Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Core ή Sony Xperia M?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρός να αλλάξω το παλιό μου κινητό (πολύ παλιό όμως) με ένα φρέσκο.  :P Είμαι ανάμεσα στα Samsung Galaxy Core και Sony Xperia M αλλά πραγματικά δε ξέρω ποίο από τα δύο να διαλέξω, γιατί είναι αρκετά κοντά από ότι ξέρω. Υπόψιν ότι δε με ενδιαφέρει η dual sim οπότε το Sony Xperia μπορώ να το έχω στα 150 ευρώ ενώ το Samsung στα 180. Τι έχετε να μου προτείνετε?  :)

Δημοσ.

κοιτα αν θες πιο ανθεκτικη οθονη η λιγο καλυτερη ποιοτητα τοτε πας στο xperia αν θες μνημη και ταχυτητα πας στο core αν θες καμερα πασ xperia. οποτε το xperia κατα εμενα ειναι 2-1.. εξαρτατε απο εσενα τι θες γτ τα κινητα ειναι πολυ κοντα.

οπως και σε θεμα λουκ. και κατι αλλο extra που δεν ειμαι πολυ σιγουρος ειναι οτι το core σου επιτρεπει 3G βιντεο κλησεις

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα μάλλον η ζυγαριά γέρνει προς Sony μεριά. Δεν με ενδιαφέρει η περισσότερη ενσωματομένη μνήμη που έχει το core (έχω κάρτα μνήμης 16gb). Επίσης με ενδιαφέρει πάρα πολύ και το θέμα της μπαταρίας. Και τα δύο έχουν παρόμοια. Το Motorola G που πρότεινε όμως ο φίλος πιο πάνω από ότι είδα κρατάει λιγότερο από τα άλλα δύο αν δεν κάνω λάθος. Γενικά όμως το Motorola G είναι καλύτερη επιλογή από τα άλλα δύο;

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα μάλλον η ζυγαριά γέρνει προς Sony μεριά. Δεν με ενδιαφέρει η περισσότερη ενσωματομένη μνήμη που έχει το core (έχω κάρτα μνήμης 16gb). Επίσης με ενδιαφέρει πάρα πολύ και το θέμα της μπαταρίας. Και τα δύο έχουν παρόμοια. Το Motorola G που πρότεινε όμως ο φίλος πιο πάνω από ότι είδα κρατάει λιγότερο από τα άλλα δύο αν δεν κάνω λάθος. Γενικά όμως το Motorola G είναι καλύτερη επιλογή από τα άλλα δύο;

Το motorola g είναι πιο ακριβό και καλύτερα να το συγκρίνεις με το xperia L  που είναι και στα ίδια λεφτά περίπου . Το L είναι δοκιμασμένο και θεωρείται ο άξιος αντικαταστάτης του νέου v ενώ το Motorola g πρέπει να το δούμε αν βγάζει κάποια πρόβληματα ή δεν βγάζει 

Δημοσ.

Ήθελα να 'ξερα η Samsung δεν έχει χάσει τη μπάλα με τόσα μοντέλα που βγάζει;
Core Advance. Μετά Core Advance Duos. Μετά Core Advance Duos Plus, ενώ τα ταυτόχρονα βγάζει άλλες σειρές όπως Galaxy Super Duper, Galaxy Super Duper Duos, κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Ήθελα να 'ξερα η Samsung δεν έχει χάσει τη μπάλα με τόσα μοντέλα που βγάζει;

Core Advance. Μετά Core Advance Duos. Μετά Core Advance Duos Plus, ενώ τα ταυτόχρονα βγάζει άλλες σειρές όπως Galaxy Super Duper, Galaxy Super Duper Duos, κλπ...

βγάζει καμιά 50αρια μοντέλα για να πιάσουν μόνο τα  5 και τα άλλα μοντέλα τα κλαεί . Προφανώς αθτοί ξέρουν καλύτερα στη samsung

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αγοράσω το Motorola Moto G μιας και το βρήκα από εξωτερικό 153 ευρώ, πιο φθηνό δλδ και από το Samsung και το Xperia. Και εκεί που ήταν όλα καλά... τσουπ βλέπω ότι το Motorola δε παίρνει memory card! O_o Well, 8GB είναι αρκετά;; Μάλλον όχι ε;...

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα μη περιμένεις να τα χεις όλα (δε βάζω αγορές από Κίνα μέσα).Αν ψάχνεις για το καλύτερο vfm επώνυμο android αυτή τη περίοδο κοιτάς σε Moto G.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...