zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω με κάποιο τρόπο να προστατεύω τις ηλ. συσκευές (υπολογιστής, ψυγείο, tv, router κλπ. ) του σπιτιού μου. Αποτελεί ένα προστατευτικό υπέρτασης ράγας που μπορεί να μπεί στον πίνακα ασφαλής λύση; Ποιά η γνώμη σας;
nickarmy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 για το πσ σαν ποιο ευαίσθητο μηχάνημα καλό θα ήταν ένα καλό ups (γιατι και προστατεύει απο τις διακυμάνσεις και τις διακοπές ρεύματος )
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 για το πσ σαν ποιο ευαίσθητο μηχάνημα καλό θα ήταν ένα καλό ups (γιατι και προστατεύει απο τις διακυμάνσεις και τις διακοπές ρεύματος ) σωστός αλλά καλύτερα αυτό να το ρωτήσω και να το αναλύσουμε σε άλλο thread, εδώ ας δούμε το θέμα προστατευτικό σε ράγα που πιάνει γενικά κ άλλες συσκευές!
nvel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 τα αντικεραυνικά και οι απαγωγείς υπερτάσεων παρέχουν προστασία αλλά πρέπει να επιλέγουν και εγκατασταθούν σωστά 1
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τhanx φίλε, ξέρεις να μου πείς περισσότερα τόσο για την επιλογή τους όσο και για την εγκατάστασή τους;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Τhanx φίλε, ξέρεις να μου πείς περισσότερα τόσο για την επιλογή τους όσο και για την εγκατάστασή τους; Η επιλογη σαφως αφορα την ισχύ που θε περάσεις μεσα απο το υπερτασικό διακόπτη οσο για την εγκατάσταση δεν ειναι και τοσο δύσκολο μια εισοδο και μια εξοδο εχει σαν τις ασφάλειες, το πρόβλημα στα ηλεκτρολογικά ειναι ο πινάκας και τα καλώδια που ενδεχομένως να μην φτάνουν κλπ http://www.mouratoglou.gr/index.php/component/virtuemart/ylika/prostasia/upertasika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα