεταφρασμενη στα αγγλικα είναι εδώ. Αλλα δεν βγαινει καποιο συμπερασμα. Επισης υπαρχει και μια αναφορα στο adslgr.com από το 2009. Ισως να τα επαιξε το radio κομματι του router, τι να πω... Είναι τσιπακι το radio στα Thomson ή εχουν mini-pci ασυρματη καρτα δικτυου?
dagnir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το έχω ανοίξει για να σου πω σίγουρα, αλλά είναι αρκετά παλιό..
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 α.νομιζω οτι ειναι ενσωματωμενο αν θυμαμαι σωστα. http://imageshack.us/photo/my-images/837/270520131962.jpg/ β.οταν ζοριζεται το Thomson κανει Reboot.μερικα tips ειναι.αν το κανει σε τορρεντ μειωνουμε connections και ανοιγουμε ports.προσπαθουμε να μην το σκιζουμε στο wireless.επισης του βαζουμε πιο νεο firmware αν υπαρχει.του κλεινουμε το wps και το Upnp. τωρα με βαση αυτο που εχω παρατηρησει οχι μονο στο Thomson αλλα και σε αλλο ρουτερ χωρις να ειμαι σιγουρος παντα μια που δεν το εχω ψαξει παραπανω. οταν το Thomson κανει reboot θα δειτε οτι το λαμπακι του wireless πριν γινει πρασινο που σημαινει οτι το εχετε κλειδωσει με wpa θα δειτε οτι γινεται πρωτα κοκκινο.αυτο σημαινει οτι εειναι unlocked και για αυτο βλεπετε μαλλον ενα δικτυο με το default Ονομα που ειναι ξεκλειδωτο.μετα απο 2-3 seconds γινεται πρασινο.ισως οταν bootarei να bootarei πρωτα στα defaults και μετα να φορτωνει το configuration οποτε και το κλειδωνει.το εχω δει και σε αλλο ρουτερ οταν απο ξεκλειδωτο το εκανα κλειδωμενο για λιγη ωρα στα windows εβλεπα και το παλιο δικτυο μαζι με το νεο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα