Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαινε στα Attrattivo και πάρε στο κοριτσι ένα ωραιο μπουφανάκι και μια μπλουζα. Από τα καλύτερα μαγαζιά για νέες κοπέλες που τους αρέσει να ντυνονται καλά και νεανικά, αλλά αρκετά ακριβό για τον μέσο Ελληνα. Αν λες οτι διαθέτεις τόσα φράγκα για δωρο, θα δωσεις περιπου 150 ευρω και τα αλλα θα σου μεινουν να τη πας και κάπου....

• Like 3
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι γιαγιάδες,γενικά, είναι λίγο ρίσκο στα δώρα..

διότι σε αυτή την ηλικία έχουν ιδιαίτερες ανάγκες

Πιστεύω θα εκτιμήσει κάτι λειτουργικό

Ψαρεψε την πρώτα..πχ τι θα ήθελε..

Το ψάρεμα πρέπει να γίνει με μαεστρία διότι μπορεί να πάρεις απάντηση..:

-Εγώ;τι να θέλω εγώ τώρα στην ηλικία μου; εσείς να είστε καλά..οικογένεια έκανα,εγγόνια έκανα,τι έμεινε;τίποτα..άντε μόνο να προλάβω να σε δω νυφούλα κ σένα..με το καλό πρώτα..

ακριβως αυτο λεει καθε φορα που με βλεπει

Δημοσ.

Αν είναι φιλόζωη πάρε ένα τηλ. στο κυνοκομείο της περιοχής σου, ρώτα τι χρειάζονται και πήγαινε τα μαζί της. Αν προτιμάει τα παιδάκια αγόρασε παιχνίδια και πήγαινε μαζί της σε κάποιο ορφανοτροφείο να τους τα δώσετε. Το βράδυ φτιάξε της ένα ωραίο αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια,άλατα, κεράκια και το αγαπημένο της κρασί. Πίστεψε με, θα είναι σαν να της αγόρασες έπαυλη.

@evabb 

Αν η γιαγιά σου έχει την ελάχιστη σχέση με την δικιά μου, πάρε της καμιά εικόνα, κανένα σταυρό και καθάρισες.

• Like 2
Δημοσ.

@evabb 

Αν η γιαγιά σου έχει την ελάχιστη σχέση με την δικιά μου, πάρε της καμιά εικόνα, κανένα σταυρό και καθάρισες.

μαγος εισαι; :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Πάρε κάτι που της αρέσει (εσύ ξέρεις) , άλλωστε η κίνηση μετράει  ;) 
απλά σκύλο μη πάρεις 
τέτοιες μέρες είναι μόδα και μετά απο λίγο καιρό καταλήγουν στους δρόμους , κρίμας ειν
νο μορ αδέσποτα πλιζ 
just saying..

• Like 3
Δημοσ.

εγω τι να παρω στην γιαγια μου;

εγω θα τη παρω μια κρεμα σωματος.δεν κανω πλακα αυτο θελει θα βρω μια ωραια θα κοτσαρω και ενα φιογκο και καθαρισα.

καταρχην ευχαριστω για την συμμετοχη σας.συμφωνω με τον cthulhucarbide οτι κινητα ταμπλετ κτλ δεν αξιζει για δωρο.εκτος αν χρειαζεται κατι για το επαγγελματης.πχ ενα λαπτοπ.ασχετα που εχει και iphone επομενως το ξεχναμε.τριτον μαρεσε η ιδεα του Antwni για να της παρω κατσαρολες.αλλα επειδη ηδη μαγειρευει και παντα ρωταει αν ειναι καλο το φαγητο,(ακομη και οταν εχει μπαμιες)της απανταω παντα θετικα.επομενως αν της παρω κατσαρολες η βιβλιο μαγειρικης την εβαψα ασχημα.για την προταση ταξιδακι στα ζαγοροχωρια οπως ειπε και ο Liverpool89 την προτεινω και γω σαν καλη ιδεα γιατι πηγαμε περυσι στο χωριο Αριστη και περασαμε απιστευτα.αυτοκινητο λιγο δυσκολα γιατι...δεν λεγομαι βαρδινογιαννης στο επιθετο :( σκι δεν κανει επομενως...το budget περιπου στα 300-500 € και αν ειναι οντως κατι καλο θα δωσω το κατι παραπανω.παντως απο εμπειρια εχω καταλαβει οτι τα καλυτερα δωρα δεν ειναι πραγματα.μακαρι να πει ο καθενας την σκεψη του ωστε να υπαρχουν πολλες αποψεις ωστε να βοηθησουμε κ αλλα μελη.ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.

εχει χυτρες?αν οχι τσιμπα της ενα σετακι χυτρες quattro απο τη fissler.πολυ καλο δωρο.

μια αλλη επιλογη ειναι να πατε μαζι στα μαγαζια και να της κανεις εκπληξη .του στιλ ελα να παρουμε το δωρο σου.μια ολοκληρη μερα παρεα χαβαλε δωρακια ωραια πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τσάντα! Αυτές οι axel ειδικά είναι απίστευτες.

Εναλλακτικά, πάρε της κανα σετ ποντίκι/mousepad ρέιζερ αν είναι γκέιμερ. Θα τα εκτιμήσει.

Ή αν είναι μελετηρό κορίτσι, βρες μια ωραία δερματόδετη πολυτελή έκδοση βιβλίου που θα γουστάρει. Και μέσα εννοείται θα γράψεις αφιέρωση.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Κρατησα μερικες απο τις ιδεες σας.θα το σκεφτω λοιπον.κ οσον αφορα τα χρηματα που διαθετω ειναι γιατι ειναι γιορτες γενεθλια ολα μαζι επομενως γιαυτο φτανουν τα 300€.αλλιως οι καιροι δεν ειναι για ακριβα δωρα.η κινηση μετραει περισσοτερο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Οσον αφορα ιδεα για δωρο στη γιαγια δοκιμασε ηλεκτρικη κουβερτα.την βαζουν απο κατω δεν σκεπαζονται με αυτην κ ζεσταινουν τη μεση τους πλατη κτλ κτλ.ειναι καλη ιδεα.αρκει να μην παθουν καμια ηλεκτροπληξια..:)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγω θα τη παρω μια κρεμα σωματος.δεν κανω πλακα αυτο θελει θα βρω μια ωραια θα κοτσαρω και ενα φιογκο και καθαρισα.

Δες για κανένα ωραιο σετάκι σε συσκευασία στα body shop. Σιγουρα θα εχουν κάτι οικονομικο!

Τσάντα! Αυτές οι axel ειδικά είναι απίστευτες.

Μούφα θα έλεγα πως ειναι, αν κρινω απο το πορτοφολι που πήρα το καλοκαίρι και ηδη αρχισε να φθειρεται...

1000φορες απο τα accessorize

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά είναι αρραβωνιαστικιά σου και δεν ξέρεις τί της αρέσει και τί όχι για να της πάρεις δώρο; Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτό;

Δημοσ.

Οι γιαγιάδες,γενικά, είναι λίγο ρίσκο στα δώρα..

διότι σε αυτή την ηλικία έχουν ιδιαίτερες ανάγκες

Πιστεύω θα εκτιμήσει κάτι λειτουργικό

Ψαρεψε την πρώτα..πχ τι θα ήθελε..

ενα φουλάρι με το λογότυπο των windows 8 ..  για να είσαι μέσα..

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Το καλυτερο δωρο για γυναικες  Αντε, μπας και μαθουν να μαγειρευουν και κατι αλλο εκτος απο μακαρονια. Αφου μερικες μπορει το θεωρησουν "καφρικο" δωρο, ας παρετε και κατι αλλο. Η ιδεα θα της μπει για την μαγειρικη

• Like 1
Δημοσ.

Mary για πορτοφόλια δεν ξέρω. Οι τσάντες πάντως είναι γερές κατασκευές, όχι από μαλακό υλικό που χαλάει εύκολα.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...