Thinart Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Aπ'όσο ξέρω είναι περίπου ισοδύναμα παίγνια τεχνικώς, ενώ οι masters του ενός συνήθως είναι τουλάχιστον experts του άλλου και αντιστρόφως. Με τα κομπιούτερ και το poker έγινε αλγοριθμικό παιχνίδι!! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από Thinart
Sargath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Το πόκερ γιατί είναι και σαν το σεξ... Εάν δεν έχεις καλό παρτενέρ τότε κοίτα να έχεις καλό χέρι.
Gtr34 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Σκάκι , γιατί απουσιάζει το στοιχείο του τζόγου που απεχθάνομαι και γιατί η έκβαση του παιχνιδιού δεν επηρεάζεται από τον παράγοντα τύχη . 3
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Σκάκι , γιατί απουσιάζει το στοιχείο του τζόγου που απεχθάνομαι και γιατί η έκβαση του παιχνιδιού δεν επηρεάζεται από τον παράγοντα τύχη . το ποκερ δεν εχει τυχη,εχει στατιστικη αν περιμενεις να βγαλεις λεφτα σε 5-10 παιχνιδια τοτε αστο.
pournaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το ποκερ δεν εχει τυχη,εχει στατιστικη αν περιμενεις να βγαλεις λεφτα σε 5-10 παιχνιδια τοτε αστο. Μου μοιραζεις 4 ασους απο χερι... δωσε μου τη στατιστικη που θα το ανατρεψει.
ADHD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Φυσικα και εχει τυχη και πολυ μαλιστα.. Σκακι απο την αλλη αν ασχοληθεις και σου αρεσει νομιζω ειναι καλυτερο παιχνιδι για να απασχοληθεις, ειδικα με την σημερινη κατασταση του poker.
bnvdarklord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μου μοιραζεις 4 ασους απο χερι... δωσε μου τη στατιστικη που θα το ανατρεψει. Αν με ποκερ εννουμε texas holdem τοτε αρχικά 2 ασσους θα εχεις στο χερι. Επίσης δεν εχει σημασια τι θα συμβεί σε ενα γύρο, εγω μπορει να δω οτι πονταρεις πολλα και να κανω fold και να μην χασω τίποτα, ή μπορει να εχεις καλο φυλλο, και να μπλοφάρω καλα με βάση τι εχει ανοιξει κατω και να στα πάρω χωρις να εχω τίποτα. Ή μπορει και να χάσω σε αυτο το γυρο, δεν σημαινει οτι εχασα το παιχνιδι. 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μου μοιραζεις 4 ασους απο χερι... δωσε μου τη στατιστικη που θα το ανατρεψει. royal flush ποσες πιθανοτητες εχεις να κανεις quad aces στο φλοπ? και αν χασεις ενα χερι δε χανεις τελειως. ps. ξερεις ποκερ η τσαμπα γραφω? 1
ADHD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εσυ δεν ξερεις και τζαμπα γραφεις μαλλον.. Ανθρωπος που ξερει ποκερ και λεει οτι η τυχη δεν παιζει κανενα ρολο απλα δεν υπαρχει.. 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδη οσοι κερδιζουν λεφτα και ειναι μονιμα στα τελευταια τραπεζια του wpt ειναι τυχεροι?
ADHD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 lol wpt... Οκ νομιζα οτι νιωθεις και επαιζες και πηγα να σου αρχισω για την επιδραση της διακύμανσης(aka "luck") στο winrate σου και ποσο μπορει να σου καταστρεψει μηνες σκληρης δουλειας, μετα ειδα wpt και ευτυχως γλυτωσα το σεντονι..
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 αν παιζεις σωστα μακροπορθεσμα κερδιζεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 αν παιζεις σωστα μακροπορθεσμα κερδιζεις.Ναι? Ας το δουμε με ενα απλο παραδειγμα αυτο που λες. Ειμαστε μια παρεα 10 ατομων που παιζουμε σωστα ολοι, για την ακριβεια πες οτι ειμαστε στο ιδιο επιπεδο ολοι μας. Μακροπροθεσμα ποιος κερδιζει απο ολους οσο παιζουμε αναμεταξυ μας?! Καθως να κερδιζουν ολοι δεν γινεται. Απο μια αποψη παντως, αυτο που λες μπορει να το πει κανεις και για το ταβλι. Το οτι το ποκερ ειναι παιχνιδι που βασιζεται και στην τυχη ειναι αξιωμα που μονο εθισμενοι ή ασχετοι με αυτο μπορουν να το αρνουνται.&- 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 μακροπροθεσμα θα κερδισει αυτος που ειναι καλυτερος
ADHD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ο πιο τυχερος κερδιζει κατα κυριο λογο εκτος αν εχεις τεραστιο edge απεναντι στους αντιπάλους για να κανεις offset την τυχη και το rake. Ενα μικρο ποσοστο που το κανει κερδιζει και παρ'ολα αυτα εχει τεραστια swings λογο variance, δεν υπάρχει παιχτης που δεν επηρεάζεται απο την τυχη.. Εχουν καταστραφει παιχταραδες και εδω εχουμε μεινει ακομα σε urban legend οτι η τυχη δεν παιζει κανενα ρολο οπως και οτι θα βγαλεις λεφτα με τις ισοπαλίες στο στοίχημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα