kourentaradiocom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αγόρασα πρόσφατα ένα smartphone με Android 4.0.4. Παίρνω τηλέφωνο έναν φίλο μου και καλεί κανονικά. Αλλά όταν πάει να με πάρει τηλέφωνο ο φίλος μου χτυπάει μια φορά και μετά του λέει "ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος και μου έρχεται η κλήση ως μήνυμα.... Έχει κανείς καμιά ιδέα;
kourentaradiocom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οχι φίλε μου Vodafone ειναι.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Στην cosmote αυτο συμβαίνει αν κάνεις απόρριψη σε μια κληση, δες λοιπον μήπως καποιο πρόγραμμα δουλεύει σαν black list
kourentaradiocom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ Vodafone. όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο από άλλο κινητό μου λέει ότι ό χρήστης είναι κατελειμένος. όταν πάω να πάτα απο σταθερό λέει ότι ο χρήστης έχει ενεργοποίηση την φραγή εισερχομένψν κλήσεων. Πήρα τηλέφωνο στη Vodafone και μου είπανότι θα κάνουμε μια επανεκίνηση στη "γραμμή" μου και να κλείσω ο κινητό και να τοα νοίξω μετά από ένα τέταρτο. Έτσι κι΄ έγινε αλλά πάλι τίποτα. Έκανα και μια απαναφορά εγοστασιακλων ρυθμίσεων αλλά τζίφος. Πώς μπορώ να κοιτάξω αν κάποιο πρόγραμμα δουλεύει σαν black list?
Angeloti Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν τον εχεις στις τελευταίες κλήσεις πήγαινε αρχείο κλήσεων μπες μεσα στην επαφη του και πατα το πλήκτρο των ρυθμίσεων. (συνήθως τα android εχουν 3 πληκτρα. Back home και menu εσυ πατα το μενού) θα σου βγαλει τερμα κατω 'διαγραφή απο την λιστα απόρριψης'
arc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 @kountera Δοκίμασες τη sim σε αλλο κινητό; Λειτουργεί απροβλημάτιστα; Επισης μπορείς να δοκιμάσεις άλλη sim στο καινουργιο κινητο;
kourentaradiocom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 H sim σε αλλο κινητο λειτουργεί κανονικα. Και άλλη sim δοκίμασα σε αυτό.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 H sim σε αλλο κινητο λειτουργεί κανονικα. Και άλλη sim δοκίμασα σε αυτό. Το τλφ σου φταιει κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
kourentaradiocom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 δεν γίνεται αυτό που μου είπες @ Angeloti. Διάβασα σε ένα αλλο thread οτι ένας που είχε το blade1 είχε παρόμοιο πρόβλημα και έσβησε τις επαφές και έγινε η δουλειά. Εγώ τις έσβησα αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα