Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλω με κάποιο τρόπο να προστατεύω τις ηλ. συσκευές (υπολογιστής, ψυγείο, tv, router κλπ. ) του σπιτιού μου. Αποτελεί ένα προστατευτικό υπέρτασης ράγας που μπορεί να μπεί στον πίνακα ασφαλής λύση; Ποιά η γνώμη σας;
Δημοσ.

για το πσ  σαν ποιο ευαίσθητο μηχάνημα  καλό θα ήταν ένα καλό ups (γιατι και προστατεύει απο τις διακυμάνσεις και τις διακοπές ρεύματος  )

Δημοσ.

για το πσ  σαν ποιο ευαίσθητο μηχάνημα  καλό θα ήταν ένα καλό ups (γιατι και προστατεύει απο τις διακυμάνσεις και τις διακοπές ρεύματος  )

σωστός αλλά καλύτερα αυτό να το ρωτήσω και να το αναλύσουμε σε άλλο thread, εδώ ας δούμε το θέμα προστατευτικό σε ράγα που πιάνει γενικά κ άλλες συσκευές!

Δημοσ.

τα αντικεραυνικά και οι απαγωγείς υπερτάσεων παρέχουν προστασία αλλά πρέπει να επιλέγουν και εγκατασταθούν σωστά

• Like 1
Δημοσ.

Τhanx φίλε, ξέρεις να μου πείς περισσότερα τόσο για την επιλογή τους όσο και για την εγκατάστασή τους;

Η επιλογη σαφως αφορα την ισχύ που θε περάσεις μεσα απο το υπερτασικό διακόπτη οσο για την εγκατάσταση δεν ειναι και τοσο δύσκολο μια εισοδο και μια εξοδο εχει σαν τις ασφάλειες, το πρόβλημα στα ηλεκτρολογικά ειναι ο πινάκας και τα καλώδια που ενδεχομένως να μην φτάνουν κλπ

http://www.mouratoglou.gr/index.php/component/virtuemart/ylika/prostasia/upertasika

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...