N3k21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο είναι λογικό αλλά θα έπρεπε να ειχε διατυπωθει στους ορους απο την αρχή. Το παράλογο ειναι που βλέπω στους επιτυχοντες ατομα που δηλωνουν 2 χρόνια άνεργοι και εισοδημα πανω απο 30000 δηλ 2500+/μηνα! Μήπως όμως δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα; Γιατί π.χ. μια πολύτεκνη οικογένεια με 4 ενήλικα παιδιά και όλα άνεργα, δεν τη λες και πλούσια...
hla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 μα πως γινεται να εισαι για πανω απο 2 χρονια ανεργος και εσυ και η γυναικα σου και να εχετε οικογενειακο εισοδημα 30000+;Μη μου πειτε απο ενοικια γιατι βλεπω πολλές περιπτώσεις και σε μικρους δημους.
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 μα πως γινεται να εισαι για πανω απο 2 χρονια ανεργος και εσυ και η γυναικα σου και να εχετε οικογενειακο εισοδημα 30000+; Μη μου πειτε απο ενοικια γιατι βλεπω πολλές περιπτώσεις και σε μικρους δημους. Δηλαδή βλέπεις πολλές περιπτώσεις ανθρώπων στην Ελλάδα που έχουν εισόδημα 2,500 το μήνα; Της κυβερνήσεως είσαι και ετοιμάζεις καινούργιο χαράτσι;
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί το παράλογο, ήταν στους όρους οι συμμετέχοντες να έχουν μηδαμινό εισόδημα; Οχι και αυτο ειναι αρνητικο επρεπε αυτοι που δεν εχουν καθολου εισοδημα να εχουν και αλλα μορια. 1
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ρε ανθρωπε ανοιξε τα αποτελεσματα και δες Ρε άνθρωπε, δεν είμαστε όλοι μπρος σε pc, υπάρχουν και τα μη jailfree ipads...... Βγάλε screenshoots και πόσταρε.
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 so what? γιατι να χάσω την ευκαιρία να μπω σε ενα 4μηνο επειδή ο άλλος που τον πήραν στο 5μηνο σκέφτηκε οτι το 4μηνο τον συμφέρει χρηματικά? Γιατι αν εισαι 2 χρονια ανεργος μπορεις να κανεις υπομονη ενα δυο μηνες για περισσοτερα λεφτα και μιλαμε για πολυ περισσοτερα ετσι και εξαλου μετα δουλεια σε αλλα δυο χρονια θα ξαναβρεις και αν.
hla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 εδω ειναι τα αποτελεσματαhttp://www.dikaiologitika.gr/images/aitiseis/oaed/koin2oristanaforea%20(1).xls αν κανετε ενα φιλτραρισμα με βαση το εισοδημα θα δειτε εκατονταδες επιτυχοντες με πανω απο 30000 εισοδημα οι μισοι απο αυτους ειναι κατω των 29 χωρις παιδια
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχει και πολλούς με 24 παιδιά, με 12, είδα και έναν με 48, μπόλικους με 36... Εκτός κι αν μου παίζει κόλπα το κινητό.
Cryptic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι αν εισαι 2 χρονια ανεργος μπορεις να κανεις υπομονη ενα δυο μηνες για περισσοτερα λεφτα και μιλαμε για πολυ περισσοτερα ετσι και εξαλου μετα δουλεια σε αλλα δυο χρονια θα ξαναβρεις και αν. Κοίτα, αν εσυ δεν ψάχνεις σοβαρά μια δουλειά, μην μπαίνεις στα προγράμματα που νομίζεις ότι δεν σε συμφέρουν. Κάποιος έχασε την ευκαιρία για να την πάρεις και να την πετάξεις εσύ. Καλά κάνουν και διαγράφουν, και κάλα κάνουν χωρίς προειδοποίηση. Αν προειδοποιούν το κάθε λαμόγιο...
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα, αν εσυ δεν ψάχνεις σοβαρά μια δουλειά, μην μπαίνεις στα προγράμματα που νομίζεις ότι δεν σε συμφέρουν. Κάποιος έχασε την ευκαιρία για να την πάρεις και να την πετάξεις εσύ. Καλά κάνουν και διαγράφουν, και κάλα κάνουν χωρίς προειδοποίηση. Αν προειδοποιούν το κάθε λαμόγιο... Ο καθένας φίλε κοιτάει την ευκαιρία να βρει δουλειά αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος και να θέλει κάτι καλύτερο με αυτό ας δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί και ένα κρεβάτι να κοιμόμαστε δεν είναι λογική αυτή. Εγώ δεν είμαι στους επιλαχόντες και δεν ξέρω γιατί μου επιτίθεσαι προσωπικά.
Cryptic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ο καθένας φίλε κοιτάει την ευκαιρία να βρει δουλειά αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος και να θέλει κάτι καλύτερο με αυτό ας δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί και ένα κρεβάτι να κοιμόμαστε δεν είναι λογική αυτή. Εγώ δεν είμαι στους επιλαχόντες και δεν ξέρω γιατί μου επιτίθεσαι προσωπικά. Δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά. Και αυτά τα προγράμματα δεν είναι γι'αυτούς που μπορούν να επιλέγουν. Αν πιστεύεις ότι θα βρείς κάτι καλύτερο, κοίτα αλλού.
hurin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Τα πράγματα έχουν ως εξής. Όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, η ανακοίνωση ανέφερε ρητά ότι δεν διαγράφεσαι από τα μητρώα άν δεν αποδεχθείς τη θέση. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα, το άλλαξαν και σε υποχρεώνουν να τη δεχθείς. Το ερώτημα είναι πόσο νόμιμο και ηθικό είναι αυτό. 1
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά. Και αυτά τα προγράμματα δεν είναι γι'αυτούς που μπορούν να επιλέγουν. Αν πιστεύεις ότι θα βρείς κάτι καλύτερο, κοίτα αλλού. Κοιτάω παντού όπως όλοι αλλά φίλε μου το ότι έχουμε ανάγκη για δουλειά δεν πάει να πει ότι θα σκύβουμε το κεφάλι επειδή μας πετάνε ένα κομμάτι ψωμί γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Εσύ αν ήξερες ότι μετά από δυο μέρες που έκανες την αίτηση έβγαινε ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα δεν θα στεναχωριόσουν και δεν θα ήθελες να πάρεις μέρος σε αυτό ? Τα πράγματα έχουν ως εξής. Όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, η ανακοίνωση ανέφερε ρητά ότι δεν διαγράφεσαι από τα μητρώα άν δεν αποδεχθείς τη θέση. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα, το άλλαξαν και σε υποχρεώνουν να τη δεχθείς. Το ερώτημα είναι πόσο νόμιμο και ηθικό είναι αυτό. Σοβαρό κράτος σου λέει μετά , δεν είμαι νομικός αλλά νομίζω ότι δεν είναι νόμιμο για να αλλάξεις τους όρους μιας συμβάσεις θα πρέπει να λέει καθαρά ότι ο τάδε έχει δικαίωμα αλλαγής των όρων ανα πάσα στιγμή αφού δεν το λέει είναι μεγάλο φάουλ. Τώρα για το ηθικό άστο δεν το συζητάμε καν μόνο και μόνο που το ίδιο το κράτος σε έχει 5 μήνες για 500 ευρώ χωρίς ασφάλεια τα λέει όλα. 1
Cryptic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν σκύβεις το κεφάλι απ'τη στιγμή που στην αρχή ήσουν ικανοποιημένος με το πρόγραμμα. Εφόσον υπαναχωρείς αφού κέρδισες μια θέση, πλέον μιλάμε για #first world problems. Μπορείς να ψάξεις δουλειά μόνος σου εφόσον κάνεις διακρίσεις, δεν χρειάζεσαι τέτοια προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα