mge Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Εχω ενα desktop pc που εχει μια θυρα usb 3.0 και μια 2.0. οταν ειμαι στα windows 7 μου αναγνωριζει συσκευες στην 2.0 αλλα οχι στην 3.0. απ την αλλη οταν ειμαι στα windows 8 μου αναγνωριζει συσκευες και στις δυο θυρες...(εχω dualboot). τι μπορω να κανω??? ευχαριστω
anonymous-root Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Να βάλεις τους drivers στα 7αρια για το USB3
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως δεν εχεις το service pack 1 στα 7 η καμια περίεργη έκδοση / πειραγμένη ? αν και ειμαι σχεδον σίγουρος οτι και χωρις το sp1 τις βλέπει κανονικα τις usb3
Αλκης K. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πως θα τις δει αν τα 7αρια δεν εχουν drivers για usb 3.0 ?
SPANK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει να κανω λάθος τοτε μιας και δεν εχω motherboard με usb3 ,Ισως με το service pack 1 να έχουν και υποστήριξη για usb3 αλλιως πρέπει να κατεβάσεις drivers απο το site του κατασκευαστή της motherboard σου , για αυτο προφανώς δεν χρειάστηκε να βάλεις drivers στα 8 γιατι εχουν απο την μάνα τους. Οποτε η βάζεις το service pack 1 για τα 7 η κατεβάζεις drivers
Αλκης K. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 για αυτο ρωτησα την μητρικη του.καλυτερα (απο οτι διαβασα) να κατεβασει drivers παντως
mge Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ενταξει παιδια το τακτοποιησα ενα utility επρεπε να εγκαταστησω σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για την αναστατωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα