sonyxp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Τελευταία μου έχει κάνει κάτι παιχνίδια το λαπτοπ... Την τελευταία εβδομάδα μου έτυχε 3-4 φορές, ο υπολογιστής είχε μπει σε αναμονή (όπως και έπρεπε να κάνει) και όταν πήγαινα να τον ανοίξω, ξεκίναγε και λίγο πριν εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας έκλεινε απότομα. Αυτό έγινε και 1 φορά χωρίς να ήταν προηγουμένως σε αναμονή, απλά πάτησα να τον ανοίξω και στο "Καλως ορίσατε" έκλεισε απότομα... Έκανα φορματ πριν 2 μέρες αλλά το έπαθα πάλι (1 φορά). Λέτε να φταίει ο δίσκος?
sonyxp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 psu άλλο έχεις για δοκιμή;; Λαπτοπ έχω, μα! και να είχε θέμα το τροφοδοτικό, αφού έχει μπαταρία πάνω! Μήπως φταίει ο δίσκος (αν και δεν μου έβγαλε κάνα σφάλμα το HDSentinel) γιατί έχω μια συνήθεια να μεταφέρω το λαπτοπ ενώ λειτουργεί... μήπως χτύπησε ο δίσκος κάπου ...
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 δεν το αναφέρεις περί λάπτοπ. απο θερμοκρασίες πώς πηγαίνεις;;(ανέβασε φωτό Hwmonitor)
SPANK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κομπλέ ειναι οι θερμοκρασίες μαλλον δεν ειναι απο αυτο , αφου τσέκαρες και τον δίσκος και λες οτι ειναι κομπλε κανε ενα έλεγχο και στις μνήμες με το memtest για 2 ώρες περίπου , απο εκει πέρα θα δοκίμαζα αλλους drivers για την κάρτα γραφικών και ενα καθαρισμό απο trojan και spyware με malwarebytes και superantispyware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα